Jump to content

bat'joro

Members
  • Мнения

    72
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1513 профилни разглеждания

bat'joro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, към днешна дата колко би струвал такъв проект ориентировачно според вас, ако всичко ще се прави в сервиз?
  2. https://m.fakti.bg/video/570959-kris-mladenov-misiata-ni-e-da-napravim-ot-omazanite-do-lakti-maistori-mehanici-video
  3. Колеги, става въпрос за лакиране на стоп(пластмасов). С каква водна шкурка да го матирам преди да пръсна защитния лак? 600, 1000, 1500...? Благодаря, приемам съвети!
  4. Здравейте колеги, редуктора KME S8 може ли да се монтира в позиция показана на снимката? Има ли проблем с появата на въздушен джоб или няма опасност? Питам защото в тази позиция със щуцерите за охл. течност на долу би ми паснало по-добре. Благодаря!
  5. Колеги, какво ще кажете за HERCULES BLUE? По принцип ми се иска единични Инжектори, но ми идват доста скъпи за 6цил. Херкулеса и той не е много евтин 240лв за 3х2цил. Трябва ми нещо надеждно и горе долу прецизно(за разлика от Райл), не държа да са бързи.
  6. Колега, дП от 1400 се беше вдигнало на 1700 от самосебеси и и при защитна стойност 2700мб прехвърляше на бензин и придърпваше защото не беше загрял на пълно двигателя, така си го обеснявам. Сега намалих дП пак на 1400 и вдигнах малко защитната стойност и е добре. Иначе с тройник закачих манометър и стойностите от сензора и манометъра съвпадаха. Също разкачвах маркуча и Pgas и мап показаха атмосферното налягане. Ако реша да сменя редуктора какво би препоръчал, като сондата и тръбата са ми на 6мм, това как ти се струва? http://www.auto-gas-bg.com/bg_BG/produkt/reduktori-24/reduktor-kme-s6-517.html Благодаря
  7. Здравейте, имам А6 Ц5 2.8 193к.с. и до сега бях с този редуктор от линка, http://gurtner-autogas.com/en/page/lpg-reducer-vapojet-luxe.html но мисля че, взе да се предава. Колата е със сонда, тръба и клапан на 6мм и не съм имал проблем с налягането. Иска ми се да взема shark 1500, дали ще се справи с колата на 6мм? Мисля, че редуктора е проблемен защото от 2-3 дни, като обърне на газ и още не е загряла хубаво при подаване на газ придърпва, копчето на фобоса започва да мига, че влиза в някакъв авариен режим и записва грешка много високо налягане на газта. Дали ще е редуктор или сензор не знам, тези дни докато е студена ще я закача пак и ще гледам по-обстойно, но проблема е буквално от 2 дни и загрее ли хубаво се оправя.
  8. bat'joro

    Цвят на свещите

    Koлеги, какво ще кажете за мойте свещи? С газов инжекцион съм и ми се струва , че работи леко на бедна смес, незнам.
  9. На атмосферен мотор с Дп 1500мбар, на колко мбар да настроя да превключва на бензин(като свърши газта) 900мбар добре ли е?
  10. И аз търся добър автобояджия в Ст. Загора!
  11. Кажи поне колко пари си приготвил да те ориентираме?
  12. Този вариант не е ли само автомат
  13. на бензин има ли такава разлика между банк 1 и 2?
  14. Бмв е39 м5 е до средата на 2003г. окачването (носачи, амортисьори)е като на е39 535i и 540i. Спирачен Диск оригинален нов е към 450лв а заместител да речем този от линка е 200лв http://www.avtochastionline24.bg/zimmermann/7586270 Иначе маховик и съединител aко се вземат оригинални от дилър в България без отстъпки е към 4400лв, цените са от дарукар
×
×
  • Create New...