Jump to content

DjTacy

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DjTacy

  • Рожден ден 16.06.1992

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.8 125кс.

Персонална информация

  • Пол
    Male

DjTacy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Най - яката и надъхваща реклама е тази > ! ! ! ! ! ! ! < http://vbox7.com/play:8ac904a0
  2. Кой е това, с какво се занимава и къде се намира?
  3. Намерих бушона направих същото и никакъв ефект... не знам какво да правя вече...
  4. Благодаря! Ще пробвам! А знаеш ли къде точно е бушона?
  5. Здравейте. Имам проблем с колата. Ауди а3 1.8/125к.с. На таблото ми показва пълен резервоар(действително не е), а свети колонката на бензина(все едно съм в резерва). Какъв може да е проблема. Поплавъкът ли се е развалил не мога да разбера. ЕТО И СНИМКА! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
  6. Здравейте. Имам проблем с колата. Ауди а3 1.8/125к.с. На таблото ми показва пълен резервоар(действително не е), а свети колонката на бензина(все едно съм в резерва). Какъв може да е проблема. Поплавъкът ли се е развалил не мога да разбера. ЕТО И СНИМКА! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
  7. Не знам дали тук е точното място, но стана нещо странно. Имам ауди А3 1.8 125кс. и извадих акомулатора, че ми трябваше и после като го сложих пак таблото отказа да работи. В смисал свети си мониторчето, а стрелките не бачкат както и като пусна фаровете таблото не свети. Някой знае ли какво може да е? Възможно ли е да е от бушоните? Проверих страничните всички са наред има ли другаде бушони?
  8. Продавам колелца за ауди 80. За повече информация http://kolelca.free.bg/
  9. Преди 2 дни сложих газов инжекцион. До днес всичко бе нормално. Пребирам се днес от Пловдив кам Пазарджик и колата си работи на газ всочко точно и по едно време ми изпилка колонката за бензина....и постепенно почна да пада бензина все едно карам на бензин... а всъщото време ми пада и газта... какав може да е проблема ?
  10. DjTacy

    Джанти за АУДИ А3

    Дам... трябва да го мисля Мерси на всички
  11. DjTacy

    Джанти за АУДИ А3

    Пичове какви джанти да си взимам за зимата. Мойте оригиналните са ми 15-ски... да ми кажете колко широки и прочие Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...