veni 76

Members
 • Content count

  469
 • Joined

 • Last visited

About veni 76

 • Rank
  User
 • Birthday 08/15/1976

Друго

 • Kaра
  A4 B6 1.8T AVJ

Персонална информация

 • Gender
  Male
 1. Ново турбо

  Мисля да сложа турбо от Вех К03 073, просто искам да е малко по бърза . Имам купени такива дюзи от Вех. А тези които написа направо стават без преправяне ли и от каква кола са . Извинявай но не съм толкова запознат затова питам . И после дали не трябва по голям кулер ,защото ВЕХ са с 2 от двете страни . Колко коня мога да извадя се чудя ? И последното ми питане е става ли кутия 6 степенна ръчна от ВЕХ при мен и ще разтовари ли малко двигателя? Колега МММ 1,радвам се че ми изясни някой неща , ще се радвам още на помоща ви!!!
 2. Ново турбо

  Това ми беше мисълта , да сменя тях ,после турбото и накрая при мапера. А какво може да правят ,примерно да прекъсва колата или да забива за да си знам .
 3. Ново турбо

  Имам следния въпрос, може ли да сменя само дюзите с такива от ВЕХ двигател . Ще работи ли нормално колата с тях.
 4. Ново турбо

  А това турбо какво ви е мнението пише за него К04 -015
 5. Ново турбо

  Добре значи челен кулер, от къде да го купя и какви размери да е ? Другото което незнам в коя броня ще има повече място в обикновенната или в sline бронята ,да я сменя ако има повече място в нея за кулера ? И последно трябва ли да махна катализатора за да изкара повече коне? Мерси предварително за помоща!!!
 6. Ново турбо

  Имам и купени дюзи от 1.8 190 коня и като сложа ново турбо от 1.8 190 коня ,чип и да видим какво ще се получи. Чудя се само дали няма да трябва и кулер за охлаждане. Само неразбрах турбините който предлагат Tyrboshoet.bg оригинални ли са ,за да купя от там?
 7. Ново турбо

  Не съм толкова запознат,и затова ми се иска да е лесно махам моята слагам новата ,до колкото знам при монтажа на К03 073 нищо друго не се сменя. А при к04 015 идея си нямам как стоят нещата.
 8. Ново турбо

  Веднъж купих втора употреба не уцелих , 700 лева на вятъра. Ново по добре , но не искам да е китайско менте . Тези сайтове който сте ми дали оригинални ли са? Тези в turboshoet.bg оригинални ли са?
 9. Ново турбо

  Привет колеги карам ауди А4Б6 1.8т 150 коня. Искам да сменя турбото с такова от 1.8т 190 коня,знаете ли от къде може да сезакупи въпросното турбо К03 073.
 10. Предна и задна броня за ауди а4б6 седан sline ,черна имаш ли и цена?
 11. Как са сменя водача на това стъкло и понеже ще свалям кората от къде мога да взема този модел бутони комплект за всичките врати и стъкла
 12. Моето също не работи ,смених батерията и пак не иска да отключва и заключва. Незнам дали не трябва да се обучи.
 13. Счупено дясно огледало

  Разбрах те ,опитах ама няма развиване на двата винта които са отдолу
 14. Счупено дясно огледало

  Колега при мен е счупена и пласмасата ,тоес трябва да смена всичко
 15. Здравейте колеги , счупих дясното огледало но незнам как се сменява ,може ли някой да каже или качи клипче.