Jump to content

tita

Members
  • Мнения

    3244
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    с кеф

Контакти

  • Website URL
    http://
  • Skype
    tita_klrv

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    Варна
  • Интереси
    Q7

Последни посетители

12234 профилни разглеждания

tita's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На какъв адрес да изпратя моето попълнено заявление за членска карта на АКБ ?

  2. Майстора се казва Митко, от Варна, казва че фирмата му уж е "Автосервиз Михайлов", тел.му е 0899 277 553. Бягайте далеч от този майстор ...ама, много бързо! Случаят ми е такъв. Имах проблем със служебното Фиат Добло 1.4 безнин, прегря двигателя и започна да губи антифриз, като на седмица доливах по около литър вода. Доверих се на тоз "майстор", закарах му колата в началото на август и се почна с лъжите. Първо взе пари за гарнитури и шлайфане на главата. После главата била пукната и не можела да се направи, та трябвала нова. Дадохме му едни пари за нова глава. Като всеки ден ме лъжеше, че ще ми донесе фактурите за частите. После каза, че събрал двигателя, ама видиш ли колата нямала мощност, та сега трябва да намери незнам какви си малки дискчета, за да напасне главата към клапаните. И се почнаха ежедневни лъжи, че днес колата ще е готова ( ако се обадя да питам сутринта) или утре ще ми я докара ( ако се обадя следобед). После,като настоях да си взема колата дори и да не е съвсем ОК и да я вкарам в друг сервиз, се оказа баща му бил починал (което за мен също е лъжа), но пак настояваше, че той щял да си свърши работата с колата. В началото на септември, успях да си взема ключа от колата. Оказа се, че цял месец Доблото седи паркирано пред бл.56 в Трошево, без изобщо да е работил по него. Извадил е главата, занесъл я в Коортекс и до там! Не е отишъл изобщо да я потърси. Още тогава си е бил направил схемата да ме лъже! Взех главата, отремонтирана като нова. Изобщо не е била спукана. Не е събирал двигателя, не е пипал нищо. Аааа, всъщност, беше сменил водната помпа. Това е. Сега тоз измамник ми дължи едни пари, които аз така доверчиво му дадох.
  3. Да се готви в чугун има много свои предимства и вероятно много от вас ги знаят и са се убедили в това, че пържолката на чугун има съвсем друг вкус. Да не говорим пък за бавно приготвено месо в чугунена тенджера ... да си оближеш пръстите. Да, тежки са, но .... кой истински чугун е лек? Защо съдовете LAVA са толкова тежки? На първо място, една добра чугунена тенджера или тиган трябва да бъде доста тежка. Те трябва да са с дебела основа. И тъй като чугуна поглъща топлина в целия си обем, съдовете от чугун достигат една и съща температура на готвене във всяка точка. Тук искам да ви представя и насоча към онлайн магазина ни в който можете да си изберете вашия грил тиган или чугунена тенджера. Няма как да публикувам цялото разнообразие от размери, цветове и форми в тази тема, затова моля ... заповядайте в магазина ни: shop.lavabg.eu Благодарение на специалния дизайн на капака на тенджерите, парата отделяна в съда кондензира и отново се връща в ястието, като се смесва повторно с продуктите, което запазва витамините и минералите, и прави вкуса превъзходен. Освен това плоския капак ви позволява да постявите върху него лед, за да ускорите кондензацията или горещи въглени, ако искате да заровите тенджерата в жар и да я ползвате като фурна. Съдовете от чугун LAVA се произвеждат във фабриката на LAVA METAL в Ескишехир, Турция. Производството им е с 40-годишна история, опит и познания , напълно автоматизирано, с най-съвременни технологии, лицензирани от Ferrotechniek. LAVA притежава фабрика с 6000 м2 затворена и 15 000м2 отворена площ. Сертифицирана по ISO9001. За производство на съдовете LAVA се използва най-висококачествения чугун. Всеки съд е ръчно изследван многократно по време на производствения процес, за да се гарантира, че са приложени стриктни стандарти. Всички покрития използвани от LAVA отговарят на настоящите международни изисквания. Не съдържат никакви вредни компоненти. LAVA притежават: • RoHS, REACH сертификат - не съдържат канцерогенни елементи като кадмий, олово и кобалт; • Съответствие LFGB – German Standarts; • Съответствие FDA – American Standarts; • Съответствие 84/500/EEC – Europian Standarts; • Успешно преминати тестове с оцетна киселина, вряща оцетна киселина, налягане от водни пари, кипяща вода и миещи детергенти; • Декларация за съответствие CE; • ISO9001 ГАРАНЦИЯ Чугунените тенджери и тигани LAVA са трайни и практически вечни. С правилно използване и грижа, можете да ги имате в кухнята си за цял живот и дори да ги оставите на децата и внуците си като приятен и мил спомен. Гаранцията на съдовете LAVA e неограничена, докато продукта е в производство.
  4. tita

    От фенове за фенове?

    Ще дойда, Васко. Само кажете кога. Освен това бих помогнала и за организацията, с това което мога и обичайно правя. А най-готините ми спомени от събори са именно онези, на които не се събирахме много хора. Като примерно онзи на Калояново, когато импровизирахме със състезанията, организацията беше съвсем неангажираща и си беше супер забавно. Или този на Междене .... Да, не е важно колко ще са хората. По-важно е какви ще са.
  5. tita

    От фенове за фенове?

    Мишо, не хейтвам .. Разбрал си ме грешно. Явно думите ми са прозвучали язвително, но ... наистина ми е тъпо и болно, че като че ли ги няма истинските фенове тук. Относно събора ... подочух, че ще го има евентуално на есен ... до колко ми е точна информацията ти и Анди можете да кажете. Като гледам обаче положението към днешна дата във форума, то на този събор ( ако го има) или ще се съберат наистина само ауди фенове, които ще са супер малко като за национален събор или ще са само хора сеирджии, дошли да хапнат и пийнат и толкова.
  6. tita

    От фенове за фенове?

    Чета, изумявам се и не мога да приема, че този от форум, толкова жив и емоционален преди, форум към който бях пристрастена, не намери повече от 3-ма доброволци да отидат и да бъдат негови представители на едно такова събитие като VWClub Fest. Ауди! Премиум марката! .... Без никакъв ентусиазъм за присъствие. КЪДЕ СА ФЕНОВЕТЕ? ... или във форума присъстват най-вече, хора пуснали обява? Или такива, питащи за новите смартфони, оплакващи се от проблеми и за всичко друго но не и АУДИ? ... нищо за сбирки на местните фенове по региони, нищо за Събор 2014, нищо за новите модели, нищо, което да те хване за гушата и да ти спре дъха защото е супер яко ... на първа страница "нови мнения" - нищо за четене ... къде е форума? в същност ... при тази ситуация на лиспващи фенове ще има ли изобщо Събор 2014?
  7. Рекламните стикери на събора можете да разпечатате във всеки копиран център или рекламна агенция, във формат какъвто прецените, че е удачен за мястото на което ще го лепите.
  8. Когато вървиш със стадото, следваш задници!

  9. Много стискам палци за подобрение след химиотерапията на Биби. Но много ме зарадва ето това, което прочетох на сайта: Да ви е жив и здрав Марти!
  10. tita

    AUDI NEWS

    Ако се чудете какво да подарите на децата за Коледа ... пък и не само на децата. Шейната държи до 100 кг човек Details: Two ergonomic grips Anatomical seat Cold-resistant synthetic material (up to -20°C) Rib profile for good surface slip Connection for drag rope Maximum capacity: 100 kg Dimensions: 59 x 45 x 17 cm Weight: 1.8 kg http://www.m25audi.c...now-sledge.html
  11. А може би ще работи варианта за автоматични къси светлини, коментиран тук: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=71491
  12. Предговора е просто преглед на това, което е имал/има в шортите автора на темата ... за да не си го мерите с него, евентуално. Иначе, евала на колегите за готините снимки! Затова няма да скривам темата, а само ще й сложа катенарче.
  13. В профила си имаш меню "Игнорирани потребители", там можеш да игнорираш всички мнения и ЛС на някой потребител. Ако го направиш, предполагам, няма да виждаш неговите постове, съответно и темите пуснати от него. Не съм го правила до сега и не го твърдя със сигурност. Пробвай и сподели.
  14. Разчистих темата от постовете, дискутиращи трагедията с девойките. ------------------------------- Коко, видях питането ти. Няма да коментирам защо е по-добре да бъде скрито, но пък ти можеше да се обърнеш лично към всеки от клуба, за да зададеш въпроса си. Отговарям конкретно: Всеки гражданин, не желаещ да бъде част от мероприятията на събора ни може да се обади в посочения хотел и да си направи собствена резервация, като това ще му даде право да се ползва от всички услуги, предоставяни от хотела, на цените определени от управата му. Това, както разбираш, включва и маса в ресторанта на хотела, която ще е отделена от тази, предвидена за гостите, ангажирани със съответно мероприятие. Така, че краткия отговор на въпроса, който ти беше скрит е "Да'.
  15. tita

    Q7 4.2FSI vs 4.2TDI

    Боже, боже .. колко много любов! Дам ... Q7 може само да се обича! Да ти е честита, Ники! Много да те радва и за напред.
×
×
  • Create New...