Jump to content

MrLover

Members
  • Мнения

    253
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Passat B5.5 2,8 AMX

Персонална информация

  • Локация
    Bourgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

MrLover's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. След смяна на дюзите и настройка бих казал, че проблема в решен.
  2. Ще е малко трудно с частите, но не невъзможно. За преминаване към 240 мм съединител ти трябва твърд маховик от АСЕ, който се разпробива и балансира за 240 мм съединител. Аз ползвах притискател SACHS с номер 3082634022 и феродов диск пак SACHS с номер 1862625001. Лагера си остава същия. Моя маховик го прави едно момче от Велико Търново и съм доволен, при нужда ще пратя контакт.
  3. Бензиновия регулатор е 4 бара и той се намира във самия филтър. Самата помпа не съм гледал на колко бара е, но сток дюзите са някъде около 280cc. Факт е, че при някои няма проблем и успява да ги храни, но при мен не стигат. Тези дни трябва да сложа другите дюзи и ще пиша как е.
  4. То и това ще стане, и без това преминах на 240 мм съединител. Ще пиша тази седмица ако остане време да я мапнем наново. Но според мен почвай от дюзите
  5. Малко инфо ако някой се интересува, при мен изтаванва дюзите още на 3-та. Мотора е BFB, куатро, с генерация (даунпайп на 63мм и само с крайни гърнета) и втори кулер от BEX. Поръчах дюзи от S3 BAM, след монтаж и корекция на софта ще пиша дали проблема е решен.
  6. Помпата е около 350 с отстъпките. Дюзи от S3/TT BAM мотор 225 коня, като мисля да взема нови. Днес ще направя малко тестове пак. И ще пиша ако има развитие.
  7. Аз смених помпата с оригинална VDO, има леко подобрение, но проблема не е решен. Май ще се сменят дюзи.
  8. Пиши, когато отстраните проблема.
  9. Много е бедна във високите. Имам сходен проблем със същия мотор от скоро. Ще пробвам със смяна на бензиновата помпа, ако не стане, ще се сменят дюзи и нов ремап. Куатро ли е или само на предно ?
  10. MrLover

    1.8Т прекъсва

    Намери ли проблема ? Бензиновата помпа може да умира във високите ако е оригиналната.
  11. MrLover

    Ревизия ма моторя

    Какво се преправя и от 2.0TFSI в Б7 ли се взима ? Няма ли да има някаква грешка ?
  12. MrLover

    Вибриране

    Ако вибрациите се появяват при ускорение, залагам на вътрешно/вътрешни карета.
  13. Няма как да го видиш. Как са смесите? Изтрии грешките да нулира адаптациите, изключи дебитомера от буксата и покарай 20-30 км извънградско, след което отново виж смесите. При мен преди смяната държеше 12-13%, след това 1%. Като нямаше никакви грешки за дебитомер.....
  14. Смесите мисля, че бяха на 32-ри ама говоря по спомен. Но според мен определено е бедна, за да пречуква аванса. Аз лично мерих налягане на помпата, чистих профилактично инжектори, гледах да не смуче въздух и накрая смених дебитомер.
×
×
  • Create New...