Jump to content

veni 76

Members
  • Мнения

    490
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от veni 76

  1. Казаха ми че може да е и от модула имало такъв за фаровете ,но къде се намира и какъв му е номера не знам . И нямало предпазители ами ключа за фаровете бил като защита .
  2. Казаха ми че може да е и от модула имало такъв за фаровете ,но къде се намира и какъв му е номера не знам
  3. Не свети левия ксенон , обясних какво съм сменил , както и това че не намерих предпазителите за фаровете .
  4. От веднъж спре да свети , смених ксеноновата крушка ,баластта който я пали и не иска да свети . Чудя се къде са предпазителите понеже както са пуснати свалям предпазителите и не гаснат късите на другия фар . Да донабя и дългите и габарите не искаха да гаснат ,да не би освен в купето да има и други предпазители на друго място ?
  5. Ама как да активирам aux това не знам ,с ваг ком ама къде се влиза и какво се пише
  6. Имам монтирана рнс е аз съм я слагал
  7. Привет купих си блутут от OLX за навигация рнс - е , но не е активирана функцията на самата навигация . Къде да вляза с ваг ком да я активирам .
  8. И при мен прави същите неща ,влиза въздух и няма парно, кой са тези маркучи
  9. veni 76

    Bluetooth на RNS E

    Колега как да активирам този блутут може ли клипче , включвам го ама не излиза нищо.
  10. Постоянно ми дава че тази врата е отворена ,напръсках с контактен спрей и изкара една седмица . Днес пак светна искам да откача буксата ама незнам как
  11. anto 1 Къде направи тази процедура с перките ,и колко излезе.
  12. Колега дай тоя линк пак ,че не го виждам.
  13. Колега довърши си изречението защото се чудя какво искаш да кажеш.
  14. Колега дай линк да видя от къде да купя този филтър UFI. Колкото до оригиналните мисля че от Райно не са китайски ,ти как мислиш?
  15. Бръмченето се чува в филтъра но най вероятно идва от помпата а оригинално значи с щампа ауди от колегата в Форума
  16. Смених филтъта но сега постоянно бръмчи ,тоес се чува . Колата върви няма проблем но се чидя ако се объркат местата на двата маркуча които идват от резервоара дали няма да се случи точно това. Някакви идей,уточнявам филтъра е оригинален.
  17. Колега ако беше толкова просто нямаше да пиша. Стария не е оригинален и майстора едвам навремето уцели местата на маркучите . Стана с проба грешка и затова искам сега да е оригинален . Може и някоя снимка ако има.
  18. Смяна на оригинален бензинов филтър на ауди 1.8 т но тъй като има два входа и два изхода въпросат ми е кой за къде е . От едната страна пише Motor и Е , а на другите два RL и VL
  19. veni 76

    Ново турбо

    Мисля да сложа турбо от Вех К03 073, просто искам да е малко по бърза . Имам купени такива дюзи от Вех. А тези които написа направо стават без преправяне ли и от каква кола са . Извинявай но не съм толкова запознат затова питам . И после дали не трябва по голям кулер ,защото ВЕХ са с 2 от двете страни . Колко коня мога да извадя се чудя ? И последното ми питане е става ли кутия 6 степенна ръчна от ВЕХ при мен и ще разтовари ли малко двигателя? Колега МММ 1,радвам се че ми изясни някой неща , ще се радвам още на помоща ви!!!
  20. veni 76

    Ново турбо

    Това ми беше мисълта , да сменя тях ,после турбото и накрая при мапера. А какво може да правят ,примерно да прекъсва колата или да забива за да си знам .
  21. veni 76

    Ново турбо

    Имам следния въпрос, може ли да сменя само дюзите с такива от ВЕХ двигател . Ще работи ли нормално колата с тях.
  22. veni 76

    Ново турбо

    А това турбо какво ви е мнението пише за него К04 -015
×
×
  • Create New...