Jump to content

Nedelchoo

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Nedelchoo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги! Колата е AUDI А3 8L 1.6 101 '97 с основен ремонт на двигателя преди 1 година. От няколко дни се чудя какво масло да му налея и съм в голяма дилема. Някакви съвети? Благодаря!
  2. Някои знаели как може да се оправи това и дали въобще може. Благодаря!Снимката не е много добра, ама не можах да кача по-голяма. Става въпрос за прага под вратата.
  3. да забравих да спомена за колата А3 1,6 '97
  4. Здравейте, проблемът ми е следния: когато вали или когато колата е на автомивка се появява един теч под таблото отдясно и мисля, че водата влиза чрез филтъра на купето и от там вътре в колата. Не знам както да направя за да го оправя (ако е от там). Някой да се е сблъсквал с този проблем? Ще съм му много благодарен ако помогне.
  5. колата е с климатроник и всичко е електронно и няма "бутон вътрешна циркулация"....
  6. доста силничко си духа и то това се появит тук в последните 10 дена...някаква идея как да ги оправа
  7. Здравейте! Проблема е следния от няколко дни вентилацията (т.е парното) докато карам си духа и колкото по-бързо се движи колата, толкова по-силно духа. Някакви съвети какво може да му е станало? Колата е Ауди А3 '97г.
  8. Колата мина през сервиз, бяха и сменени гумички на клапаните и гарнитура...няма признаци да тече от някъде, но маслото пак си изчезва...не би трябвало да го гори сега...ама ето че пак си изчезва на някъде... Някакви идеи???
  9. Ако има имобилайзер тази лампа ще светва и изгасва всеки път, когато подава на контакт. Светва разпознава чипа в ключа и изгасва. колега аз ти предложих да откачиш буксата на датчика и да видиш реакцията на колата
  10. При студен двигател работи добре, а когато загрее създава проблеми (точно признак за датчик на колянов вал. Откачи буксата на датчика и ако колата се държи по същия начин значи е от него (при мен беше точно така).
  11. В началото не, но едно момче се ровичка из ваг кома и го намери.
  12. колега моят мотор е съшия и имах същия проблем като твоя, какво ли не правих, накрая се оказа датчик обороти на коляновия вал, смених го и колата си тръгна
  13. изкупуваш целия катализатор или само вътрешността, защото аз моя го "изтърбуших", на колата ми остана вънкашното тяло и всичко каквото имаше вътре съм махнал и мисля да го продавам някъде
  14. За горенето знам засякъл съм го и на всяко каране го проверявам. Искам да кажа, че ми се случи 2 пъти за някакви си 5-10 км да ми изчезне изведнъж..
  15. Здравейте, имам проблем с изчезването на маслото на автомобила, нямам предвид, че го гори или тече, имам предвид както си има масло и изведнъж изчезва, остава колкото да "лизне" щеката. Някакви предположения от какъв е проблема???
×
×
  • Create New...