Jump to content

shesticata

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 2.0 16v

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

shesticata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам Ауди А4 Б7 2.0 ФСИ Турбо в перфектно състояние , куатро, кожен салон без скъсано или протрито,обслужен напълно с два комплекта нови гуми,предни и задни парктроници ,фарове с лупи и биксенон, регистриран,с винетка и Каско,без течове на масло и т.н. автомобила си заслужава да се види.цена 9500 лв.0897957879https://m.cars.bg/offer/5da422e389db6c29a94376d5
  2. Е то друго няма какво освен бушон.
  3. Аз бих заложил на новата!Но това си е мое мнение все пак ти решаваш за колата си.
  4. Главата на инжекциона,от Благоевград съм .
  5. От Благоевград съм,ще потърся тук по региона ,ако не намеря ще ти пиша на лично да ме упътиш евентуално. А някаква цена горе долу,дали имаш представа как вървят ?
  6. КУПУВАМ ГЛАВА ЗА МЕХ.ИНЖЕКЦИЯ ЗА А6 Ц4 АЦЕ МОТОР С НОМЕР: bosch 0 438 101 039
  7. свалях дюзата,пробвах я по твоя начин но няма проблем там за съжаление , развих след това главата на инжекциона,при натиснат плунжер,запалих я и тече като река ,и май натам отиват нещата -към глава на инжекциона ,провериг и буренцето и то няма проблем ,ако имаш някаква идея за читава глава втора употреба ....
  8. Дюзата е наред колега ,проверил съм я и затова везните се накланят към главата на инжекциона. Ще направя само още една проверка и ще е 100% сигурно,сега е 99%. Не се ядосвай ,не целя това като пиша тук ,просто търся възможно решение на кофти проблем. Благодаря ти за отзивчивоста и за вниманието !
  9. Ама то старт дюзата е много далече от маркучето ,тя се намира на тръбите при бобината от другата страна.
  10. здравейте пак, не съм писал по темата защото нещо имах проблем с нета и така установих че по маркучето което се намира от вътрешната страна на капака на въздушния филтър има бензин и най-вероятно от там е проблема .А иначе това маркуче е за вакуум и отива към дроселовата клапа.Възможно ли е да има някакво протичане от главата на инжекциона и затова да го пълни с бензин ? Там има гарнитура. Oт нея ли е или от нещо друго? Ако някой е разглобявал там и знае ще съм благодарен да ми помогнете ! а ето го и въпросното маркуче:
  11. Ще пробвам това със старт дюзата и ще пиша какво става. А същевременно някой може ли да ми каже какво е това на снимката ?
  12. Колега ,днес пак свалях свещите и пак бяха влажни с бензин но този път 2-ри цилиндър беше сух и това ме кара да мисля че някъде във всмукателните тръби по някакъв начин влиза бензин и на този цилиндър на който са затворени клапаните няма а на другите има ,и другото което ми се стори странно е че във вакуумчето което идва от въздушния филтър към дроселовата клапа имаше бензин .... незнам помагайте !!! Благодаря за мненията !
×
×
  • Create New...