Jump to content

dimo69

Members
  • Мнения

    193
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди а4 в5 1.9

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dimo69's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблемът е решен! Едно от копчетата беше блокирало и дава постоянен контакт, сменени и 4 - те и вече няма ядове!!! Въпреки, че никой не ми отговори - не си изтрих темата, ако някой има подобен проблем, да знае, че това е един от вариантите!
  2. Здравейте! Имам следния проблем с дистанционните на алармата! Тя е на около 10 години и никога не съм имал проблем с нея, батерията съм я сменявал редовно, когато откаже! При последната смяна - обаче диодчето на дистанционното остава да свети, а трябва да изгасне. Мислех, че проблема е в него. Обаче на другото дистанционно, което е също работещо без проблеми по същия начин се получава. И действа само копче 1 за отключване и заключване! Благодаря на отзовалите се, които са в час!
  3. dimo69

    Лост светлини

    Здравейте! А4,в5 фейслифт 1999 г. 1.9 тди, искам да попитам знаещите - лостчетата за фаровете и чистачките на фейса съвместими ли са с тези преди фейса? Благодаря!
  4. Здравейте! Искам да помоля за компетентно мнение, които са в час! От няколко дни централното - заключвам и продължава да работи още 7,8 секунди моторчето, явно имам изпуснал вакуум. Но с това едновременно изчезна и заключването на 5 та врата на багажника. Иначе се отваря без проблем, но не се заключва, според вас къде е проблемът? Може да е нещо елементарно, но пиша тук, че не съм много, много в час с електрониката! А4,В5, 1.9 тди,110 к.с., 1999 г.,авант!
  5. Здравейте колеги. От известно време съм забелязъл странно цъкане в предната лява част на колата стоейки срещу нея, или поне така ми се струва че е от лявата страна. Цъкането е нещо наподобяващо когато си е тръгнала ролка. Направих онзи ден пълно обслужване, защото мислех, че е някоя ролка, но уви цъкането си остана. Четох някъде, че причината може да се дължи на заминали дюзи или запушени впръсквачи. Другото което е и може да е свързано с това е, че двигателя между 1200 и 1500-600 оборота става доста шумен, след минаването на тези обороти се оправя. На студен мотор не го прави, колата е автомат и щом включа задна или драйв особено на задна, започва да почуква (на задна чука повече), чукането не е постоянно, но е доста често(на 2-3 секунди чука за по 1-2 секунди). Колата е Б6 2.5 ТДИ АКЕ 180коня. Ще съм много благодарен на колегите отзовали се на моето питане. Благодаря предварително.
  6. Здравей колега! Продадена ли е колата?
  7. Тома-Неверни Нико просто питах , ма ти си начетен и знаеш по света кво и кьде и кога се прави! Спамиме и ша ни баннат скоро , скоро! Ти не караш кошник ти караш истинска кола! Миналия век е била на 1 година!
  8. Да не спамя темата - едно време всичко беше истинско! Цитиране на предходно мнение!
  9. При минуса има щампа на ауди! Покажете снимка с друг такьв акумулатор !
  10. Италианка е да ! От осем години и половина е у Бг.
  11. Снимах го и го предадох за още отстьпка, после се сетих, че не тьрсих дата. Но има щампа на ауди, аз мисля , че си е с колата от завода още! Значи на 100 процента е на 8 години и половина,а другото го гадая-мислех, че има и други рекорди тук!
  12. Ето,че днес се разделих с акумулатор врьстник на аудито ми! При предишния собственик 4 години не е сменян и при мен 4 и половина и мисля че е оригиналния-на 16 години и половина.А4,б5 1.9 ,110 к.,1999год.Чак сега в студа преди 10-на дни, който беше издаде багажа, а и друго никога не сьм го зареждал-за вас льжа ,за мен истина!
  13. dimo69

    Какъв акумулатор?

    Здравейте колеги! Искам съвет какъв акумулатор като ампераж да взема : 75 или 80 Аh ? Колата е ауди а4,в5, 1.9тди-110к.с.,99 год.фейслифт! Благодаря предварително!
  14. Не вече не се вживявам като едно време!
  15. Здравейте, колеги! Споделете колко градуса ви показва стрелката на таблото?При мен като застудее е малко, но малко под 90 а през лятото е точно и не мьрда от 90,на вагком нищо не показва гледам снимки и други аудита са така май.Благодаря на отзовалите се! А4,Б5, 1.9 тди 110 к.с., афн-99год.,фейслифт.
×
×
  • Create New...