Jump to content

rockett

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно rockett

  • Рожден ден 20.07.1995

Друго

  • Kaра
    Audi 80 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

rockett's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Автомобила е след челен удар. Мотора е 1.9 TDI помпа-дюза 115 к.с. За наличности и цени на части моля да се обадите на 0895643126 . Автомобилът се намира в гр. Варна, всяка една част може да бъде демонтирана и пратена по Еконт с опция преглед за сметка на купувача.
  2. Благодаря ти колега...
  3. Здравейте колеги Ситуацията е следната... Колата е Audi 80 B4 (04.1993) 1.9 TDI (1Z), управлението е EDC 1.2.9. Когато я свържа с VAG com (2014 година) той намира управлението, също така успешно влиза в измервателните блокове (measuring blocks). Обаче от там като задам група не изкарва стойности... Някой от вас колеги ако случайно знае какво трябва да се барне моля да сподели... Пробвах да и прочета грешките и успях, също така и да ги зануля. Пробвах и в ABS модула да вляза и там успях, само с групите бера ядове... Помислих си че самото устройство е повредено, но уви не е... Свързах го към още няколко коли с тях нямаше проблем никъде...
  4. Моята B4-ка беше така, купих си ремонтен компект на Autofren и си ги смених, проблеми вече 1 година нямам Също така те съветвам да си махнеш кантара, започва да спира доста по-добре!
  5. rockett

    Ауди 80 б4 1.9 ТДИ

    Колеги на около 500 000км е но тия парчета ги прави още от предния собственик. Той беше и задал статичния аванс в закъснение и по тоя начин нямаше ядове, но гореше много, пушеше много и въобще не вървеше. След като попадна в моите ръце и направих заводска центровка и тогава се върна проблема. Започнах да си играя в електрониката, като развивах 4те гайки вътре в ел. блока и я усуквах в различни положения, така че да хващат на здраво място четките. Така изкарах почти без проблем 5-6 месеца, но уви вече свършиха посоките на усувкане, а видимо графита е изтрит!
  6. rockett

    Ауди 80 б4 1.9 ТДИ

    Колеги и аз съм в джаза от Август месец миналата година, местих платката в какви ли не положения, за да хванат четките на здраво графитено покритие, но и на него му се разказа играта... Има ли човек, който да ги рециклира тези електронни блокове или по-специфично да го възвръща това графитено покритие, не ми се рискува с помпа 2ра ръка.
  7. На празен ход имам впредвид да форсираш на място...Честно казано не съм го мерил на моята, но ме заинтригува
  8. На празен ход мисля че е нормално да е 0.9, но в движение виж какво дават те:
  9. Според данните в Autodata и техните методи за измерване работи на около 1,6 бара
  10. rockett

    Ключета за врати B4

    Във Варна има достатъчно магазини колега за авточасти, само че навсякъде където отида да търся такива ключета ме връщат...Та предните врати са с по 2 крачета, а на задните с по 1. Номера който написах е от ключе с 2 крачета. Поздрави!
  11. Привет колеги! Става дума за ключетата, които дават информация за отворена/затворена врата. Тъй като вече нямам и 1 здраво реших че е крайно време да си купя 4 нови. Само че идея си нямам от къде мога да намеря такива при възможност да са от магазин във Варна. Някой от вас колеги купувал ли е скоро от някъде такива щуротии? Записах си номер от едно от ключетата - 893 947 561 A.
  12. Привет колеги. Искам моето VDO табло да го модернизирам с едни светодиодни крушки за подсветка. Трябва ли да са някаква специфична мощност? Вмомента на моето са монтирани най-различни по мощност крушки (1W,1.2W,2W), а не мисля че трябва да е така...
  13. rockett

    LED крушки за фарове

    Благодаря ти колега, a къде се намира ралето (в бушониерата под чисточкатите или в краката на водача) и кой елемент трябва да подменя? Цитиране на предходен пост!
  14. rockett

    LED крушки за фарове

    Колеги, някой от вас който е монтирал светодиодна система, свети ли ви ауточека за изгоряла крушка?
  15. rockett

    Спирачки

    Аз съм много доволен от TEXTAR
×
×
  • Create New...