Jump to content

mitko_vt

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mitko_vt

  • Рожден ден 25.09.1981

Друго

  • Kaра
    audi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    В.Търново

mitko_vt's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Цитиране на предходен пост! през всички тия симптоми преминах колега. накрая се оказа запушен воден радиатор. провери го добре дали след отваряне на термостата е топъл целия
  2. Здравеите колеги. Старата ми помпа се скапа. Купих нова ДЕМО била немска. Смених преди това и температурен датчик мотора ми е 1.6 ада СТУДЕНА НЕЕЕЕЕЕЕЕ ПАЛИ. Пали от четвъртиа петиа път и то добре че съм с нов акумолатор. Паля винаги на бензин преди да обърна на газ. Моля помогнете.
  3. mitko_vt

    БЕНЗИНОВА ПОМПА

    смених датчика има половин резервоар бензин и пак студена не пали. при топъл двигател никакви грижи. ако е помпа имали значение топла студена. ако някои има идея благодаря.
  4. mitko_vt

    БЕНЗИНОВА ПОМПА

    За синия датчик които е на троиника ли става дума.
  5. Здравеите колеги. Имам проблем с студеното палене на бензин аудито е 1.6 ада. Помпата се чува че създава налягане но пали много трудно. След първото палене вече няма проблем. Горивния филтър е нов. Пробвах и с друго реле но няма промяна. Ако някои има идея БЛАГОДАРЯ.
  6. здравеи колега. аз сменях десния без да махам кората. използвах един удължител за гидория като жило и така ги развих.
  7. mitko_vt

    климатик 1.6 ада

    ами трябва да е оригинален защото просто невиждам откъде освен тази шаиба може да се охлаби.
  8. mitko_vt

    климатик 1.6 ада

    Зравеите. знаетели как се охлабва ремъка на климатика на 1.6 ада аз невиждам компресора да е на люлка. Преди време когато го махах развивах шаибата му от към коляновиа вал но после много трудно го сложих. Благодаря ви.
  9. сложили са ти крушка с една светлина. провери си стопа и аз съм го имал този проблем.
  10. колега от каде се купува този ламбда контрол и как се поставя. че и моя разход нещо не ми харесва за провенциално каране под 13.5- 15 не пада.
  11. mitko_vt

    Задна чистачка

    колеги моята тръгва но докато не изключа контакта па не спира. някои ако може да ми каже от кво е благодаря. кабелите на 5та врата съм ги преглеждал всичко е 6
  12. колега хубаво си го описал но орегинално е една пружина която е коносовидна,а металната пластина се слага на вьтрешната гумичка. по принцип няма никакъв проблем когато се сложи друга пружина която не е коносовидна.
  13. нормално не го меши
  14. Привет колеги. Моето ауди винаги си е губило водата но беше в рамките на нормалното. Не намирам никакви течове и не надува но вече взех да наливам по литар на 5 дена. Можели да е гарнитура без да надува.
  15. Благодаря за съвета, сигорно ще я сменя и ще потърся точно тази ccf. ако пасне съм сигорен че ще е много по добре отколкото тази стандартната.
×
×
  • Create New...