Jump to content

Michev

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Michev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Michev

    Проблем с ел. стъкла

    При положение, че с ключа се вдига и сваля, възможно ли е това да е проблемът?
  2. Здравейте, знам, че има подобни теми, изчетох ги, но нито една не успя да ми помогне. Скоро си смених тонколоните на вратите, като свалих корите на вратите, откачих всички букси и кабели и след това сглобих всичко отново. В началото всичко си беше наред, но малко след това се появи следния проблем:прозорците не се вдигат и свалят от копчетата на шофьорската врата. С дистанционното се вдигат на пресекулки, както и пасажерския от неговото си копче. В началото се вдигаха като задържа копчето 30-40 секунди, сега и така отказаха. Имате ли идея от какво може да се е получило, при положение, че машинките очевидно работят щом ги вдигам и свалям от дистанционното? Кабелите в маншона на вратата привидно не са повредени.
  3. Michev

    Питане за размер

    Да,това имам предвид,нали този диаметар се гледа при купуване на спортно гърне???
  4. Michev

    Питане за размер

    Има ли някои представа колко е щирок отвора на изпускателната система на А6 1.8Т АЕБ 99-та година.Искам да слагам спортно гърне,но не знам кое ще пасне.Извинявам се ако има подобна тема,аз лично не можах да я открия.
  5. Момчета открих от къде идват ядовете..Замислих се,че преди да си сложа ксенона тоя проблем го нямаше и си направих 1 експеримент накиснах я здравата в автомивката и след 30мин започна да се включва алармата,запалих я и включих фаровете.Поработи 10-15 мин. така и след тва проблема го нямаше..Значи ксенона ми го слага един приятел,малко аматиор си пада и явно е осрал нещо..Обаче какво може да е то?????????
  6. Не съм усетил вода вътре в купето,но ще опипам всичко много внимателно,ще я откарам на автомивка да се накисне хубаво и ще ровя след това..Благодаря за мненията пак ще досаждам ако не е там причината
  7. Колеги нищо не става на 100 майстора я карах и не могат да я оправят,дайте направо да я махам тая аларма и без това в днешно време няма как да те спаси от открадване..Каде се намира тва пищяло да го откача напълно или да му срежа жиците,търсих в други теми обаче не ми стана ясно от каде точно да я изключа..
  8. Колеги появи ми се един много досаден проблем.Колата е А6 С5 99-та година.След автомивка и след силен дъжд постоянно ми се включва фабричната аларма или защита не знам точно как се казва.И така цял ден като я отключа и после пак я заключа спира и след 15-20мин пак започва да мяка.Днес дори ми беше паднал алумолатора от цялата тази работа защото не си бях вкъщи и кои знае колко време е пищела..Като мине 1 ден да кажем и престава..От какво може да е???????
  9. Колеги,може ли да ми даде информация от каде да си намеря такива лайсни,обаче не от тези,които се продават на метър,а хромирани си.В сайт има обаче са 180лв. ебати много ми се вижда.
×
×
  • Create New...