Jump to content

absolutlover

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от absolutlover

  1. Здравейте колеги,маслото не беше сменяно от както е кола филтъра и гарнитурата си бяха от 2001 година успяхме да сменим 4 литра и разлика определено има.По каталог излиза червено маслото и единственото такова намерих за по 25 лв литър но поне си заслужава.Благодаря.
  2. Благодаря ти колега.В сервиза мисля че Мобил ми предложиха два вида за 25 лв литър и за 15лв на литър.Значи ако 'сменят' 4 литра да считам чее сменено
  3. Здравейте колеги бихте ли ми предложили масло за автоматична скоростна кутия типтроник на а6 2000г.Причината да питам е че искам да си намеря по-евтин заместител на оригиналното такова.В сервиза ми казват,че по каталог кутията побира 6 литра а като се сменя маслото успявали да допълнят едва 3.Нормално ли е това не може ли да се подмени целия обем? Благодаря ви предварително Ще се радвам някой да сподели мнение.
  4. Здравейте колеги търся си точно същия лип,без значение дали е от стъкломат или друг материал ако можете да ме насочите към колега който се занимава с изработването на такива елементи също ще бъда благодарен.
  5. Здравейте колеги мога ли да си сложа табло с големия борд при положение че сега съм с табло с малък борд.Интересва ме да работят уредите на таблото не го правя с цел подобрение просто такова намерих като за моята кола.Благодаря предварително.
  6. Колеги става ли табло със големия борд на кола която е била със табло с малък борд
  7. absolutlover

    a6 c5 body kit

    ами който си няма две задни гърнета :-) кефи ме количката но парите ми се виждат много мислех че с броня и тене кеджия ще стане но май не хахах а добре де капака на ц5 нали слиза надоло към бронята? кво прайм с него режем ли го:-)
  8. absolutlover

    Неработеща седалка

    къде са бушоните и аз съм със същия проблем
  9. леле човек аз от както съм я взел съм минал към 5к дали не съм прецакал нещо мотора колко кинта е помпата втора ръка дали е удачно да се вземе или пак има вариант да не е ок
  10. Здравейте колеги след закупуването на колата имах следния проблем.при каране по някое време светва червена лампа за маслото.Масло има и смених не е там проблема.Диагностиката казва че е датчик за налягане на масло.смених датчика не се оправи напротив зачести особено при рязко спиране или каране в града при каране извънградско може да не светне изобщо.Замерих налягането има си перфектно казаха че там не е проблема.Не съм сменял масло на скоростната кутия а е автомат и си помислих дали тази червена лампа не свети заради това масло в скоростната кутия.Днес ми светна и лампа за накладки а накладки имам.проблема съм го замаскирал като укасихме датчика за налягане на маслото за да не ми пиука и да ме дразни,но проблема си стои.може ли някой да каже на какво може да се дължи.Колата е ауди а6 2000г.1.8 турбо.Много ще съм благодарен дано някой може да каже.Поздрави.
  11. absolutlover

    a6 c5 body kit

    ех тва наистина изглежда мнооого добре ама надали е евтино да се направи :С
  12. absolutlover

    a6 c5 body kit

    даа може би сте прави.като се замисля да много е красиво,но може би не си заслужава по добре ще е да остане в стоков вид и така изглежда добре.
  13. еййй верно ли аз се надявах че ще мога да си сложа нормалното с км.Колега пиши дали е удобно да ти звънна днес да се разберем за таблото.
  14. absolutlover

    a6 c5 body kit

    Аз съм точно по същия начин.безспорно на снимки изглежда добре,но мисля че хората не са слагали просто нова броня а има доста други доработки по капака.Аз все още съм навит,но искам да разбера какво точно са променили хората по капака как се отваря и т.н и ще видя колко парички излиза ако е нещо до 500 лв.бих го направил ще се моля да не седи като харизано и ако не ме кефи ще го махна все ще се намери кой да купи бронята.Ето още една снимка от близо някой ако може да каже как е свързано дали има заварка м/у капака и бронята.
  15. absolutlover

    a6 c5 body kit

    На мен задницата ми допада само някакви диодни тамни стопове може би ще я разкрасят,но на този пич му се е получило добре а снимката от Google съм я намерил.какво всащност освен капака е преправяно за да се стигне до тук. м/у другото от този линк който колегата е постнал каква точно е разликата м/у броните със добавка за капака и без видимо има разлика но в какво се състои добава се нещо на капака което закрива решетката или какво?
  16. absolutlover

    a6 c5 body kit

    Здравейте колеги искам да попитам дали се продават в бг такива брони като тези от снимката която ще постна.Ако продават дали се преправя нещо или пасват броните и ако някой е виждал на живо ако може да сподели как стои дали е прекалено изкуствено и малко мнение по въпроса ако може.
  17. Здравейте колеги търся си табло което да пасне на моята кола и естествено да работи.колата е с десен волан ако има някакво значение за предпочитане е таблото да е в километри а не мили.екрана който ми показва на таблото е от тези по малките не от продълговатите ако и това е от значение.ще бъда благодарен ако някой пише че има налично такова.скайп: k0kolin4o
  18. да и аз искам първо да я погледне специалист'който да си каже мнението.Не искам да дам един куп пари за да правя след това ремонти.мерси на всички отзовали се разгледах сайта ауто радлер и ме впечатлиха мисля да отида при тях.
  19. Здравейте колеги отдавна съм фен на марката и от скоро собственик на а6 1.8 турбо автомат.много ми харесва колата но попринцип обичам да си настъпвам нищо че е автомат.ИСка ми се да почне да набира по бързичко и съм се насочил към някакъв чип може ли да ми препоръчате къде може да настроят колата и естесвено първо да я проверят дали всичко с турбото е ок и няма да има проблеми след това.четох че и кутията е хубаво да се чипне и тн.моля препоръчайте ми сервиз и на какви цени работят.благодаря предяварително.
  20. kolega bmw-to v momenta nqma ob6to sas vidq si na snimkite.za tova 1500 lv mi se vijdat dosta mnojko neka da vidim kolito i posle da govorim za pari iska6 li taka.vav momenta kolata e s novi stopove farove m paket i t.n ka4i mi snimki na kolata i nedelq 6te se vidim i 6te razgledame kolite i togava da govorim za dopla6tane.pozdravi
  21. здравейте разменям бмв 320 ванос 1995 година с кожен салон климатроник ел пакет м пакет за ауди а3 или а4 1.8 турбо.ако някой има желание нека ми пише или званне на 0886095004-Калоян.Колата е доста няма никакви проблеми нито от към двигател нито ходова част радиатора на климатроника е сменен с нов накладките с чисто нови сменени пистов ремък и ремък на климатика веригата не съм я сменял но няма и нужда.може и оферти с доплащане от моя страна но до 500 лв.
×
×
  • Create New...