Jump to content

ionov

Members
  • Мнения

    113
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ionov

  1. Да не си ти джамбазина дето продава каляската?
  2. На мен ми се наби в очите тубата с маслото….с оглед на това че този двигател е известен с харча на масло, бих пропуснал.
  3. Информацията в обявата май не е променяна за последната една година. Обслужена преди 100км но 10/2020г , или поне от тогава е разписката за частите.
  4. 12 про наистина е гадно тежък, 12 е супер като тегло. Не знам от къде идва разликата при положение че размери и повечето параметри са еднакви
  5. Аз докато бях при тях само доверен сервиз с възлагателни писма ползвах и бях доволен.
  6. Не се бях загледал в снимката, но и при 3.0 средният разход е около 8,5/100. Поне при мен беше такъв
  7. Аз не вярвам и 2.0 тди в София да прави 6-7, по скоро около 10. Но никога не съм карал такова, ако някой има може да сподели.
  8. Не знам какво точно търсиш и как ще се ползва, но 3.0 тди като разход за вървенето си е ок, с потенциални ремонти за хиляди левове
  9. Не я издържа бяла дълго и изсипа една 4ф-ка за фолЬо
  10. Аз съм си изградил като навик всеки път щом спра колата да включвам ръчната. При автоматика според мен си е задължително.
  11. Бързи, смели, сръчни...идеалната занимавка за днешният ден
  12. Именно този твърдият оребрен шлаух рязах, с нов макетен. Реално е като пластмасов, вади се от гумените неща и внимателно го сцепих. След това като го върнах обратно се събра все едно не го бях отварял за да извадя жиците. А в краищата гумените държачи дето влизат в купето и в капака на багажника ги вадих от самите им гнезда, тях не съм рязал.
  13. Помня че аз подозирах моторче... но от ключа и от бутона на шофьорската врата се отваряше. Само махнах гофрето, един нацяло прекъснат и един на път. Игра поялника + термо шлаух и всичко заспа
  14. @OvivO Същите симптоми имах и аз преди години заради прекъснат кабел. Предполагам си се сетил да провериш за прекъснат кабел при пантите на багажника.
  15. Погледни дренажите под чистачките, ако не си ги чистил скоро може там да е проблема.
  16. да, поне при мен това бе проблема и досадното почукване изчезна.
  17. И при мен имаше такова потропване, при бавна скорост и на неравности (павета, кръпки), на по сериозни бабуни и дупки нямаше шум. В сервиза ми разправяха че всичко е наред, Оказа се вътрешен накрайник, смених двата.
  18. Аз преди 2-3 години като обслужвах в порше 3.0 тди масло + всички филтри ми излизаше над 500 лв. Да не са свалили цените
  19. Като всеки 3.0 дизел, дюзи, вериги, дпф, турбо... Само с оглед едва ли ще хванеш дори и да има проблем с някой от агрегатите, трябва си сервиз, където знаят какво да гледат.
  20. ionov

    Проблем с Багажник

    С времето кабелите се прекъсват, това на седан. Тогава може да се отвори само с ключа.
  21. ionov

    Подгрев огледала 4ф

    Ако наистина чакаш по 2-3 мин това да се случи, то не работи подгрева а конденза изчезва поради уеднаквяване на температурата на огледалото с тази на околната. Следващият път включи подгрева на задното стъкло и ще видиш че за 15тина СЕКУНДИ конденза ще е изчезнал.
  22. Изводът за мен е никога повече диана. Обаче съм пристрасрен като главно участващо лице
  23. специално в диана рекламацията е доста проблемна. Поне в моя случай, след покупка на 4 гуми, едната се оказа крива. Установено е при монтажа ма място и въпреки това нито можех да я върна, нито да си взема парите. Трябваше да изчакам в едномесечен срок официално становище. Общо взето те размотават.
×
×
  • Create New...