Jump to content

vladimury

Members
  • Мнения

    186
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vladimury

  • Рожден ден 26.09.1988

Друго

  • Kaра
    A8 D3 4.2 QUATTRO

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vladimury's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Няма. Само тази е. Тези дни ако ми остане време ще я монтирам и ще видя.
  2. Колеги купих си една навигация, но не можахме да намерим кода и да я подкараме. Мислех да пробвам да си платя в eBay за пин, но не намирам и кода, който ми искат. Има ли някой, който може да я отключи?
  3. Колеги някой може ли да даде малко повече информация схеми и снимки как се монтира и свързва оригинален парктроник на ауди а6 с5 2001г.
  4. Тя че е с ремък- с ремък е, но този двигател е с 4 разпределителни вала, а ангренажния ремък върти само два от тях. Останалите 2 взимат движението от първите посредством вериги. А колко е нормално да изтраква не знам. Моята го прави само сутрин за 2-3 секунди притеснително е когато го прави на всяко палене.
  5. Около 500лв исках да допиша темата, но не мога да кача повече снимки?
  6. Днес най-накрая успях да намеря време за да довърша този проект. Ето го резултата А за него ми бяха нужни доста модули, кабели, нерви и малко кодиране с ваг кола Та необходимо е да се закупи CAN шина, модул за камера, Камера, нова лайсна над номера, парктроник модул, който поддържа камера, готов кабрелаж или факра букси на дребно от ebay. Ако мми модула ви не поддържа видео трябва да го смените с такъв който поддържа или да го модифицирате (има клипчета е нета как се прави) това се разбира като свалите жабката и видите дали от модула излиза една зелена букса или да видите номера му който трябва да е 4E0 035 729 с буква А Трябва ви CAN шина с номер 4L0 907 468 B която също се намира зад жабката, но преди да я смените влезте на 19 канал и вижте инсталационния лист на настоящата за да ги активирате или деактивирате на новата. Парктроник модула трябва да е с номер 4F0 910 283 F, L - 4 сензора поддържа графика и камера 4F0 910 283 E, G, H, P – 8 сензора поддържа графика и камера Модула за камерата е с номер 4E0 910 441 И самата камера 4L0 980 551 А да и нова лайсна над номера с отвор за камерата, и малко изрязване на багажника за да влезе та сваляме жабката и подменяме CAN модула Сваляме на багажника кората и сменяме лайсната. От модула излизат 6 кабела двата оранжеви на 39 И 40 мин са CAN връзка. Те се свързват към най-голямата букса на парктроник модула за кабелите със същите цветове .
  7. Твоя няма моторче и другите неща ли? Мога да ти снимам на моя парт номерата, но си е оригинален.
  8. От YouTube пускам предимно клипчета и е доволно добър. Ако си изтеглиш музика с високо качество ще е по хубав звука
  9. Аналоговите са по 50лв ?
  10. Да без значение цифров или аналогов е. AUX-а се вади от него.
  11. vladimury

    TV тунер въпрос?

    Оригинален тунер за MMI 2G който да хваща бг цифрова телевизия mpeg4 може да се каже, че няма. Предлагат се разни тунери, който са преправени да хващат този тип цифрова телевизия и да можеш да си ги управляваш от конзолата, но цената им е около 1500 лв. Което за мен е абсолютно не оправдано. Аз лично си взех външен тунер за 50тина лева и антена за 15лв свързах го, пробвах го дали работи и как е За тези пари е супер, но нямам време да го инсталирам културно така да се каже. Иначе другия вариант ако не ти се занимава или просто нямаш опит в такива неща има доста сервизи кар аудио където могат да ти го поставят
  12. Здравейте преди доста време си добавих тази екстра, но нямах време да я опиша в тема. Та за тези който не са запознати screen mirroring е прехвърляне на изображението от телефон, таблет и т.н. на друг екран. Иначе казано да си пуснете YouTube на телефона и да си гледате и слушате клипа на дисплея на колата. За целта трябва да си закупите такова устройство. Аз лично си взех китайче за 50 лв Свързването става става през буксата на тв тунера, като се ползват изводите за AUX Добавят се на пинове 9 10 11 12 и 13, аз лично ползвах кабели от стара инсталация и ги спойх за тези на корабчето. захранване си хванах директно от бушоннто табло което е в непосредствена близост ( имаше свободно гнездо ) Сложих двоен кабел защото следващия ретрофит ще е тв тунер ( тестван е но нямам време да го монтирам) ? След като свържете всичко си свързвате телефона с устройството ако не ви излиза картина проверете настройките на колата за тв стандарт И почти всичко е готово Само че ако не сте си отключили мултимедията да можете да гледате тв в движение няма да можете да гледате, но има решение и за това. Само ви трябва vag com и да прочетете ейто тази моя тема Линк Надявам се да съм ви бил полезен ако имате въпроси и мога да отговоря на тях с радост ще го направя ?
  13. Попаднах на следния сайт с информация как да гледаме телевизия в движение без допълнителни устройства и т.н. пробвах го на моята кола и тв то се отключи. Линка е за автомобили с MMI 2G мултимедия.Линк , а този е за MMI 3G Линк
×
×
  • Create New...