Jump to content

Lachoo

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Lachoo

  • Рожден ден 25.02.1989

Друго

  • Kaра
    A4 1,9 TDI avant '02

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Lachoo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги преди време свалих всички копчетии на моята б6 за пребоядисване и станаха много добре, но след цялата борба остана копчето на ЕСП и въпреки, че всичко беше оголено, така и не видях как се маха, някой да го е правил (само то остана обелено)?
  2. Колеги имам въпрос. Харесах една 4Ф, но климатичната система е да кажем по-евтиния вариант. Понеже не съм запознат и с 2ете, може ли да ми кажете някакви минуси на този вариант. На мен ми харесва, защото поне е с цветната голяма навигация. Не виждам и от къде взима температурата за купето. Силно се надявам само температурните дисплейчета да са минуса и. Прикачил съм и двата вида (не че не ги знаете), но за улеснение и за разликите. Мерси! П.П. Забравих да попитам дали може да се сменят една с друга?
  3. Lachoo

    AFN vs AHH

    Тенк Иу
  4. Не искам да ти развалям щастието колега, но тези джанти са много меки. Имах такива и то 15'' и при първото ходене за изправяне, човека каза, че на 90 % може да ги спука при изправянето и като започна и на 2амата ни се отвориха очите, разтягаха се като дъвка и лесно се орпавиха, но просто са ужасно меки. Потърси и други мнения за всеки случай
  5. Lachoo

    Термостат

    Колега да те пипитам, поради каква причина го сменяш, защото аз съм със същия мотор и колата ми не загрява или поне рядко и като е топло, но от компютърната диагностика са казали, че датчика, който отчита за таблото може да не работи, но колата си загрявала нормално за времето на теста.
  6. Погледнах пак настройките и просто тик-четата за получаване на и-мейл пак бяха изчезнали. Явно след някакъв рестарт са се НУЛИРАЛИ работите, макар преди 3-4 дена да ги бях настроил
  7. Първите дни след въвеждането на новия интерфейс получавах мейл-ове, макар и някои да водеха до нищо. От 2 дена обаче не получавам нищо, а скоро ровех по абонаменти и дори вчера си добавих нови, но нищо... Някакви съвети?
  8. Lachoo

    AFN vs AHH

    Благодаря колеги. Едва ли е в гараж и мисля, че е добро мястото, защото беше препоръчао във форума, но не бях запознат с цените и питам за мнение без конкретнод аден пример от мен. Ще пиша по натам ако реша да действам
  9. Lachoo

    Ключ за ауди а4 б6

    Аз мога да помогна (то една помощ) с това, че принципно можеш сам да си обучиш ключ с комбинация от контакт и копчета(има тема във форума- потърси). Но от тук нататък дали само оригиналните ключове и какви пари-ще помогне някои друг.
  10. Благодаря колега от Р.5 видях, че е АVF ( АVF177788) . Какво ли значат цифрите след кода :? Друго нещо което не е по темата е, че нямам лепенката за налягане на гумите и явно всеки си я има, защото никъде не намирам тези данни, а цяла тема ще е безсмислено. Та някои дали има снимка на тази лепенка с наляганията :s za b6 комби ?
  11. И въпреки всичко аз от тези сайтове не мога да разбера кой е моя код. Съжалявам за невежеството, но що годе се ограничих до AVF или AWX. Някой може лид а ми помогне от къде се гледа този код. Колата ми е А4 б6 1,9 ТДИ '02 6 скорости.
  12. Lachoo

    Съвет за масло

    Еми дори да е по-скъпо пак тр да се споменава повече, защото хора всякакви има. Иначе аз го взех за 128 лв. , докато Кастрол-а беше към 120 , но ровейки се по-късно във форума -> не претендирам, че съм взел оригинално.
  13. Вземай пържите джанти колега, вторите копират РС джантите. Те и първите може да са реплики, но и със сиг ще ти паснат и на ЕТ и на всичко. Вторите са и доста одрани по борда
  14. Lachoo

    Съвет за масло

    Отдавна имах запитвания и се чудех, защо почти никой по теми за масло не споменава за това или не го препоръчва, като би ртябвало да е най-точното, пък и защо да не излизат фабрично с това. Аз си взех тези дни от въпросното масло на ФВ и тези дни( като не вали) ще сменям
  15. Колега взимай 1,9 ТДИ и ако намериш със 6 скорости. Аз карам такава и разход/пъргавина перфектен...
×
×
  • Create New...