Jump to content

audifanatic

Members
  • Мнения

    1187
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно audifanatic

  • Рожден ден 30.01.1994

Друго

  • Kaра
    Audi Coupе, Audi Q5

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Кюстендил
  • Интереси
    Audi ...

Последни посетители

3208 профилни разглеждания

audifanatic's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За да не се вкарвам в драми ще търся S line plus броня😀
  2. Тоест тази броня дето съм качил на снимка 2 е същата като S line plus бронята? Четох по чужди форуми, че и капака на двигателя се сменя защото стария бил да опира? Не знам дали това е така… Принципно гоня визията на S line plus пакет. Това ми е идеята като цяло. Преди фийса фаровете си ми харесват много не че фейсовите са зле но и двата модела има по нещо хубаво. Това на снимката мисля, че е S Line Plus
  3. Дали тази броня е същата като броня S line plus. Защото, ако е същата би трябвало да няма проблем. Виждал съм преди фейса Q5 със S line plus пакет.
  4. Здравейте! Имам въпрос към колеги които са запознати по темата. Ауди Q5 2011 с prefacelift броня, мисля че даже не е S line (Снимка1). Дали ще стане предна броня от SQ5 комплект с решетки за халогенни и грил? (Снимка 2)На снимките ми прилича като на броня S line plus поправете ме ако бъркам, ако броня sq5 не става, то дали броня от S line plus ще стана? Благодаря на всички!
  5. Здравейте колеги! Имам Ауди А5 Купе 3.0 ТДИ 2008г. Имам питане за това как да направя парктроника да ми се визуализира на екрана на MMI. Имам парктроник на колата който само пищи като включа задна предавка. Предполагам, че не е оригинален тъй като, отзад в багажника отдясно (от към пасажера) открих някакво управление на което пише parking system gt. Също така като се опитам през ваг-ком да влезна в 76 канал Park assistant, въобще не ме допуска не отваря канала все едно колата няма такъв модул. Ясно ми е, че трябва да търся модул който поддържа визуализация. Въпроса ми е какво е нужно да направя и как да го направя (свържа) така че да визуализирам парктроника и дали мога да използвам сегашните ми датчици в бронята. Става въпрос за за заден парктроник. Благодаря!
  6. Това го разбрах колега, но къде да проверя тези кодове? Това не ми е ясно къде се гледа?
  7. Знам колега, но във фейсбук повечето имена бяха заети и аз за благозвучие така го направих. Ето и една от първите полирани джанти от мен през 2016г.
  8. Здравейте! От няколко години имам хоби да се занимавам с полиране на алуминиеви джанти. С течение на времето го превърнах и като моя втора работа. В почивните ми дни полирам джанти и някой други елементи. Скоро направих Facebook група където ще качвам постепенно сегашните ми и бъдещи резултати. Ето и линк: https://web.facebook.com/PolishWorkWheels/ Няколко резултата:
  9. Много ти благодаря за изчерпателния отговор колега! Ще се насоча към WIFI камера.
  10. Доста ми харесаха камерите на колегата. Имам няколко въпроса като човек който не е имал допир до такъв тип камери. Интересува ме камерата като я закупя, гледам, че в емаг предлагат подобни модели на тази марка, има ли кабел? и къде се включва в рутера ли? Нужно ли е зарядно устройство? Също ми е интересно интерфейса който е на снимката закупува ли се диск за него? Ако желая да записвам в период от 1-2 седмици назад нужно ли е да се закупува нещо допълнително? Нуждая се от един брой камера. Благодаря!
  11. Да. Никъде не прочетох на кой канал.
  12. Здравейте! Пиша в тази тема, защото и аз се интересувам как да визуализирам парк троника? Имам вагком, интересувам се какво трябва да направя на кой канал? Брагодаля предварително!
×
×
  • Create New...