Jump to content

cvetan80

Members
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от cvetan80

  1. Оказало се,че нещо по електрониката на помпата.След като са я сменили са обучили ключа или имобилайзера.Колата е поправена.Пали си безпроблемно.
  2. Колата е в сервиз.Ще чакам отговор скоро.
  3. Смених го,но пак нищо.:(
  4. 219на.ира се в кутията на ECUто веднага отивам да го търся.Благодаря
  5. И аз така мисля.Нямам обяснение.ECU ме съмнява слаба спойка на чипове .Четох из форумите и има няколко такива случая
  6. Здравейте колеги надявам се някой да даде идея по проблема с паленето на 1.9 тди афн.110 к.с.Значи проблема идва от там ,че когато се застудя лампата за подгрева се включваше много рядко На 10 проби веднъж и ако не светне и да се чуе рекето не пали.Без значение ,дали е _5 или 7 ,8. Градуса.Смених релето за подгрева 202,но без промяна.Инъче включи ли се и пали отраз.Проблема е ,че вече не се включва:( Пробвах и като изключа темп.датчик,но няма промяна.Дали ще запали на дърпане да я закарам на майстор?
  7. Здравейте.Търся преден капак сив металик от а4 б5 и предна броня.Реле за пофгревни свещи от Афн 1,9тфи реле 202 синьо.Цена?Колата е 1998г
  8. Смених тампоните ляв и десен,но вибрацията в купето остана.Единият от старите си беше сцепен.
  9. посточнно има без значение топъл или студен моторРазлика нчма и със натискане на съединителя.меката шръзка ч пристегнах със скоби,но промяна няма.По скоро ще да е тампон на дшигател.Ще отида да я погледнат.
  10. Работатана мотора е равномерна и е сравнитрлно тих забелязах че и ауспоха отзад вибрира така
  11. Здравейте колеги.На какво може да се дължи вибрацията в купето на празен ход?Когато е на скорост и в движение няма такава вибрация.Инъче когато е на свободна вибрира чак във волана.
  12. Нови маркучи са ми трите гилемия към кулера 92лв S образния под турбото 72 лв и малкото парче към тръбата 18 лв.Купих ги от магазин за авто водни съединения и маркучи в София на цар.Симеон .Марката не я знам
  13. Да.Интересното е Че най -износените и нацепени маркучи нямаха пробов и имах малка пукнатина на кулера,но за добре съм ги смени Цената е много добра.Подсилени маркучи с намотана гумена лента.Маслоустойчиви.Старите с които я бях купил бяха св спекли и нацепили.
  14. Ето я причината.Проблема е отстранен .Благодаря за вашите отзиви
  15. Благодаря за отзива ще пиша когато разбера откъде е проблема.Притеснява ме това,че колата влиза в авариен режим и като дойде някой баир и направо със мъка го изкачвам.
  16. При мен се чува все едно излита реактивен самолет.Грешката е за ниско налягане.При теб колектора спукан ли беше?Моят Егр е затапен.
  17. Здравейте колеги .Имам проблем който немога да теша.След известно време колата започна да свисти много силно при високи обороти.от 2200 нагоре започва да се чува.колата е ауди а4 1.9 тди 110 к.с.смених тутбопътища и кулера,но проблема остана.Днес обаче преди да споделя проблема забелязах че клапана за картерните газове е счупен.От там е излиза и маркуч към S образния за турбото.колата при голям баир загубва мощност,но не пуши.Въпроса ми е -възможно ли е от този маркуч да идва проблема.Благодаря
  18. cvetan80

    Дебитомер

    Замерих пиновете на буксата-1 сигнала го има 2 пет волта от еку-има 3 масата я няма:( 4 -12 волта-има.Пуснах една маса с кабелче,пак нищо.Взех решение и се записах за изолиране на дебитомера при Богомил от Годеч.
  19. Браво колега.Най-малкото зло.
  20. Буксата за дебитомера имаш ли я колега?
  21. cvetan80

    Дебитомер

    1,9 тди афн 110 к.с.С bosh дебитомет съм.Новият е pierburg .Интересното е,чр разхода ми не ср качи и с букса и без букса няма разлика Дп сега съм сменил вакум маркучите.Горивен,въздушен преди 2000км филтър.Катализатора е изтърбушен.Пробвах лостчето на актуатора да надигна с пръст за да разбера как се движи.едва сънтиметър успявам да го мръдна
  22. cvetan80

    Дебитомер

    Здравейте,колеги.След като закупих нов дебитомер,реших да го сложа след като предварително бях махнал клеймите на акумолатора за да изчисти грешката,но промяна няма.Колата няма мощност.Въпроса ми е дали трябва ваг ком за да се изтрие.Дали заради това няма промяна във вървежа на колата
  23. колата е поправена благодарение на едно момче което ди разбира от работата.Оказа се късо съединение е инсталацията.и два разпръзквача на 3 и 4 цилиндър са зле.Майстора е в Овча купел и се казва Петко.Намери проблема,който ме мъчеше от доста време.Точно за 2 часа и съм пак на пътя.:
  24. При кой да отида?Препоръча ми един майстор при Владо от Люлин.А едно момче което ми заучи другия компютър ми се видя свестен и пари не ми взе.Той ми каза да отида да и оорави за начало центровката на гнп. Мочето работи с ваг ком и има същата кола и пред гаража му само аудита намира се в овча купел на ул.земляне до авточастите старт-95 мисля че беше
×
×
  • Create New...