Jump to content

kirov74

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kirov74's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги Търся да купя здрави кори около чистачките за ауди А4 Б5 Тел за контакт 0889884147 Николай
  2. За Капака на бушоните в страни на таблото става въпрос. Просто грешка с автопопълването...
  3. Здрасти колега капачето на бутоните в ляво налично ли е,състояние? Поздрави
  4. kirov74

    бучене АДР куатро

    Така развитието от днес.смяна мало на двигател,проверка на маслото на дифа-о.к но в скоростната кутия долях около 600мл. което все пак е около 20% от дадените 2.3л. по каталог. Първите впечетления/...дано не си внушавам / но бученето значитчлно намаля и почти изчезна! Дано това помогне и на други колеги с подобен проблем!!!
  5. kirov74

    бучене АДР куатро

    Така мисля и да направя днес поръчах мало за мотора,скоросна кутия и хидравлика,за дифа си мисля първо да проверя нивото преди това... Къса ми нервите,колата я карам вече 8-ма година и 103 хил.км ама това...
  6. kirov74

    бучене АДР куатро

    Не мисля че се влияе от въртенето на волана независимо наляво или дясно,определено звука е по време на движение на място всичко е о.к
  7. Здравейте колеги,колата е 1997 адр куатро От известно време се появи един шум който бих определил като бучене,пиша го така защото определено не е виене като при лагер наппример /...трудно ми е да опиша звуци с думи.../Звука е като при липса на смазване някъде...Пробвах като изключа от скорост звука намалява но не изчезва! Имам канал в къщи слизах под нея няма пресни следи от омазняване или теч,разклащах гледах и нищо... Моля някой да ме насочи ако може примерно, полуоски или пък начален стадий на заминаващи си лагери или масло в скоростната, кутия просто да почна отнякъде. Предварително благодаря на всички отзовали се!
  8. колата си загрява нормално и после рязко ми пада стрелката най долу... пускам и канала на климатроника и там ми показва 30 градуса..... ...а като му пада срелката рязко надолу какво да му показва???
  9. Термостат!И не отлагай със смяната му,не че е фатално ноо...успех!
  10. Смяна на бензинова помпа на 30 000км???Ама ти сигурен ли си или имаше предвид бензинов филтър./въпреки и че и това е пресилено/???
  11. Погледнете и това: http://www.zimber.bg/cat-avto-instrumenti-zimber-tools/4075--zimber-tools.html
  12. Здрасти колега,наистина без да се пиша някакъв капацитет си разрешавам да ти дам няколко съвета понеже вече минах по твоя път с проблемна хидравлика,..та накратко,преди 4 години ми протече въпросния маркуч за високото налягане и понеже ми се досвидяха 300 лв.+, на същите накрайнници ми присадиха маркуч от мотокар,в резултат никакви проблеми с по-трърд или по-мек волан но чуствително по-шумно управление и така 4 години, накрая ми писна и си купих един втора употреба/....за сега без проблеми,слава богу.../ купих и зелено масло от Шкода БГ /1л.20 и няколко лв.ако не се лъжа/ вдигнах колата на 2 крика от двете страни смених маркуча налях маслото и въртях докато спря да излизат балончета запалих колата и шума изчезна на 90%,после няколко месеца се бях примирил че макар и съвсем лек шума е нормален за 15 г. каруца докато не прочетох мнение на съфорумец че маслото трябва да е на максимум...,долях го на макс. и чудо сега се радвам на напълно безшумна хидравлика!!!! И послушай адаша /NIKO/ провери дали не взема въздух от някаде и си купи минерално зелено масло/...защо да ползваш заместители като има ,,оригинално"/ и налей масло до макс. Дано съм ти помогнал!
  13. Маркуча на хидравликата ако е този за високото налягане не е консуматив,нещата отиват към 300лв за оригинален иначе се сменя лесно!
  14. нова цена 1000 лв
×
×
  • Create New...