Jump to content

Vaskoban

Members
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8 125hp

Персонална информация

  • Пол
    Male

Vaskoban's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, На вашето внимание представям един доста запазен и добре поддържан автомобил. Карам го вече повече от година и половина и не съм имал каквито и да е сериозни проблеми с автомобила. Колата е със сменени : съединител преди 16 хил км, накладки и дискове преди 4000 км, масла филтри, преди 3000км. газовата също е обслужена преди 4 хил км. Колата е с пълно автокаско в Армеец както и гражданска до средата на юни 2015. Платен данък. Зимни гуми, предните са почти нови, на не повече от 4000км, задните имат добър грайфер. Летните гуми са рън флат Bridgestone Tourenza , с отличен грайфер и поведение на пътя. В момента по колата няма нищо за отремонитране, всичко по нея работи - климатроник, ел. стъкла и огледала са в изправност. От смяна до смяна на масло колата дърпа не повече от 500 грама масло. Реален разход в София на газ 12,5, - 14 в зависимост от трафика и стила на каране, извън града 8 - 10 л. , отново в зависимост от тежестта на крака. Газовата уредба е Ланди Ренцо Омегаз слагана в Италия през 2013 с фактура и документи за 1800 EUR, в България монтажът на тази уредба е около 1300 лв. Колата се кара ежедневно и може да се види само след предварителна уговорка. Цена: 5200 лв - коментар само на място. Намира се в г. София. http://www.mobile.bg/11421585862685135 за контакти: 0885014468 или на лично събощение. Поздрави, Васил Банев
  2. Здравейте колеги, представям ви един доста запазен представител на Ауди. Марка: Ауди Модел: А3 година: 1999 двигател: 1.8 Т 150кс пробег: 183 000км Екстри: Бордови компютър ( големия) ел стъкла климатроник прибиране на огледалата стерео лети джанти сервизна книжка ( водена до 167 000 км ( началото на 2011) регулиране на волана и др Цена: 4300 Колата може да се види в София на андрес: жк Обеля 2 бул Ломско шосе 215 Тел. 0885014468 - Васил. За повече информация на посочения телефон или на лично. линк към обява : http://www.cars.bg/u902493
  3. Ивелинчо, един колега от автокъщата му дойде А3 черна 131 коня на 250 хил км с кожа 4 врати 2001 година с ксенони, туби фабрични отзад, а бе всички екстри. Цената ще е около 7500 колата е мн хубава с 16 джанта с нови гуми. Ако се вписва в бюджета ела да я видиш външно има дребни забележки на 1,2 детайла (драскотини и точици без удари). Ако имаш интерес пиши на лично.
  4. Тука говорим за ДИЗЕЛ 110 коня за 3000 лв, не за бензин за 5000, не извъртай нещата ... иначе не се съмнявай, че дизела ще е възстановен 300 хилядник. Все пак се купуват за да се карат дизелите, за нови коли в магазина
  5. A3ките до днешна дата не са с алуминиева предница ... нз кои те е излъгал за това. Иначе може и да е 97 на стъкла, не съм обърнал внимание за разлики в салона, но пак твърдя на моето, че за 3000 3500 лв не може да се намери читава а3 110кс. дори и 97 да е.
  6. Колега, не че нещо искам да се заяждам, ама от къде ,аджеба, измисли тея 3000 - 3500 лв., невъзможно е да се докара кола в такова състояние дори от Италия на тея пари ( лично вкарвам коли и знам к'во говоря ). Сори за офтопика, колега, колата изглежда прилично иди виж я, чуй я, спазари 300 400 лв да свали и не му мисли 110 коня е най-добрият( по мое скромно мнение ) от към вървене и разход във ВАГ фамилията. Карал съм пасат 4ка с тоя мотор градско даваше 6,5 с нормално каране. Успех с покупката
  7. Не храни никакви надежди, но мерси за поканата!

  8. Еми от снимките мога да ти кажа само, че нарочно в завъртян волана да не се види, че е изтъркан. Трябва да идеш на място да видиш как работи, ако работи хубаво я водиш на майстор, ако там ти кажат, че всичко е ОК. Я оглеждаш за забележки пазариш се 300 400 лв. и плаща. Цената е добра, двигателя е икономичен, здрав и по-евтин за поддръжка от 2.5 тди по лек е => предницата би трябвало по-малко да се износва ( което си е относително де). Отивай да я гледаш
  9. Колеги, що не проверите има ли обява за това ауди някъде, из интернет, ако имам за цел да я рекламирам и да я продавам, няма да поствам подобни теми. Колата е много запазена, вижда се с просто око. Първоначалната ми информация беше че колата е от Фиренце. А в тази автокъща има около 4 различни вносители със 4 ралзични автокъщи. Ако някой, някога е взел лоша кола от там не значи, че сме мошеници. Колата съм я платил скъпо за такава година и този двигател и парите не са вложени с цел печалба и продажна. Просто колата си е истинска, но от снимки какво да ви обяснявам. Ше си сложа една газчица на колата и ше си я карам мислейки, че е на 86хил км. Благодаря на всички за мненията ви дори и негативните. Някой от хората, които плюеха каза че дръжките се боядисват - колега знам как излглейдат боядисани дръжки , друг, че конзолата била различен цвят от лайсните, виж и други аудита с този с този тип лайсни и ще установиш, че всички са така. Волани такива съшо има на аудита не С ЛАЙН, които седят като щъркели. Каккто и да е явно, бълагрите сме си такива и винаги търсим под вола теле, за да почерним радостта на някой. Идеята ми беше да ви зарадвам с едно запазено старо ауди, но освен да се ядосвам с глупави и хапливи коментари друго не успях да направя. Отказахте ме от намерението да търся и да слагам лепенка "AUDI CLUB" на задния прозорец, както и да дойда на някое събиране, за да се запознаем с някои от вас лично.
  10. Докарана от La Spezia, Italia ; сервизирана в Audi-VW La Spezia, там е подпечатвана книжката, от там са фактурите за сменените части. Колата е с гарантиран произход и реални километри. На мен също ми стана интересно защо е сменян ангренаж на 51000 км, но няма кой да се занимава да прави фалшиви сервизни документи на кола за 2000 евро . Да ме слуша пък другото са подробности. За сега единственото, което не ми харесва е, че разхода е 11-12 литра в София, но беше очакван и съм предвидил едни 1000 - 1200 лева за газ.
  11. Ами факт е, сменени са нещата, сервизната й история е истинска, знам и сервиза къде се намира дори в Италия. Ако искаш вярвай. колата си е на истински километри.
  12. Един познат, които вкарва коли си я беше регистрирал преди 20 дни за него и го изнудих да ми я даде. Като ми показа сервизните документи и уникално запазения интериор, нямаше как не я поискам за себе си. Рядкост е такава кола на тези години.
  13. Цената е висока и спокойно с толкова пари може да се вземе А4 ТДИ 2000-2001 година, но за тези километри си заслужава всеки лев.
  14. Много благодаря, ще си я гледам колицата и дано ме слуша, но на тези километри не вярвам скоро да ми даде сериозен проблем, но знае ли човек все пак е 14 годишна. Сега първото нещо, което ще направя, като събера парички, е да и сложа газчица, че си хапва 11 литра бензинче.
×
×
  • Create New...