Jump to content

ONYX

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ONYX

  • Рожден ден 12.07.1984

Друго

  • Kaра
    Audi Coupe 2.0 16V

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Локация
    Варна

ONYX's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Намерих частите,ама тоя дето ги продава ми се струва доста некоректен,иска първо да му изпратя парите по някакъв шофьор на автобус,а той да му даде на него фара,халогените и мигачите.Каква гаранция имам аз че той няма да му даде кашон с тухли.Не искал да изпраща по куриерски служби защото имало голямо писане,егати простия. Ако някой има информация,все още търся ДЕСЕН ФАР (с габарита)
  2. Има ли разлика между фар(целия с габарита) за Б4 купе и 80 купе?
  3. Търся броня,десен фар,халогени и заден ляв стоп за Б4 купе тел.0888 629477 Ако също така някой знае от къде мога да си закупя тези части или част от тях моля да ми даде някаква идея.Мерси предварително.(Снощи се подхлъзнах малко на леда )
  4. Ако питаш мене ще ти кажа да си смениш целия съединител,и то да си вземеш не от kanex.Аз сменях преди месец комплект двата диска+лагера.Сложих Закс,струваше ми 260 лв комплекта и 120 ми взеха за труд.
  5. ONYX

    kolata ne pali

    Колега,няма как да очакваш като кажеш каква ти е колата и да кажеш че не пали,някой да ти каже какъв е проблема.Обясни малко,в какъв смисъл не пали,не върти стартера,няма ток ли,върти и не може да запали или куп други неща.
  6. И аз така си помислих,защото веднага отворих капака и ударих едно ухо на компресора,а пък и пробвах всичко и установих че наистина няма от какво друго да е,защото и леко ми паднаха оборотите. Сега ще следя колко често го прави,защото имам малък проблем с разхода(малко е височък) да разбера дали е от това. Искам само още нещо да попитам,когато натисна ECON напълно ли ми спира компресора или преминава на някакъв икономичен режим климатика?
  7. Абе някой има ли си идея какво значи тая звездичка долу в ляво на климатроника?От както я имам колата ми се е включвала 2 пъти и не мога да я хвана кога го прави.Пробвал съм всички копчета умишлено но не става.Някой знае ли за какво е и при какви случай се включва?
  8. Вече няма какво да гадая,притискателят беше пукнат,а феродото е свършило.Колата беше с оригиналния си съединител.Сега се поохарчих малко ама поне и сложих пак оригинален и се надявам повече никога да не ми се налага да сменям съединител на този автомобил.
  9. Да,скоро сменях масло,беше над максимума,след това източих малко и го оставих на максимума!!
  10. Ходих миналата седмица на елкон и човекът каза че моторът е перфектен.Ламбда сондата била изправна и нямало никакви проблеми,единствено ми мръдна предварението от 3 на 6 градуса,което е почти без значение.Единственото което остава да е, е да съм я настъпвал прекалено много.След елкона напълних резервоара до горе и тръгнах да обикалян из града да навъртя стотина километра.Покарах малко градско, след това мръднах малко към златни пясъци и те се събраха 75 километра.Върнах се на ОМВ напълних отново до гърловината и за 75 километра побра 5.85 литра,това прави 7.8 на сто при нормално каране.Значи изводът ми е че проблемът е бил не в колата а в мен.От петък насам карам само на първа клапа и до сега 2 пъти съм доливал на по 100 километра.Първият път събра 10.50 литра а втория 10.85 литра ( до самата гърловина).Значи трябва да си променя малко стила на каране.И другото ми основно впечатление за този автомобил е че като се кара нормално-гори нормално,но като се настъпва-не можеш да му хванеш края!
  11. Внезапно съединителят ми започна да боксува!Слизам от колата за 2 минути,качвам се след това и направо не мога да тръгна.Боксува даже на първа и то много,само да подам леко газ и оборотомерът се вдига а пък колата седи на едно място.Проверих за комплект съединител,струва 315 лева-Закс.Бихте ли ме насочили към някоя друга марка (естествено малко по тънкажна).И друго си мисля,че това внезапното боксуване може и да не е от износване на притискателя или феродовия дикс,мисля че може нещо направо да се е разглобило вътре,за да почне така изведнъж да боксува.
  12. Тази сума е за 1 тампон-маслен за ауди 2.0 16,но мисля че за 1.6 няма да е повече.провери в евро 07.
  13. между 60 и 70 лева,аз сменях преди месец.
  14. Вече намерих-в петък имам час при Мерсинков,предполагам се сещаш за кой сервиз става въпрос.Човекът ми каза че няма проблеми,да му я закарам в петък. А във връзка с разхода,аз от Сааб 2.0 16 минавам на ауди с тенденцията че аудито ще е по икономично,а то- ИЗНЕНАДА-точно обратното.Сааба ми гореше 15-16 газ, а това ми гори 16-17 бензин(не ми се мисли за газ)
×
×
  • Create New...