Jump to content

shveb

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Mazda

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

shveb's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Най-вероятно проблема при мен е друг. Колата я кара дъщеря ми и има навика да държи включен бутона за размразяване на предното стъкло постоянно при къси разстояния около 5 км. Или километража е дал фира или компа решава че батерията е изтощена по неясни причини. Още не съм на ти с ВАСЯ диагн. да опитам да изчиста грешката и да видя какво ще стане. В немски форум прочетох че има някакъв датчик в климатика който при повреда дава информация че климатика работи постоянно и компа отчита изтощена батерия. Ще опитам да потърся специализирана помощ и ще пиша какво е станало. С две думи проблема е че всичко е наред с акумулатора(на една година е) и алтернатора а компютъра отчита "изтощена батерия".
  2. При мен нещата започнаха с угасване на километража(индикаторите работят). На другия ден имаше подсветка но светна "слаб акумулатор" в жълто. Последва и предупредителни светлини за ESP и позиция на волана. Акумулатора е 12.7 V. Алтернатора зарежда на 14.2 V. При всички консуматори 14.1 V. При тия показатели може ли да е масата? Защо при нормални стойности на акумулатора компа дава "разредена батерия"?
  3. Има ли USB или SD ? Радиото по нашия стандарт или по американския е?
×
×
  • Create New...