Jump to content

bobretty

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a62.5tdiaat

Контакти

  • Website URL
    http://

bobretty's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. разхода е реален,тия с 5/100 са при каране м/у с.Цуцурлево и с.Долно нанагорнише при 90км/ч,с изкл.климатик.А цената може да се коментира при оглед и сериозни намерения.
  2. Отличен автомобил.Цена 5200лв.Има зимни гуми /фулда/на жележни джанти,нов съединител/оригинален/нова демпферна шайба/оригинална,нов демпфер/оригинален/.Нова водна помпа/оригинална/,ново виско,нови амортисъори /БОГЕ/,ново челно стъкло/кобра/,гражданска до март2011г,каско до 11.2010г.преглед до август 2011г.Разход 7.2-7.5л/100км/среден откакто я имам./Съласен съм на бартер за джип.
  3. Извади маркуча за вакуума и пробвай с пръст,трябва да засмуква здраво./от към помпата/
  4. Отвори я ивиж какво има в нея,може би пак тези клапанчета.
  5. Здрасти,при мен проблема се оказа във вакуум помпата,в моита/аат,2,5тди/има 4клапанчета,това е и единственото нещо което може да се счупи.И те /и четирите/ се бяха счупили.На мен също ми казаха ,че няма ремонтен комплект,обаче за wv- LT има!Така ,че си купи два комплекта за ЛТ/в тях има по два клапана/сменявай и газ.Успех.
  6. bobretty

    Луфт задни колела С4

    И аз да си кажа за тия лагери.До сега /за 5 години/ 100 000км/моя майстор 3 пъти е обирал луфта на лагерите.Аз винаги го гледам какво прави и той винаги ми обяснява за въпросния луфт.Та : лагера са стяга с гайка под която има шайба,стяга се докато спре да се мърда шайбата/като я запънаш с отверка/.След това разхлабваш докато започне да се мърда/трудно разбира се/. И аз да си кажа за тия лагери.До сега /за 5 години/ 100 000км/моя майстор 3 пъти е обирал луфта на лагерите.Аз винаги го гледам какво прави и той винаги ми обяснява за въпросния луфт.Та : лагера са стяга с гайка под която има шайба,стяга се докато спре да се мърда шайбата/като я запънаш с отверка/.След това разхлабваш докато започне да се мърда/трудно разбира се/.
  7. Купи си един контактен спрей,свали табълцето с часовниците/при мен е на две винчета,А6ц4/,погледни през дупката,трябва да видиш задната част на ключалката.На нея има едно черно кубче от което излиза кабел,пръскай яко.После по жицата до другата кутиика при мен е бяла и се отваря лесно/без инструмент/отваряш и пак яко пръскане.Затваряш по обратния ред и караш безгрижно.Аз го направих преди 1.5 години и от тогава намам проблеми.Успех.
  8. Здравей,колега интересува ме дали се продава "ремонтен комплект "за вакуум помпа на А6-95г.ААт.Също и цената на демферното колело за същия мотор. И телефона ти,БЛАГОДАРЯ.
  9. Пак съм аз,никой не помогна !Явно никой не го е имал този проблем,но ако на някой му се появи аз ще си кажа:Ходих първо при Жоро.Той си имаше доста работа с неквиси А-осмици за по100-200 000лв и естествено не ми обърна много внимание,отсвири ме за след седмица.Обадих се на пичовете зад зоологическата градина,те също ми казаха да мина след седмица и че тази повреда не подлежала на диагностика.Въпросният четец струвал към 500лв.След тези две мнения реших да не се обаждам въобще в Юнитреид.И повиках неволята:свалих блока с "часовниците"/скоростомер,оборотомер и т.н./ зад него зейна една голяма дупка , свалих кората под волана /там където са релетата/и се огледах: на ключалката има една малка черна буксичка ,която според мен е част от това което чете чипа.И азтръгнах по кабела който излиза от нея , стигнах до една бяла кутиика/вероятно самия четец/,отворих я и какво да видя: някаква платка.Напръсках платката .буксите, ключалката и всички снадки по кабела с КОНТАКТЕН СПРЕЙ,смених и всички изгорели крушки по таблото,затворих всичко както си беше И ГОТОВО.От тогава няма ядове/да чукна на дърво/-мисля че спестих едни пет стотака.успех!
  10. Здравейте колеги.Проблема е следния:завъртам ключа ,запалва на четвърт оборот и веднага угасва.Понякога тръгвам след двадесетото завъртане.Понягога изчезва за 5-6месеца.Смених какво ли не:филтър,клапа за гасенето,маркучи за нафтата.Днес в BOSH ми казаха че е четеца и мисля че са прави.Въпроса ми е някой решил ли е подобен проблем и каде освен в юнитреид ,Жоро и Мишо могат да помогнат.Някой ключар дали неможе да го нокаутира тоя четец?
  11. Колеги,оправи се! Започна да изхвърля и антифриз,по 5л. на седмица.Почти се бях навил да свалям главата.Но моя майстор ми даде да покарам с неговата капачка на разширителния съд. И кво да ви кажа-сутрин паля,тръгвам след 10км. съм на90с.и така цял ден,не мърда стрелката,не губи антифриз.Направо не е същата кола 'ЕДНА КАПАЧКА'!Утре ще си купя оригинална.УСПЕХ!
  12. На мойта там няма крушка,/мисля ,че и на всички останали/ по принцип май си свети само отляво.
  13. bobretty

    2.5 тди-термо дат4ик

    Дай координати на Ицо ако обичаш.
×
×
  • Create New...