Jump to content

GeorgiAudi100C4

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100 C4 2.0E

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

GeorgiAudi100C4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега за ауди 100 а6 ц4 дали имаш още някакви плафончета? Поздрави! :-)
  2. Здравей колега, надявам се не е проблем, че ти се разрових в албума със снимки, обаче имаш страхотни, поздравления! Ще кажеш ли как си постигнал постепенното включване на светлините на таблото, аз искам това да го направя на Ауди 100 и А6-ца Ц4-ки? Поздрави! Цитиране на предходно мнение!
  3. и моята няма газ АЦЕ мотор без климатик ги вдига нормално, но пак много леко ги мени и при друсва леко на моменти по веднъж, ще отварям стъпковото моторче за почистване тези дни и ще пиша повече! забравих да напиша, че със климатик падат на 400/500 и пк леко ги мени и тогава си друса постоянно заради ниските обороти, въпроса ми е защо падат толкова?
  4. По-късно ще кача повече снимки, но имам много неща оставям телефон за връзка 0885 911 633 Георги
  5. Колега търсиш ли още части? Имам всичките лайстни чисто нови! 0885 911 633 ако желаеш!
  6. Колата е ударена отпред, отдясно, двигателя е здрав и до последно вървеше много! Работила е и на газ, последно преди удара харчеше 12 бензин и 14 газ! Газовата инсталация е здрава! Пишете на лично, ако имате въпроси!
  7. Пичове аз на скоро взех една стотица която се оказа със новия километраж и предполагам е сменян допълнително, защото дисплея за разход на гориво всеки път мига 00 или 30 или 20 посредата а идея си нямам какво показва! Нямам ръчка с копче от дясната страна но имам допълнителна дадена която трябвало, да си я сложа въпроса ми към вас е, как да разбера дали компа може въобще да изчислява и дали е изчислявал въобще някога и ако не, какво ми трябва за да си го направя да ми показва, има ли някакъв начин? Поздрави!
  8. Колеги,, да попитам понеже правя въпростната процедура, а моторчето скърца, от време на време при въртене, понеже гледам, че е с поп нитове кажете някакъв бърз начин за смазване? Благодарско предварително! Утре сглобявам! А! И ми кажете къде да ида за бърз и евтин ВАГ КОМ, че бащата, даде на контакт неска и всичко отиде на кино, май!
  9. Проблема беше в снопа кабели при пантите на вратата, прекъснат кабел!
  10. ами всичко си е перфектно като изключа самата букса в която влизат пластинките на копчето нещо там май не дава контакт като хората, сега съм го нагласил и ми работи нобще трябва да я отворя и да видя какво се случва вътре, сиг трябва да натегна кабелчетата! Благодаря колега ще те имам в предвид!
  11. Проблема е че когато го сложих за първи път мърдаше по малко с няколко натискания, понякога и не искаше и малко след това просто спря, да не се окаже, че между тези на 100-цата и на А6-цата имат някаква разлика, нищо че на външен вид изглеждат напълно еднакви... иначе кората не съм я слагал, ще разгледам, може да го пробвам пак, като му пусна ток отделно ли, не знам и аз.
  12. ...ами има колкото другите консумация, светлината в копето се мени колкото и на другите прозорци! (съвсем леко)
  13. Да! Пробвах го и работи перфектно! а червената лампичка на бутона примигва при натискане, да!
  14. Колеги моят проблем е с предно ляво стъкло! Не иска, нито да се свали, нито да се качи! Това се случи след като смених моторчето взех го от А6 Ц4 (ДАЛИ ИМА РАЗЛИКА?) моята е 100 2.0Е '92-ра ААД нямам комфорт модули, имам реле 347 презапоих го, не стана нищо само ЦЪКА и лампичката спира да свети при натискане на бутона за отваряне на преден ляв прозорец, след като отпусна бутона той започва отново да свети като другите на пуснати фарове. Преди време си направих бутоните със диодни лампички, но нямах проблем с прозорците докъто не ми се наложи да сменя моторчето на въпростният преден ляв прозорец! Възможно ли е да има някаква финна настройка по механичните части на моторчето или проблема си ми е само и единствено от бутоните?
×
×
  • Create New...