Jump to content

audifan87

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A3 1.8 1998

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

audifan87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Така като го прочетох отново наистина е малко подвеждащ. Мерси все пак, че си се напънал да вникнеш в проблема и да дадеш компетентно мнение. Явно е доста разпространен факт за температурата под +5 градуса и неработещ компресор, но аз не бях сигурен, макар че точно така си се държеше компресора и си е наред.
  2. Екстра. Научих нещо ново. Мерси колега. Дано и на някой друго помогне тази тема и да не се филмира Със здраве!
  3. Сериозно ли? Тоест нищо нередно няма при мен..? Странно е че не бях забелязал досега защото доста зими е била при мен. Но определено над 5 гр работи.
  4. Значи да кажа и аз-точно по същия начин ми беше се спекъл на мен този бушон. Кола А3 1.8 98 г. И направо прегря колата, наложи се да спирам защото перките не работеха. Друг е върпоса,че можеше да пусна климатроника и да се задейства перките, ама до този момент не ми се беше налагало да мисля в тази насока.
  5. Честно казано не съм го мерил антифриза , но определено не е вода Наскоро гледах че беше намалял и сложих концентрат -60гр. Предполагам че е поне -30 гр. в момента антифриза. Парно си имам и няма проблем с топлината.
  6. Привет на всички колеги, Искам да се допитам до по-знаещите дали може да помогнат с разгадаването на следния казус : Колата ми е А3, бензин, 125кс, 98г и напоследък започна да прави странни неща от климатроника. Сега като стана студено и като се опитам да пусна климатроника, главно за обдухване на предното стъкло като е запотено и забелязвам че не работи- натискам и само присветква снежинката на дисплея и дотам.Не се включва компресор, нито перки, нищо.Интересното е,че като е слънчево и по-топло тези дни като го пусна и работи. Гледах бушони и са ок, а и не мисля че от време на време ще работи ако е изгорял бушон. Имате ли идея на какво може да се дължи този проблем? Колата я имам от много години и досега не е правила така през зимата, климатроника си е работел винаги. Благодаря
  7. Ами ще се ходи няма начин, но просто реших да попитам за сведение, какво може да е , или е от стари свещи, знам ли? Иначе мерси за отговора, ще я провера в най-скоро време. А тази ламбда-сонда каква цена е?
  8. Здравейте, от известно време колата ми създава проблеми при натискането на газта на 2ра и 3та особено колата не реагира изобщо за окло 2-3-4 секунди и после ускорява. Преди този проблем го нямаше. Колата е А3, 1,8 1998 г. Възможно ли е да е от свещите тъй като не съм ги сменял откакто съм я купил преди 4 години. В общи линии какво може да е проблемът? Благодаря.
  9. Значи извинявам се обаче малко съм бил подведен и шайбата си била на мястото а се оказва, че това било съединител, което липсвало. Та това може ли да се намери отделно ново или старо. Объркано е доста- втора ръка е риск, а пък нов е доста солено и не съм сигурен, че си заслужава инвестицията.
  10. Здравейте, Трябва ми помощ относно компресора на климатика. Ходих на сервиз и ми казаха, че нямало някаква шайба и затова не работел. Знае ли някой за каква шайба става на въпрос и дали може да се вземе отделно (нова или втора ръка)? Евентуално и ако някой има такова нещо или компресор да пише. Мерси
  11. Мерси колеги, намерих ги. Само исках да разбера какво им е качеството, някой ако има преки наблюдения? Иначе втора ръка има за по 30 лв двата?!? Кое е по-добре да се вземе? (много ми идват оригалните, иначе знам че с тях е най-добре )
  12. Ами и двата са сдали багажа аз ги разкачвах и няма никакво съпротивление у тях. А може ли да ми кажеш къде са тия нови по 20 лв. или линк ако имат е-магазин?. А качеството какво им е - да не се сдухат след 1 месец . Благодаря
  13. Здравейте, Изпуснаха ми амортисьорите на багажника и търся някой ако има втора употреба, тъй като нови са към 50 лв./бр. Ако някой има идея откъде мога да намеря или пък има втора ръка (работещи разбира се), ще бъда много благодарен? Колата е Ауди А3, 1998 г. 1.8 бензин. Мерси
  14. Ето и снимки на радиото Предлагайте някаква разумна цена, ако се интересувате.
  15. Ако някой се интересува да пише ЛС или на мейл c.tsanov@gmail.com. При интерес ще кача и снимки.
×
×
  • Create New...