Jump to content

red_ruby

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Персонална информация

  • Локация
    sofia
  • Интереси
    tehnika,koli,osvetlenie

red_ruby's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Горе-долу това е. Търся си нещо за предните две седалки, а не пълен комплект. Обикалях по Метро, ама нищо не видях. Там са боклуци просто. На едно Ауди с Пловдивска регистрация видях много хубави калъфи, ама собственика не го дочаках иначе щях да го питам. Препоръчайте нещо, от което сте доволни или поне магазин, в който мога да разгледам. Материата на повечето е нетрайна, а и самият калъф губи форма и започва да се набира по седалките. Това поне ми е опита от последните две покупки.
  2. Оправих се. Моя грешка Поздрави на онези, които помогнаха. Доволен съм в момента от модема. Хубава скорост държи. Благодаря отново.
  3. Точно. Към HomeLan съм (PPPoE). Пускам интернет кабела в "Internet" port-а на рутера, а другия кабел влиза в "1" и отива към компютъра (същата ЛАН карта, чийто адрес съм копирал - понеже имам две). И до там. Тествам с един Iphone и през него си хващам връзката, но ако се опитам през компютъра да се вържа и не откривам нищо. Тоест стои си само на dialing и до там.
  4. VBI, Благодаря за отговора. Имах няколко проблема до сега с настройките, но се оправих горе-долу. Остана последното: да имам връзка на компютъра през кабел идващ от рутера. Копирах MAC адреса и е тествано, че имам Wi-Fi, но със синьото кабелче от рутер към компютър не става нищо. Знаеш ли какви настройки трябва да се направят, за да проработи това чудо? Сега трябва да махам кабела от едното и да го слагам на другото, за да имам връзка.
  5. Здравейте, Абе да попитам следното: 54GL ще го взимам днеска и предполагам, че ще се оправя с настройките, но ме интересува друго. Възможно ли е, ако копирам МАК адреса на сегашната ми карта, след това да имам кабел от рутера пак към нея? Тоест към първоначалният компютър. Или трябва да се обадя, да сменят адреса и тогава вече мога да имам жична връзка между двете? EDIT: И забравих да попитам с въпросното флашване как стоят нещата. Задължително ли е? Понеже след пинг установих, че пакетите не са заключени - тоест TTL = >2. Ако въпреки това трябва да се прави, кои точно са файловете в тази страница? DD-WRT Доста менюта и подменюта, та се обърках. Благодаря предварително.
  6. Благодаря на всички за отговорите. Страданията приключиха. Спрях се на MCI на Netgear, която ми излезе около 50 лева, рутер от самия интернет доставчик за към 130 лева (D-Link) и ми отрязаха главата с три месечни вноски. Пристигнаха 2ма "специалисти", които не можаха да се преборят със сложността на настройките (а стига бе) и заявиха, че проблема е в самия рутер. Днеска ходих да ми го сменят и сам си оправих цялата какафония. Та след много пот, кръв и бели коси вече вързах и Toshibata към необятното пространство. Отново мерси на всички.
  7. Имам Toshiba Satelite L20-181 Искам да си пусна безжичен интернет към нея тъй като непрекъснато местя компютъра из къщата и с кабел не е практично. Какво ми е необходимо при положение, че в компа нямам вградена карта за wireless. Видях router-и които вървят с някакви карти за самите слотове на laptop-а. Тези ще ми вършат ли работа и ако да моля да ми посочите конкретни модели. Също, възможно ли е да се смени ethernet-а с такъв, който поддържа wireless? Благодаря предварително.
  8. Колата ми си я харесаха няколко пъти и беше очукана здравата. След триседмичен ремонт и ходене по мъките ми я пребоядисаха изцяло обаче се оказа, че нямам болта, който прикрепя огледалото към купето. Намира ли ми се на някой едно от тези нещица за B3/B4? Благодаря предварително.
  9. Оказахте се прави,беше мъртва клетка.Добре,че бяхме гаранционни,та ми го смениха с нов - Schneider. Лошото е, че сега капака не мога да поставя, ама здраве да е. Благодаря на всички.
  10. Днес, без никакво предупреждение акумулатора падна. Учудващо е, защото е сравнително нов, а и все още няма такива студове. Възможно ли е причината да е в динамото и има ли то индикатор на самото табло(А80)?
  11. Взех Asus P7131, който обаче не е Dual. Както и да е. Ръчнах го в компота, турих му драйвърите и до там. След като инсталирах Power Cinema (което си върви със самия тунер) се мъчих в продължение на часове и нищо. Нито звук се чу, нито картина се видя. Какви ли не настройки пробвах и все греда. Ако има горди притежатели на гореспоменятия продукт нека споделят какъв софтуер използват и съответно с какви настройки.
  12. Напоследък съм се разкупувал и дойде време за тунер, че си взех и нов монитор. Никак не съм навътре в нещата и бих искал някой да ме посъветва. Видях в друга тема (пак тук), че препоръчахте ASUS MY CINEMA-P7131 DUAL /RC. Двама да ми кажат "става - взимай го" и ще скоча. Просто кураж ми трябва Но сериозно, де... Ако имате по-добри предложения ще съм благодарен.
  13. За информация колата е:Яйце 1.8S Mono инжекция PM. Внос от германия (директен) преди две години. След около година каране ефекта с придърпването се прояви и при мен, а успуредно с това се появи особена миризма за, която бях писал и преди, но получих отговори от рода на: изпери си чорапите и тн... Общо взето глупости. След упорито търсене открих на какво се дължи зловонната смрад - нагорял палец, който смених заедно със свещите, като съответно палеца е BERU а свещите NKG. Проблема се реши, и за около месец всичко беше ток и жица. Първите симптоми на това придърпване се проявяваха при дъждовно време и влага. Установих, че ако периодично почиствам палеца и го пръскам с контактен спрей, проблема се решава за около петнадесетина дни, след което операцията трябва да се повтаря. Предполагам, че проблема идва от бобината, която в продължение на петнадесет години е атрофирала и в резултат подава много висок ток на делкото. Двуседмичната профилактика е далече от решението на проблема. Давайте да го мислим. Това е моето предположение - сега е ваш ред.
  14. Да, гаранцията наистина е малко. Отново благодаря.
  15. Да Първо се извинявам, че ви държах толкова време в неведение. Направих компромис и вдигнах летвата. Взех си ето това и съм безкрайно доволен: ACER Aspire 9504WSMi_TV TUNER, Intel® Pentium® M 760 2.0GHz (2.00GHz/ 2MB/533), Intel® 915PM Express chipset, 1024MB (2x 512MB, 17" WXGA Acer Crystal Brite Dual Lamp (500 nits), 256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X700, 100GB, DVD-RW Dual DL (slot), Five USB 2.0 ports; DVI-D port; ExpressCard™ slot; 5-in-1 card reader (SD/MMC/MS/MS PRO/xD); PC Card slot (one Type II); IEEE 1394 port; Fast infrared (FIR) port; CIR port; External display (VGA) port; S-video/TV-out (NTSC/PAL) port; Headphones/speaker/line-out port with S/PDIF support; Microphone jack; Line-in jack; Ethernet (RJ-45) port; Modem (RJ-11) port; Parallel port; Optional 7-pin AV-in port; Optional RF input for digital TV and analog TV; DC-in jack for AC adapter, wGigabit&wless 802.11g / Bluetooth™ 90 Wh 8-cell Li-ion battery pack- 2.5-hour battery life, 3.8 kg, WXPHome, 1 year int. warranty Взех го от Интераком 2,355.00 лв. без ДДС Отново благодаря за отговорите.
×
×
  • Create New...