Jump to content

kerpi134

Members
  • Мнения

    173
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi,Subaru

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kerpi134's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей можеш ли да си актуализираш страницата към днешна дата като цени на всички лупи,крушки и труд по монтажа на лупа. Извършвате ли монтаж на лупи и крушки които не са закупени от вас.
  2. То е ясно ,че ще мине през сервиз.По ме интересува каква динамика ще има в 101 кс.Имах B4 1,9 tdi 1z мотор но ме блъснаха знам колко му силицата.
  3. Здравейте колеги ,интересувам се от конкретния автомобил http://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11484818911630189&page=4&searchres=v1gis901 километрите са ми ясни,нямам набито око за детайлите затова ако някой я гледал моля да сподели.Има ли 101 коня тди това се съмнявам или грешно написано.
  4. На правилен път си,точно заради ниската консумация.
  5. Белият пушек е нормален за първите минути на работа на двигателя на колата. Това е очакван конденз, но ако се задържи в следващите минути идва ред да търсим причините.А те водят все към стабилни по харч корекции на мотора. Един от вариантите за бял пушек е дефект в гарнитурата на главата. Или пък спукан блок. Не е изключено да става въпрос с деформирано бутало или цилиндър. Уплътненията, когато са остарели, дават също подобен цвят на дима. Като нищо и изтичане на охладителната течност.В почти всеки сервиз имат тестер за газове в антифриза.Май ще наливаш парички при всички положения.
  6. С този вискозитет ще умориш на цяло колата.
  7. kerpi134

    масло 5w30 na 1.8 jn

    Здравей,изкарай си бръмбарите и карай смело.Следващия път преди смяна направи и промивка на двигателя.
  8. Има специално за теб раздели за конкретните двигатели,тази тема е дъвкана много пъти.Направиси малко труда да почетеш.
  9. Вече си претръпнал с данъка от 240 лв за Пловдив кво го мислиш толкова.Труден е твоят избор хем малко коне,по нова година да е пазена от предишния собственик.Евтини части,е няма такова Audi.
  10. 1Z+Автомат рядко срещана но желязна комбинация,отличен разход и отлично поведение на пътя,на 50 к смяна на маслото на автомата,ангренаж + две ролки и водна помпа на 50-60 к.Няма ли удар няма и да има ръжда.Частите не са скъпи,проблем ми създаде веднъж ГНП то и по точно потенциометъра но не е болка голяма.Непретенциозен към нафтата.
  11. kerpi134

    Губи масло

    Този железен двигател 1Z,който побира точно 3,2 с филтъра и ти е изгубил близо литър за 4000 к трябва да ти е светнала лампичката в главата,че е бонбок това масло както ти писах по горе смени маслото с 5w40 синтетика.Ако продължаваш с този Тотал ще го умориш във времето напред.
  12. kerpi134

    Губи масло

    Нормално е.Животеца му е свършил.Не доливай време е да го смениш.
  13. Най сполучливо или най качествени.За мен са Amsoil,Red line,Royal Purple,Torco.За топ добавки Lube Guard,Archoil.Xenum.
  14. Има и такъв вариант,всеки размер по-голям от посочения вдига с мин 0,5 л разхода на гориво. Цитиране на предходен пост!
  15. Здравей от поста ти единственото което разбрах е ,че караш колело и си от Кюстендил.Какъв цолаж са ти джантите и колегите да си кажат и те мнението. В момента съм с 4 бр Continental Ts850 195/65/15 и мога смело да твърдя ,че гумата се държи невероятно това ми е втората зима и в момента съм на Боровец" като малко багерче съм"гумите ги закупих от Дианата с форумната карта на 105 лв миналия октомври .
×
×
  • Create New...