Jump to content

noX

Members
  • Мнения

    512
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно noX

  • Рожден ден 21.11.1989

Друго

  • Kaра
    A4 Allroad

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

noX's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Карах я кято беше в маднеса още и направо си глътнах зъбите. Да му е честита на колегата и да си я кара с кеф!
  2. Аз също се оглеждам за Q7 2009 ( точно преди фейса ) защото смятам, че за бюджета който съм си предвидил евтина фейсовица = money pit. Правих си съпоставка между Allroad-а който имам в момента ( б8 2010 ) и Q7 2009 3.0tdi на пружини задължително. Те си одъртяха вече. Майстора ми има клиенти с такива не е някаква гигантска разлика в частите. Веригите ги сменя ако се наложи за смешни пари като сваля кутията само. Имам и роднина с такъв джип и не е нищо плашещо. Изпуснах една страхотна на реални 160к в Пловдив и продължавам с търсенето
  3. Аз съм с 2.0тди CAHA мотор 170 коня ръчка. На 300к+ км е и само сипвам и карам.
  4. noX

    Обща тема: Audi A4 B8

    Благодаря колега за информацията
  5. noX

    Обща тема: Audi A4 B8

    Колеги едно питане имам за A4 Allroad, гледам сега за джанти 18-ки обаче. В интернет го дават, че от завода излиза с 18-ка която е е 8Jx18 ET26 5x112. Прегледах сумати обяви в интернет за джанти и всичките са Ет45, Ет40, Ет35 Значи ли, че задължително трябва да търся само оригиналните за този модел?
  6. noX

    Обща тема: Audi A4 B8

    Благодаря за информацията колега.
  7. noX

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте колеги. Някой има ли информация A4 Allroad b8 до 2011 година ( първите преди фейса) каква автоматична трансмисия използват моторите 2.0тди и 2.0т? Типтроник или S-tronik? По снимки може ли да се познае някакси или не?
  8. + 1 за маслото да се сменя на 10к.
  9. Ясно...с тоя S-tronic и тия цени на ремонтите май е по-добре да се насоча към ръчката
  10. Колеги нещо се пообърках малко. Има ли Audi Q5 2008-2011 2.0 TDI с кутия Tiptronic? В един Американски форум чета, че за 2.0тди били само S-trinic кутийте?
  11. Напълно наясно съм че няма как да не се чупи. Просто няма да опира в всеки един легнал полицай, няма да мисля толко джантите след поредната дупка и най-вече ще си ходя на ски и вилички без ядове
  12. Благодаря много за отговорите колеги. Действително точно 2.4 търсех и то ръчка да ми е най-икономично като подръжка + да върви поне малко. В интерес на истината съм доста доволен от вървежа - за мен е ОК. Наистина колата е като залепена за пътя което е страхотен плюс, но в София по тия високи бордюри, тесни улички и дупки пускам сълза всеки път. Досега никога не съм имал Дизел и просто ми беше интересно дали като подръжка ще се доближават нещата. Съпоставях цените на частите в интернет и са почти изравнени. Трябва тези дни да покарам някое Q5 с типтроник да видя как ще е. Tози S-tronic го забравям. Благодаря отново за отговорите и съветите колеги !
  13. Здрасти колега. Благодаря за линка изчетох цялата тема. Явно модела е сравнително здрав и безпроблемен. Разбира се ако попадна на милионник няма да е така, но като цяло не са зле. 2.0 тди моторите от тази година предполагам не са като тези първите които пукат глави и имат някакви проблемни дюзи нали така? Има ли пак някакви кодове на мотора, които да избягвам или всичко е позакърпено?
  14. Колата ще е бюджетен вариант както споменах по-горе. Не търся як вървеж и т.н. Винаги съм си бил спокоен шофьор. Избрах 2.0 дизел като може би най-безпроблемен и икономичен. ( бензиновите не могат да се газифицират а и познат има 2.0тфси и харчи масло зверски ) Някой има ли представа какви пари му е обслужването на тоя мотор ? Предполагам на автомата и маслото трябва да се смени задължително ?
×
×
  • Create New...