Jump to content

Firo

Members
  • Мнения

    85
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Firo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Възможно е и да е така за b6. Моята я купих началото на 2013-та (произведена 05/2004). След няколко 5-6 години смених компресора (с Денсо) и читав кондензатор, пълна профилактика и от тогава ама немам никакви ядове и е яко студено. Даже несъм пипал фреона.
  2. Смятайте И преглеждайте 😆 И продавайте.
  3. Черният цвят е най-малкият проблем. Карам такова нещо и незнам що си мислите, че Ауди са идиоти по въпроса, Умирам от студ. По-важното. Не вярвам на тия обяви, по-скоро че са читави колите. Аз не бих. Има в .de .
  4. Хубаво е, че информирахте какво е Q5. А и да А6-цата е по-голяма, някви новини текат 😆 Колега ако ти харесва А6, нема как да ти хареса Q5 еле като пространство вътре. А и са друг клас, колегите ти обясниха вече 😆 Но моята жена иска Q5 😆
  5. Моето А4 B6 2004г. 1.9 131 коня го взех 2013г. Сложих му TRW предница и за 80 000 км не е мръднало . Сложих му Sachs амортисьори отпред и Монро отзад. Друго несъм правил по окачването. Незнам на колко 200-300км (пишеше 110 ама надали) е била като я взех. Изглеждаше запазена...и сега е де Та спрямо новите коли окачването на а4 б6 е задоволително😆 95% съм го търкалял по нашите пътища.
  6. Вглеждам се във волана и не ги виждам...
  7. Това с км-ите вече за нищо го нямате, иначе аз лично търся читаво такова. Всички можем да обиколим майката Земя, ама що не го напишем
  8. То света се промени, понеже всички са тарикати Иначе на 130 000 км доста напъване трябва да падне да видят зор веригите. Както и да е, тая обява в е миналото, бъдете здрави.
  9. Ъпдейт на ситуацията - разхвърлих брави и машинки - бравата беше клеясала, минах я с WD40 и вече се отключвам и заключвам както си трябва, утре ще я гресирам с нещо подходящо Машинката е оригиналната от 2004-та, преди да изчистя бравата след 3-4 натискания за отваряне осезаемо губеше мощност...лятото като се понапече колата не се отваряше....мисля да я сменя и нея утре - намерих нова оригинална на добра цена
  10. Ами нямам....т.е. трябва да разглабям и да търся проблема?
  11. Благодаря колега, довечера ще погледна
  12. Ами къде е ключалката? Незнам да има на багажника....
  13. Привет колеги, Имам Audi A4 B6 Avant, а снощи след като си отворишх нормално багажника, последва отказ да се заключи. Дръжката на капака реагира, чува се нормалният звук, но като пусна капака не се заключва. На дисплея си има индикация за отворен багажник. Понапръсках с WD снощи, но ефект нямаше. Тази сутрин пак ще проверя, но предполагам няма да има развитие. Има ли начин да заключа ръчно, докато малко се постопли, че в тоя студ не ми се напъват пластмаси :)? Поздрави.
  14. Firo

    Въпрос за ЕКУ А4Б6

    Всичко е точно.
  15. Когато си взех b6-цата (05/2004 произведена) преди 5г и нещо беше стегната. Явно в Италия няма такива трапища и тук се поразхлопа почти веднага...джамбази лиии, кво ненам :). При обслужването в началото майстора рече един носач...после тръгнаха наред. Сложих TRW комплект, още съм с него след 60к+ и не мърда. Не хваля марката, даже чувам че вече са ментета яко. Но не бих сменял на парче, еле пък да рециклирам компоненти от колата, свързани с живота ми и този на семейството...доколкото зависи от нас де
×
×
  • Create New...