Jump to content

a.peychev

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

a.peychev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. a.peychev

    A4 B7 2.0 TDI

    Колега,съгласен съм че километрите трябва да се гледат накрая,но в моя случай собственика ми твърди че колата е на 97к километра и съдейки по салона(който е супер запазен),наистина си изглежда на толкова,но незнам дали трябва да сменям ангренажния ремък,който по принцип се сменя на 150к.А ако го сменя колата вече няма да ми струва 23к а ще стане близо 25к.И отделно слушайки за всичките тези проблеми с този двигател,много се замислям дали да дам 25к лв,за кола коята може да ми създаде сериозни проблеми с двигателя.
  2. a.peychev

    A4 B7 2.0 TDI

    Благодаря колеги,за изчерпателните отговори.Някои знае ли дали 2.0 TDI 140 коня 2006 година има DPF филтър и ако има,проблемен ли е този DPF филтър както при новите дизелови двигатели на Mazda ?И може ли да ми дадете съвет,на какво да обърна повече внимание при закупуването на колата,примерно кое най-лесно се захабява в тази кола,по което може да се съди дали е на реални километри.
  3. a.peychev

    A4 B7 2.0 TDI

    Колеги може ли да ми кажете по конкретно освен дюзите,какво друго може да се развали по този двигател и ако знаете колко долу горе струва ремнта му,защото не разбирам много от двигатели.А до колкото з апарите,знам че са много но колата е с много висок клас оборудване и е много запазена. Благодаря!
  4. a.peychev

    A4 B7 2.0 TDI

    Привет колеги. Нов съм в този форум и с мнгоо голямо удоволствие пиша,защото видях колко подробно се обяснява всичко и как всеки помага с каквото може.Причината да се включа в този форум е че отдавна съм хвърлил око на Audi A4 B7 и най-накрая намерих едно много читаво,за което твърдят че е купено от България(което е предимство според мен).Audi-то е 2006 година,s-line ,седан,супер запазено,като ново и го дават че е на 90000 километра.Цената му не е ниска 23 000 лв.Въпросите ми са:Ако са връщани километрите,има ли някакъв възможен начин да разбера(знам че единствения начин е диагностиката,но сигурно ли е че ако са връщани ще изкочи грешка на километража,по време на диагностиката)?Кой са слабите места на тази генерация на които трябва да обърна повечко внимание преди да я купя?Най-важният въпрос е какво ще ми кажете за този двигател,сполучлив ли е?Защото дочух че WV-ените с този двигател имали доста проблеми,като основния бил свързан с дюзата и ремонта струвал около 2000 лв?Също бих искал да попитам дали някои знае,има ли някакъв начин да проверя колата дали наистина е купена от Български автосалон,както твърди собственика. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...