Jump to content

alextop

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

alextop's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет, за А6 4G, коя е според теб най—адекватната реакция за защита? Застраховател е Армеец, но това не стига! От Варна съм и тук също вилнеят прякори, като в повечето градове! Какво ще струва и колко време отнема? Поставя ли се холограма, която предупреждава, че има защита? Поздрави Александър

  2. Привет. Жена ми има Голф 3 с кутия 01М. Влизаше в сервизен режим и смених кабела в кутията с втора употреба. След година пак се повреди. Поръчах от EBAY американски производител изработен по друг начин не като оригиналния но по-сполучлив. Сега сменя коректно и не влиза в сервизен режим. И в двата случая кабелът беше проблемен. Дано съм бил полезен!
  3. В пряко сравнение с фолксваген Ауди винаги са по-тесни но за сметка на това по обезшумени и комфортни вътре! Ето и пример А6 която купих преди 4 месеца беше 4 летни гуми има ги на снимката по-горе. Нямаше място за нищо друго в багажника. Колата е с автоматична 5_а врата и трудно се затваряше. Дадох ги на приятел с ремарке ми ги докара и тук в БГ ходих да си ги взема с Пасата 2003год. След като ги събрах имаше място и за други натурии вкл. и варел 60 литра масдло( вече си купувам и маслата от там)
  4. Купих Ибиза за жена ми! На теста ок и за 3 месеца смених всевъзможни неща- до компютър и приключих. Чипосване-мипосване италиянците са палачори а Германците са царе на солта през зимата.Предимствата и недостатъците на двете дестинации. Продадох колата и преглътнах загубата за да не влизам във филми! За това е съветът ми към всички с покупка над 10 000лв пробвайте с автомобил от вън! Повярвайте ми няма нито една здрава кола по българските автовози когато ги изпреварвам! Още един пример и надявам се да ми повярвате! Дядото е немският собственик на служебния микробус който си купих- даде ми копие на последните 3 фактури за сервизно обслужване! Беше на 175 000км а сега е на 265 000! И е служебен автомобил супер доволен съм от стратегията си ! Както виждате пускам снимки на всеки пример с немски номера и регистриран тук в БГ!
  5. Юнаци! Гледкайте коли в Австрия и Германия ако ще ги карате! Преди 5 год. изядох дървото с "италиянка" от БГ автокъща вече си хващам самолета и си взимам кола от вън! И лични и служебни! Последно през месец март А6 2008 год с всички екстри без адап. амортисиори- мотор 2.7тди. Нетна цена там 13 000 евра. Самолетни билети, обиколки, спане на обратно и без икономии и спане по спирки 800евро. Такава машина тук през април най-ниска цена 33 000 без ддс. Градски разход 9-10 от Грмания до Варна се прибрах с 2 резервоара Х 80литра. И в БГ сервиз он-лайн се виждат всички ремонти от първи собственик! Имам и един голф 3 който го платих и си го взех след 3 месеца- без да го пипна на живо- сега служебно търка през лятото.Гледте в мобилето 10 обяви в район от 200 км и като кацнете са вече 5 избирате една и 2 дни път за да сте доволни!И 2 симки за какво говоря! Поздрви на всички!
×
×
  • Create New...