Jump to content

дорундашки

Members
  • Мнения

    123
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    80

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1754 профилни разглеждания

дорундашки's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Поне за Испания съм сигурен.
  2. Бош и Варта ги правят в едни и същи заводи на Johnson Controls.
  3. А за континентала някой има ли инфо дали ще го пуснат в близко бъдеще в размер 205 55 16
  4. Да дам мой те 5 стинки по темата. Маслото на двигателя трябва да е съобразено с DPF филтъра за по дълъг живот, трябва да покрива АСЕА спецификацията C3. Аз некарам Ауди, но карам с 5w30 на по горещ климат от този в България.
  5. Да позицията на сензора за отпечатъци.
  6. На мен дизайна на гърба му не ми харесва. И бих изчакал няколко месеца да видя какви ще са мненията на хората които го ползват.
  7. Wizi може ли да ми кажеш как е Ми Микса с Wifi-то? Един ютубър каза че на малко разстояние от рутера и започва да губи сигнал. Интересува ме защото телефона ми харесва и е един от вариантите за следващ смартфон.
  8. Ок, благодаря. Когато имам време ще се обадя в някой сервиз да се информирам колко ще струва ремонта, ако цената не ме устройва ще си го гледам така не е болка за умиране.
  9. Малко повече от 2 години след закупуването на този телевизор вече не съм толкова доволен. Наскоро забелязах, че при по светла картина на екрана се виждат кръгчета, предполагам това е подсветката на матрицата. Пробвах с намаляване на яркоста на екрана, но кръгчетата продължават да се виждат. По напред в темата ми казаха да го регистрирам след закупуването за да получа 5 години гаранция и така и направих. Но сега никъде на сайта на панасоник не виждам да имам 5 години гаранция. Аз ли него регистрирах където трябва? Незнам.
  10. Стандартната версия неставали? Не съм подозирал, че сте такива фенове и взима те колекционерски издания.
  11. Къде го гледате тоя The Witcher за 250 лв. аз го намирам на половина, а за пс още по евтино.
  12. Гаранцията по закон не може да е по-малко от 2 години.
  13. Ако 4g-то не е проблем още един глас за 1+1
  14. И аз разгледах тия модели. 40as640 има активно 3д, което е по-добро от пасивното на 42as650, но очилата за активно 3д са доста по-скъпи.
×
×
  • Create New...