cvetan80

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

About cvetan80

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  audi а4 b5

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Interests
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Оказало се,че нещо по електрониката на помпата.След като са я сменили са обучили ключа или имобилайзера.Колата е поправена.Пали си безпроблемно.
 2. Колата е в сервиз.Ще чакам отговор скоро.
 3. 219на.ира се в кутията на ECUто веднага отивам да го търся.Благодаря
 4. И аз така мисля.Нямам обяснение.ECU ме съмнява слаба спойка на чипове .Четох из форумите и има няколко такива случая
 5. Здравейте колеги надявам се някой да даде идея по проблема с паленето на 1.9 тди афн.110 к.с.Значи проблема идва от там ,че когато се застудя лампата за подгрева се включваше много рядко На 10 проби веднъж и ако не светне и да се чуе рекето не пали.Без значение ,дали е _5 или 7 ,8. Градуса.Смених релето за подгрева 202,но без промяна.Инъче включи ли се и пали отраз.Проблема е ,че вече не се включва:( Пробвах и като изключа темп.датчик,но няма промяна.Дали ще запали на дърпане да я закарам на майстор?
 6. Здравейте.Търся преден капак сив металик от а4 б5 и предна броня.Реле за пофгревни свещи от Афн 1,9тфи реле 202 синьо.Цена?Колата е 1998г
 7. Смених тампоните ляв и десен,но вибрацията в купето остана.Единият от старите си беше сцепен.
 8. посточнно има без значение топъл или студен моторРазлика нчма и със натискане на съединителя.меката шръзка ч пристегнах със скоби,но промяна няма.По скоро ще да е тампон на дшигател.Ще отида да я погледнат.
 9. Работатана мотора е равномерна и е сравнитрлно тих забелязах че и ауспоха отзад вибрира така
 10. Здравейте колеги.На какво може да се дължи вибрацията в купето на празен ход?Когато е на скорост и в движение няма такава вибрация.Инъче когато е на свободна вибрира чак във волана.
 11. Нови маркучи са ми трите гилемия към кулера 92лв S образния под турбото 72 лв и малкото парче към тръбата 18 лв.Купих ги от магазин за авто водни съединения и маркучи в София на цар.Симеон .Марката не я знам
 12. Да.Интересното е Че най -износените и нацепени маркучи нямаха пробов и имах малка пукнатина на кулера,но за добре съм ги смени Цената е много добра.Подсилени маркучи с намотана гумена лента.Маслоустойчиви.Старите с които я бях купил бяха св спекли и нацепили.
 13. Ето я причината.Проблема е отстранен .Благодаря за вашите отзиви
 14. Благодаря за отзива ще пиша когато разбера откъде е проблема.Притеснява ме това,че колата влиза в авариен режим и като дойде някой баир и направо със мъка го изкачвам.