Jump to content

DAN KOLOV

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DAN KOLOV

  • Рожден ден 5 Август

Друго

  • Kaра
    AUDI B4 66kw

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    BULGARIA
  • Интереси
    AUDI ФЕН

DAN KOLOV's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ЗДРАВЕЙТЕ,вече 6 години съм със ВАЛКОР модел 32.Много яка аларма с безброй полезни функции и най-важното ДОЖИВОТНА гаранция от фирмата производител за всичко възникнало по време на експлоатацията .На мен освен смяна на батериите на 2 те дистанционни друго засега(да не чуе дявола)не мисе е случвало.Слагаха ми я в Пловдив и съм много доволен,пичовете явно си разбират от работата.Най-важното алармата е изцяло Българска разработка и това ме кефи още повече.Нека не Ви звучи като реклама просто съм доволен и я препоръчвам на всички.
  2. Здравейте ,от това по-скапана визия на АУДИ не съм виждал,честно.Това си е мое мнение колега.
  3. да ти кажа колега това за вървежа зависи и от задкормилното "устройство"
  4. Здрасти колега ,бензинови има и 2,0/90 и 2,0/115 коня.Аз лично 4 години съм с 2,0/90 коня и съм много доволен.
  5. Аз имам индикация само на дългите светлиниНищо не съм слагал така е купена от Германия ама а де.Какъв цвят е тая лампа бе колега ,ни на къси я има ни на габарити.
  6. Здравейте на всички ,някой знае ли нещо по този въпрос,има ли такава лампичка на таблото за късите светлини на Б4 ? БЛАГОДАРЯ ВИ
  7. Представи си колега,бутилка на мястото на резервната гума,колко работи трябва да раздигаш за даси затваряш всеки път крана на бутилката.Нали за това именно е измислено това външно пълнене,да не се пипа нищо освен в случай на ремонт недай боже.
  8. Здрасти бъдещ колега.Между този сеат и АУДИТО няма бази за сравнение ,щом искаш да пътуваш удобно вземаш си АУДИ и забравяш за проблемите .Успех.
  9. Здравейте,и аз имам същия проблем,появи се точно след смяната на гумичките,сменям вече 2 пъти маслото но проблема си остава.Не мога да си обясня защо,при условие че преди нямаше такова нещо.
  10. DAN KOLOV

    Помоооощ

    Здарсти колега,що не вземеш една наистина здрава дистрибуторна капачка и да пробваш,почти съм сигурен,че дискотеката барабар с диджея ще си идат . това е само ако си сигурен,че кабелите са добри.Айде успех.
  11. DAN KOLOV

    вибрира ми волана

    На око едва ли ще усетиш нещоПо-добре да ги занесеш на някой МАЙСТОР - стругар , да ги качи на струга, и така посредством един уред наричащ се ако не се лъжа биемерна вилка ще установи има ли някакво "биене" или не и ще разбереш стават ли твоите дискове или не.
  12. Ако искаш качество търси оторизиран магазин магазин на БОШ
  13. Зависи кой маркуч си махнал представи си че е този на входа и след това радиатора е запушен пак ще ти изтече топла вода.
×
×
  • Create New...