Jump to content

StefaK

Members
  • Мнения

    194
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно StefaK

  • Рожден ден 15.11.1989

Друго

  • Kaра
    Audi A4 ADR Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Шумен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

StefaK's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Чувал съм, че става с велкро лента.
  2. Колега Gostrex, не съм писал никъде, че майстора който е рециклирал рейката е виновен ! Но ето че ти даваш наклон на темата, че виновника съм аз, за неправилен монтаж на рейката. Фактите в събота вечерта бяха, че дадох работеща рейка но протекла на майстор да я рециклира.След монтажа рейката (хидравликата) задържа на ниски обороти. В първия момент си мислиш, че майстора е допуснал грешка. Няма значение, рейката работи в норми. Няма виновен в никоя от страните ! Причината стана ясна, нужно е било малко повече време за да се обезвъздуши системата. Исках да кажа просто, че мразя сценария с прехвърляне на топката(вината).
  3. "Майстора" само рециклира рейката .Исках той да си я разглоби и сглоби, но каза че рециклира само демонтирани рейки. (защото винаги те вкарват във филма " При мен всичко е наред, майстора който ти я е монтирал е направил нещо" Аз я демонтирах и монтирах, с помощта на форума и info от нета.За сега всичко е наред и се надявам да остане така. За да допълня темата и се надявам да е от полза на някого, ще пусна подробно видео как се демонтира рейка https://www.youtube.com/watch?v=FOym0WVXSsI
  4. Сега се прибирам, излязох да я разходя малко(не съм я палил от снощи). Покарах я 10-15 км проблема с задържането на хидравликата го нямаше. Течността в казанчето стои спокойна( няма балончета, няма мехурчета) Проблема се реши сам (Предполагам, че снощи не сме успели да я обезвъздушим хубаво)
  5. В казанчето течността стой на малки мехурчета все едно ври течността. Не съм сигурен дали е нормално . Снощи я обезвъздушихме първо при изгасен двигател. Въртяхме пълен ляв - пълен десен докато спрат да излизат балончета след това същото упражнение на запален двигател.
  6. Аз ще я покарам но си е страшно, не се знае в кой завой ще стегне хидравликата (волана става много твърд) Утре ще ходя със сигурност при майстора, но съм сигурен какво ще отговори " При мен всичко е наред" или "Смени си хидравличната помпа "
  7. Здравейте колеги, нужна ми е малко помощ . В петък ми рециклираха рейката (а4 Б5), вчера я монтирахме. И се появи проблем, при ниски обороти волана се втвърдява, но не винаги.След подаване на газ, волана се оправя. Преди рециклирането нямах проблем, рециклирах я понеже протече. хидрвавличното масло е сменено G0004, хидравличната помпа няма никакви шумове 1 година гаранция ми даде "Майстора" в понеделник ще ходя и искам да съм подговен. Чета форуми цяла сутрин и не мога да намеря нищо конкретно, затова се допитвам до вас ! Благодаря
  8. Здравей, колега. Не съм специалист , не твърдя и че съм голям "разбирач". Но имам кабел и ако искаш мога да съдействам. Ще ти оставя номер на лично.
  9. StefaK

    Свързване на цд

    Виж с контролна лампа или мултицет, на кой кабел след контакт се появява ток. Жълт или червен. Мисля че беше жълтия, но може и да бъркам.
  10. Стана белята при мен. Моя "морков" също се счупи, но при ваденето на стария изпаднаха няколко парченца в тръбичката. Какви са ми вариантите ? Има ли цедка в картера и ще помогне ли или трябва да се сваля картера. Как се сваля картер на А4 с ADR мотор?
  11. Давам ти и друг вариант. Вземи си "Meglio". Палиш колата и оставяш да загрее на 60-70 градуса. Пръскаш обилно с препарата, изплакваш с вода, ако се наложи повтаряш.
  12. Гледам в Ибей, има батерии за по 4-5 долара, някой пробвал ли ги е ? Или да не си правя експерименти и да си взема от дайс-а "оригинална" батерия. телефоно е 4ес.
  13. Щом ти го прави само на газ, ще търсиш там проблема.На мен ми прилича на запушен газов филтър или газов клапан.
  14. 4S-ките имате ли spotlight search от ляво на главното меню ? 1вия Ъп беше през Ота, сега направих чист рестор и пак го няма го spotlight search-а.
  15. StefaK

    Обтегач на веригата

    Аз сменях цял ремонтен комплект (обтегач,верига,всички гарнитурки) преди околко 6 месеца в момента пак има малък теч отзад.Моя съвет е ако теча е малък не го пипай изобщо. Слабо място си е. И все пак малко събрано инфо което ми беше полезно. Скобата се казва "VAG tool 3366" моята е счупих, с много голям зор се справих и без нея.( има да се продава в някой от сайтовете около 30 лв беше. http://www.passatworld.com/forums/b5-information-base/215732-how-replace-1-8t-cam-chain-tensioner.html http://www.audiworld.com/forums/a6-s6-c5-platform-discussion-7/cam-adjuster-seal-update-one-completed-today-bww-1708648/ след 30 мин.
×
×
  • Create New...