Jump to content

бкараиванов

Members
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6 2.5 tdi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

бкараиванов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И аз съм с италианка/произведена е за Италия/ и от там е внесена де и имам реотан за подгряване на минусови температури си е голям кеф,само дето наистина тормози алтернатора сериозно/от 14.4 пада на 13.6 може и по малко даже зависи на каква степен е вентилатора/.На 3-4 минута почва топло а на 10-тата вече си е горещо .
  2. Благодаря за съвета ще го разкарам и си връщам жака поне си имам хендсфрии ,някой ако иска мп3ка която чете усб и сдкарта за без пари да свирка ще му го пратя.Поздрави и евала на колегата Максимоф заслужава големи почерпки за това че винаги е готов да помогне на колега.
  3. Здравейте колеги доста време си слушах музика от телла обаче и аз реших да се правя на модерен и си купих джаджата на елимекс, да ама не ,махнах жака който бях сложил изкарах кабелчета за ляв, десен и маса сложих едно старо зарядно за 5в вързах джаджата и тръгна обаче се получава едно яко свистене и не мога да го махна. като допра някой от каналите за звука до маса и звука спира махам от масата и свири идеално но 1-2 секунди и пак почва свистене.Въпроса ми е по това обяснение може ли да се каже къде бъркам и по скоро колегата максимоф дали може да помогне с нещо.Благодаря предварително.
  4. Здравей колега аз карам същия автомобил само че 150 коня първия път като смених маслото майсторите наляха 5л. /като автомобила го дават да събира 5.5 литра масло/,на другия ден гледам на щеката над максимума около сантиметър,два,източиха 200-300гр и показа на максимум на щеката,като надух по магистралата и взе да пищи жълтата щека на дисплея долях полвин литър и от тогава си карам така и нямам никакъв проблем.Направих 5-6 смени на маслото слагам точно 5 литра и ми показва 2 см над максимума за 9-10 хиляди не мърда и така си карам вече 45000км.Така че виж дали се покачва нивото или са ти сложили 5.5 литра и на щеката ти показва над максимума.И един съвет смени майстора за тия пари които ти е взел можеш да смениш цялата кола.
  5. Здравей колега и аз като теб се чудих преди две години дали да си купя душегуб и да ти кажа засега не съжалявам,слагаш1500 лв в банката за ремонти и си готов аз от две години си ги държа там и ако стане нешто с валове или помпа съм подготвен.Ако всичко по колата е както е описано мисля че си заслужава,но всеки преценя сам главоболията на мотора не са никак малко и ако ти се струпат наведнъж и парите в банката няма да те оправят,ако нещо те интересува по колата можеш да разгледаш подписа ми.
  6. Здравей колега ,ако беше си направил труда да почетеш малко щеше да разбереш че има 100 такива теми ,решението е чип тунинг, както е казал колегата пускат ти повече нафта при загрял двигател,доколкото съм чел във форума всички 2.5 ТДИ са така.Поздрави.
  7. А мойто като е VDO с електронен часовник на AFB 2000 да не е някой мелез
  8. Здравейте колеги има един раздел в този форум казва се Продава - авточасти, консумативи и автоаксесоари, Ако прочете малко там ще разберете че можете да си спестите доста пари дадени на майстори,специално за нашите коли е доста по-добре да си пазарувате части и отделно да си платите за работа,аз поне съм стигнал до тази поука,например има цели комплекти за смяна на ангренажен ремък, филтри ,свещи и повечето са доста по-качественни и евтини от тези дето ще ви ги сложат майсторите. http://www.technobg.com/%D0%94%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB-ComCategory347bg ,http://bparts-bg.com/category/286/dvigateli-1-9tdi-2-5tdi-v6.html
  9. продавам оригинални джанти за ауди 7Jх16 ЕТ45 5х112 цена 200лв имам и зимни гуми 205 60 16 сеат дот2810 5-6мм грайфер цена на гумите 160лв,монтирани ,балансирани и готови за зимата гуми и джанти обща цена 350лв ето и малко снимки
  10. продавам 4бр зимни гуми сеат 205 60 16 с дот 2810 6мм граифер за 160лв имам и оригинални джанти за ауди 7Jх16 ЕТ45 5х112 за 200лв монтирани,балансирани и готови за зимата общо джанти и гуми 350лв.Гумите и джантите се намират в Хасково тел.0897972088
×
×
  • Create New...