Jump to content

Dan4o Stan4ev

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dan4o Stan4ev

  • Рожден ден 1.02.1985

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4 1.9 tdi

Контакти

  • Website URL
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000271993422
  • Skype
    dan4ostan4ev

Персонална информация

  • Пол
    Male

Dan4o Stan4ev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги правилно ли съм разбрал за мехурчетата въздух и че от тях се дължи постоянното менене на оборотите? Защото и аз имам същия проблем.
  2. Dan4o Stan4ev

    audi 1.9 tdi - 94 год 1z

    Колеги имам проблем при диагностика имам следните показатели: Сигнал за обороти: 840/861 об/мин (постоянно се менят) Количество входящо гориво: 5,4/6,0/6,2 mg/H (постоянно се менят) Датчик за отваряне на разпръсквача: 1.5/1,6 V (постоянно се менят) Температура на охладителния агент: 86 градуса по целзии Динамично регулиране на горивната помпа: Регулиране момента на впръскване: 144 (А) Температура на горивото: 109 (В) Някой може ли да ми обясни какво става?
  3. Колеги някой може ли да ми каже как да си направя правилна центровка на Ауди 80, 90 к.с., 11.1994 год., 1Z двигател с дебитомер Пиербург и ел.ГНП? Също какви трябва да са точните показатели после като я закъча на тестера (Autocom).
  4. Уважаеми колеги, търся да закупя термо датчик за външна температура за Audi A4 98 година. Благодаря предварително
  5. Моля за помощ. Бих искал да зная от къде бих могъл да си купя такива втулки и как точно се казват, че да ме разберат какво искам
  6. Колеги, проблема е РЕШЕН . Една вечер забравих музиката пусната паднал ми акумулатора на сутринта ставам псувам паля на скорост и чувам че нещо ми бръмчи спирам отварям багажника и гледам централното работи закачих си маркучето и отново съм патрон с централно и аларма Ако на някой му се случи да му откаже централното да не се шашка първо да направи проверка на бушона и ако не е от там да дръпни акумолатора за 2 часа защото е възможно да е грешка на компютъра както при мен. Ако и това не помогне да си търси жичкаджия да му го види
  7. Колеги, продавам спирачни апарати ( задни за дискови спирачки ABS ) за Ауди Б4 1.9 ТДИ Комби Декември. 1993г. Цена на двата апарата 60 лв. Апаратите си работят, ама на мен не ми паснаха маркучите ( НЕ СТАВАТ за и за Ауди Б4 1.9 ТДИ седан 1995г. )това ги продавам. Ако някой се интересува нека да пише или да ми звънне на 0887 033 241( всеки ден след 17ч.).
  8. Колеги Аз имам Ауди Б4 1.9 ТДИ и сам с 4 дискови спирачки и АБС, но имам малък проблем. Заден ляв спирачен апарат не функционира на 100 % и сега се налага да го сменям. Въпроса е , че си взех спирачни апарати от Б4 КОМБИ и не сам на ясно дали това би представлявало някакъв проблем като се има в предвид че моето е СЕДАН. Другото което е , че също не сам на ясно какъв ще е реда по който би трябвало да се извърши ремонтната дейност и най вече когато всичко е завършено, как да си обезвъздуша спирачната система. Вярно глупаво е да питам за такива глупости, но просто искам да си ремонтирам правилно автомобилчето без да съжалявам после.
  9. Всичко това го гледахме и си е наред Имам оригинална аларма и си чудя къде се намира, дали тя не прави някакви проблеми!
  10. Колеги, моля помагай те! Имам Ауди Б4 и ми отказа централното, просто ей така. Интересното е, 4е не свети и лампичката за отворена врата и алармата и тя не се включва. Водих я на майстор някакъв си там, но не успя да разбере какво точно се случва и от къде идва проблема. Моля, ако някой може да ми даде някакво логично обяснение на проблема и решение за това как да бъде отстранен ще бъда много благодарен.
  11. Колеги, моля помагай те! Имам Ауди Б4 и ми отказа централното, просто ей така. Интересното е, 4е не свети и лампичката за отворена врата и алармата и тя не се включва. Водих я на майстор някакъв си там, но не успя да разбере какво точно се случва и от къде идва проблема. Моля, ако някой може да ми даде някакво логично обяснение на проблема и решение за това как да бъде отстранен ще бъда много благодарен.
  12. Колега Фаровете каква марка са и 6те може ли снимка и цена
×
×
  • Create New...