Jump to content

cbr954

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    volkswagen и B4

Контакти

  • Website URL
    http://

cbr954's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. provery purvo dali problema ne e v samiq ured na tabloto za da ne razglabq6 izli6no. tvoeto tablo moje da se testva.
  2. Последователност........един обикновен осцилоскопен тестер за да провериш бобина кабели и свещи, след това една комп. диагностика за да видиш стабилизатора за ниски, темп дат4ик и тн. УСПЕХ! Антифриза е нормално да седи под налягане около 1 bar. когато го надвиши клапана на капачката го изпуска. под налягане и антифриза циркулира по добре.
  3. Аз такива неща сьм си купувал от АУТО+ виж му цвета с колко пина е 2 или4 и можеш да си порьчаш и оригинален от тях
  4. cbr954

    KE - jetronic

    В аутодата го дават 5,2 бара а не атмосвери. Има разлика.
  5. Не знам дали са добри маистори но тресачката за амортесиори им е верна. Сложих си нови задни в един сервиз и след това отидох на една тресачка която ми казаха че са за смяна. в пьрвия момент помислих че са ме изльгали и не са ми ги сменили за малко да направя жесток скандал ,но преди това реших да мина и през D&N .Там нещата бяха сьвсем други диаграмата беше перфектна
  6. пичове не знам защо се форсирате толкова , момчетата си имат достатьчно работа с вас или без вас . Да аз ги познавам покраи моита кола и ме кефи 4е са си направили саит Мога да кажа само че не са някакви надувки а това вашето вече ми намирисва на няква завист ли злоба ли?
  7. незнам за лаптопчето ама ми свьршиха работа . взпроса не е само апаратурата а и да му разбираш то и с мултицет може ако си в час с нещата. не че много разбирам ама момчетата работят с лицензирани програми а не с някви кракнати версии и това все пак ми вдьхва някакво доверие. аз работя в сверата на защитата на авторското право и им правя евала за това. Представяш ли си да ти грьмне airbaga защото някои хакер не си е свьршил добре работата.
  8. . имах проблем ,колата ми постоянно менеше обороти каде ли не ходих набутах се за нов стабилизатор за ниските обороти 200 лв и накрая един сотаджия ме прати при тях . Смениха ми потенциометьра на дросела и сега колата е пушка. колата е с 2 букси черна и бяла.
  9. буксата е сьщата 16 пина трапецовидна но не си обд, VAG COM е за теб . обьрни се кьм тия пи4ове мисля 4е ще ти свьршат работа jn-diagnostic.com
×
×
  • Create New...