veni 76

Members
 • Content Count

  478
 • Joined

 • Last visited

About veni 76

 • Rank
  User
 • Birthday 08/15/1976

Друго

 • Kaра
  A4 B6 1.8T AVJ

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. anto 1 Къде направи тази процедура с перките ,и колко излезе.
 2. Колега дай тоя линк пак ,че не го виждам.
 3. Колега довърши си изречението защото се чудя какво искаш да кажеш.
 4. Колега дай линк да видя от къде да купя този филтър UFI. Колкото до оригиналните мисля че от Райно не са китайски ,ти как мислиш?
 5. Бръмченето се чува в филтъра но най вероятно идва от помпата а оригинално значи с щампа ауди от колегата в Форума
 6. Смених филтъта но сега постоянно бръмчи ,тоес се чува . Колата върви няма проблем но се чидя ако се объркат местата на двата маркуча които идват от резервоара дали няма да се случи точно това. Някакви идей,уточнявам филтъра е оригинален.
 7. Колега ако беше толкова просто нямаше да пиша. Стария не е оригинален и майстора едвам навремето уцели местата на маркучите . Стана с проба грешка и затова искам сега да е оригинален . Може и някоя снимка ако има.
 8. Смяна на оригинален бензинов филтър на ауди 1.8 т но тъй като има два входа и два изхода въпросат ми е кой за къде е . От едната страна пише Motor и Е , а на другите два RL и VL
 9. Мисля да сложа турбо от Вех К03 073, просто искам да е малко по бърза . Имам купени такива дюзи от Вех. А тези които написа направо стават без преправяне ли и от каква кола са . Извинявай но не съм толкова запознат затова питам . И после дали не трябва по голям кулер ,защото ВЕХ са с 2 от двете страни . Колко коня мога да извадя се чудя ? И последното ми питане е става ли кутия 6 степенна ръчна от ВЕХ при мен и ще разтовари ли малко двигателя? Колега МММ 1,радвам се че ми изясни някой неща , ще се радвам още на помоща ви!!!
 10. Това ми беше мисълта , да сменя тях ,после турбото и накрая при мапера. А какво може да правят ,примерно да прекъсва колата или да забива за да си знам .
 11. Имам следния въпрос, може ли да сменя само дюзите с такива от ВЕХ двигател . Ще работи ли нормално колата с тях.
 12. А това турбо какво ви е мнението пише за него К04 -015
 13. Добре значи челен кулер, от къде да го купя и какви размери да е ? Другото което незнам в коя броня ще има повече място в обикновенната или в sline бронята ,да я сменя ако има повече място в нея за кулера ? И последно трябва ли да махна катализатора за да изкара повече коне? Мерси предварително за помоща!!!
 14. Имам и купени дюзи от 1.8 190 коня и като сложа ново турбо от 1.8 190 коня ,чип и да видим какво ще се получи. Чудя се само дали няма да трябва и кулер за охлаждане. Само неразбрах турбините който предлагат Tyrboshoet.bg оригинални ли са ,за да купя от там?