Jump to content

cvetan80

Members
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi а4 b5

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Интереси
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

cvetan80's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Оказало се,че нещо по електрониката на помпата.След като са я сменили са обучили ключа или имобилайзера.Колата е поправена.Пали си безпроблемно.
  2. Колата е в сервиз.Ще чакам отговор скоро.
  3. Смених го,но пак нищо.:(
  4. 219на.ира се в кутията на ECUто веднага отивам да го търся.Благодаря
  5. И аз така мисля.Нямам обяснение.ECU ме съмнява слаба спойка на чипове .Четох из форумите и има няколко такива случая
  6. Здравейте колеги надявам се някой да даде идея по проблема с паленето на 1.9 тди афн.110 к.с.Значи проблема идва от там ,че когато се застудя лампата за подгрева се включваше много рядко На 10 проби веднъж и ако не светне и да се чуе рекето не пали.Без значение ,дали е _5 или 7 ,8. Градуса.Смених релето за подгрева 202,но без промяна.Инъче включи ли се и пали отраз.Проблема е ,че вече не се включва:( Пробвах и като изключа темп.датчик,но няма промяна.Дали ще запали на дърпане да я закарам на майстор?
  7. Здравейте.Търся преден капак сив металик от а4 б5 и предна броня.Реле за пофгревни свещи от Афн 1,9тфи реле 202 синьо.Цена?Колата е 1998г
  8. Смених тампоните ляв и десен,но вибрацията в купето остана.Единият от старите си беше сцепен.
  9. посточнно има без значение топъл или студен моторРазлика нчма и със натискане на съединителя.меката шръзка ч пристегнах със скоби,но промяна няма.По скоро ще да е тампон на дшигател.Ще отида да я погледнат.
  10. Работатана мотора е равномерна и е сравнитрлно тих забелязах че и ауспоха отзад вибрира така
  11. Здравейте колеги.На какво може да се дължи вибрацията в купето на празен ход?Когато е на скорост и в движение няма такава вибрация.Инъче когато е на свободна вибрира чак във волана.
  12. Нови маркучи са ми трите гилемия към кулера 92лв S образния под турбото 72 лв и малкото парче към тръбата 18 лв.Купих ги от магазин за авто водни съединения и маркучи в София на цар.Симеон .Марката не я знам
  13. Да.Интересното е Че най -износените и нацепени маркучи нямаха пробов и имах малка пукнатина на кулера,но за добре съм ги смени Цената е много добра.Подсилени маркучи с намотана гумена лента.Маслоустойчиви.Старите с които я бях купил бяха св спекли и нацепили.
  14. Ето я причината.Проблема е отстранен .Благодаря за вашите отзиви
  15. Благодаря за отзива ще пиша когато разбера откъде е проблема.Притеснява ме това,че колата влиза в авариен режим и като дойде някой баир и направо със мъка го изкачвам.
×
×
  • Create New...