Jump to content

audiquattro_A8

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно audiquattro_A8

  • Рожден ден 9.11.1976

Друго

  • Kaра
    audi 100

Персонална информация

  • Локация
    Shumen -East-BG
  • Интереси
    Автомобили с висок клас оборудване-"high price list"

audiquattro_A8's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, благодаря на всички за различните гледни точки "за и против" покупката на А8-ца - "доводи и мнения различни" - всеки си е патил от нещо като купува стара кола или се е радвал на друго което не му е създавало проблеми. До тук имах късмета да притежавам три автомобила нов внос две Аудита и едно- VW от Германия. Ще продължа да търся запазен екземпляр с история евентуално от Германия! Дано скоро да има с какво да се похваля във форума! Благодаря на всички от клуба Ако модераторите преценят да трият темата - търсенето продължава!
  2. Цитиране на предходен пост! Там нещата не са ли на кантар с дизела? 15-20разход + газова? Не са ли същите разходи?
  3. Колега много ценя мнението ти чел съм много от твоите теми, мисля че съм попадал и на такива и от "VW-форума" където съм участник с другата си кола! По нея са хвърлени доста пари за подобрения които бяха оценени на събора на клуба- Узана 2013г. Ти както и другите колеги изказвате мнение че подръжката може да се окаже много скъпа и това ще бъде загубена кауза - "удоволствето ще се съчетае с много проблеми"! Пробвах няколко А4 В6-131к.с.дизел -малко са им тесни задния ред седалки аз за това се ориентирах към кола с по голямо пространство а и цените за двата модела са горе долу еднакви с изключение на тези които са 4х4. Но те са с мнго надути цени а А8 си го има серийно. Който е карал 4х4 на друга не иска да се качва!
  4. Цитиране на предходен пост! Дилъра казва, че друг му е докарал колата и има "оскъдна информация" - която споделих по горе а ми е далеч от Шумен до София за един оглед да идвам. Сигурно и по рама няма да може да се провери - за това питам имали колеги които имат повече информация за да преценя струва ли си пътуването или да се преорентирам към друг модел.
  5. Колега прав си за въпросителния в края на изречението относно правописа но аз използвах удивителния като знак за внимание!!! По скоро да внимавам да не се подлъжа - защото търговеца ми свали от раз 1000лв. от цената и освен двата проблема с ремонтираната кутия и тресящите дискове каза че колата няма забележка - "внос от Швейцария"! За това питам други колеги гледали ли са я да не би да крие още подводни камъни като проблем с турбо и др. и ако някой я е тествал да си каже мнението. Благодаря на другите колеги за съвета за двигателя прочетох няколко теми според които най-хубави мотори са 4,2ТДИ и 3,0ТДИ там има проблеми по скоро с автоматика на кутията. Май всичко зависи от това колко е гледана колата и късмета да не те слъже търговеца!
  6. Прочетох няколко теми от форума има си проблеми но ме интересува нйкой ходил ли е на оглед за тази А8-ца!
  7. Цитиране на предходен пост! Аз искам да получа информация за тази то е ясно че ще се налива но моята цел е да попадна на що годе запазен екземпляр! Тази е от Швейцария и поне салона и външния вид са добре за годините си.
  8. Цитиране на предходен пост! Колега аз и сега имам А6 2,0 115кс което купих през 2002 за 8300 и налях доста за подръжка и още се движи добре. Но прехода към дизел може да крие доста повече проблеми за това питам ако някой е оглеждал тази и е открил нещо което търговеца е скрил да се отказвам докато е време!
  9. Колеги дали някой е правил оглед на тази А8-от обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11393162051104111&f1=details&slink=5s865z!!! Търговеца по телефона ми каза, че е внос от Швейцария и имала проблем със скоростите който е отстранен и като я карал при спиране тресат дисковете- "за смяна са" - други забележки нямало ! Ако някой колега има повече информация моля да я сподели!
  10. Колега разкажи нещо повече каква е измамата с тази кола сигурно собственика крие нещо и се опитва да набута някого с продажбата!!!!
  11. Колега там където е релефно по периферията се слива с джантата -"като диаметър съвпадат"- но при моят модел периферията е гладка и там се отличава но като диаметър запушва точно дупката на болтовете защото е от 14"-ка. Не се заяждам колега но той колегата може да си прецени сам нали ще му ги пратя с опция погледни и върни просто да му свърша работа макар и да са различни на външен вид са еднакви по захват и диаметър
  12. Честно да ти кажа колега като ги сложиш въобще не си личи понеже са гладки и се сливат но колегата нека си прецени ако иска да гледа болтове да търси точните 4-ри броя от едно место може да му отнеме доста време! Целта ми не е да ги дам на всяка цена на колегата.Във VW форума мога да ги продам без проблем но неми се занимава с дреболиите останали от този голф!
  13. Колега имам такива от джантите 14"-ки на голфа всичките са в горе долу добро състояние само на едната я няма пластмасата но може да се изреже. Мисля че са същите като твоите- оригинални са- ето и снимки.
  14. Колега в Германия има много читави такива ето ти линк към обявата http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=btjxohhjdwql колата е на един собственик има и преглед до 2013г и е в топ състояние. Цената с докарването е около 14000лв. В Германия поне няма да те излъжат с километрите и ще ти дадат сервизна книжка в която ще пише как е поддържан автомобила. Тази е от частно лице и да те измами е малко вероятно. Разгледай целия сайт има много читави обяви. Успех с търсенето като я купиш снимай я и пиши какви впечатления имаш!
  15. Колега Аудито е хубаво цените в Германия са такива даже и отгоре. Но според мен няма да успееш да го продадеш сега. Такива коли е хубаво да се предлагат в началото на лятото когато на "младежта и закипи кръвта". Инъче колата си е уникална с всички ектри за модела клима+подгрев на седалките много малко са тези бройки! Успех с продажбата
×
×
  • Create New...