Jump to content

YAMAHA553

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно YAMAHA553

  • Рожден ден 11.11.1978

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 2.0TDI 8PA

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    GREECE

Контакти

  • Skype
    honda_vti

Последни посетители

1342 профилни разглеждания

YAMAHA553's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. колега благодаря за телефона на коко 100, колкото до тампоните моят е изпуснал и е омаслен и не само това,при работа на място имам леки вибрации в купето.
  2. как по точно да се свържа с тях не съм много в час с форума?
  3. здрасти колега, аз съм със същия АФБ мотор и съм с изпуснал ляв тампон този който е с датчика май, ти твоите смени ли ги има ли подобрение след смяната? Пиши ми моля те от къде мога да си намеря този тампон оригинален че е на зор работата.
  4. колега, погоре съм описал синхронизирането за а4 2.5тди поне аз моите и двата ключа така ги оправих, опитай и дано да се справиш.
  5. YAMAHA553

    Топъл старт

    да колега и аз така мисля, всичките по горе препятствия които си описал за труден студен старт и аз ги отстраних но промяня няма и нямя. Мисля че е наред да се провери горивната система дали не смуче въздух от някаде. Аз лично си мисля че нафтата се връща обратно от филтъра към резервоара, защото клапанчето което е на филтъра за обратната нафта като го извадих пропуска въздух и в двете посоки а би триабвало само в едната. Не е ли логично от там да се изтича обратно нафтата - от помпата към филтъра през клапанчето и към резервоара. Не би ли трябвало нещо да я задържа нафтата в този участък от помпата до филтъра.Само това остана колега - не задържа нафта в маркучите и помпата и си въртим на стартер докато подкачи. Незнам дали си въобразявам но и аз вече ще откача, още повече че не сам и в БГето и тук ниама нищо за дизели като нашите съответно и специалисти които да ти решат проблема. Вие какво мислите, какъв може да е проблема за този труден студен старт. Ако знаете или научите нещо пишете моля ви..??..??
  6. YAMAHA553

    Топъл старт

    здравейте колеги и аз от доста време се тормозя със същия проблем, трудно първоначално палене и през зимата и през лятото, на топъл старт нямя проблеми пали от раз, незнам от какво може да е. Подгряващите свещи ги смених, при температура под 7-8 градуса контролната лампа на свещите светва за около 8-10-12секунди което мисля че е нормално, както при топъл старт или топло време за около 1-2 секунди.С нов акомулатор съм 95ан, стартера добре върти, но при първоначално палене прави от 10 до 15 оборота докато запали. Дали сте е до центровка на ГНП както вие коментирахте по горе или смуче въздух от някаде и се връща горивото обратно назад ,за да пали така трудно първоначално???? от какво може да е ,помогнете ако знаете или разберете нещо
  7. Благодаря ти колега, синхронизирах ключовете, мерси много. И все пак ако на някой му се наложи това сащото стъпките са следните: 1.вкарва се единия ключ в контакта и се завърта на контакт 2.а другия се вкарва в ключалката на шофьорската врата и се заключва ръчно автомобила 3.натискаме и задържаме за 5 секунди бутон отключване при което светват за момент аварийните за да се покаже че сигнала е получен 4. изчакваме 5 секунди 5.Натискаме бутона отключване веднъж за да се потвърди програмирането 6. Колата се отключва при което се деактивира програмирането. 7. .Изваждаме ключа от контакта и от шофьорската врата и е ОК. За всеки следващ ключ синхронизирането се извършва по същия начин описан по горе като при стъпка номер3. задържаме за 5 секунди бутон отключване на интервали от 1секунда както следва:2пъти за втори ключ; 3пъти за трети ключ; 4пъти за четвърти и т.н. Надявам се да бъде полезно за някой.
  8. здравеите колеги и фенове на ауди. карам а42.5тди и ми се разсинхронизираха бутоните на ключа след като оставих колата напълно без ток. Случвало ми се е и преди но не си спомниам точно каква беше комбинацията от натискане на бутони и завартане на ключа в контакта и ключалката.Ако някой знае и може да ми помогне моля пишете ми как става. Благодаря ви!
×
×
  • Create New...