Jump to content

Гунди

Members
  • Мнения

    133
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Гунди

  • Рожден ден 17.12.1968

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 B5 1.8

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Стара Загора
  • Интереси
    футбол и по малко от останалото

Последни посетители

1291 профилни разглеждания

Гунди's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей,колега!Бях чел,че при запален двигател,като отвиеш капачката за наливане на масло-ако пуши,значи са сегменти,а като извадиш моркова и ако пуши оттам-значи са гумички!Не знам доколко са меродавни тези признаци-нека по-запознатите колеги се изкажат!Успех!
  2. може да започнеш от по-лекото-да смениш бензина-преди зареждах от "най-кръщавания" бензин-95 и зимата редовно ми правеше този проблем!Изразходих го и налях 100 октанов-колата се оправи и взе да пали нормално.Оттогава-само 100 октана.Сега пробвам 99 от бензиностанция"Круиз".Не разбирам много,но както се казва-почва се от най-лесното.Понякога то се оказва вярното!Успех колега!И пиши като отстраниш проблема!
  3. пиши на колегата zaxar4e .Той има много размери патерици-аз си купих за моята А4 от него!Успех!
  4. моята е Б5,ADR.1998г.На таблото нямах датчик за външна температура,но на таблото имах малко,правоъгълно дисплейче(както колегата NIKO е писал).Казаха ми,че е за тоя датчик.От форума-от колегата KCV си купих датчика и той беше така добър да ми го свърже и сега вече си отчита външната температура на таблото.Така че,ако имаш такова малко дисплейче,можеш да си закупиш въпросната джаджа и да я монтираш.Успех!
  5. здравей,аз съм с а4 б5.Купих си патерица от колегата zaxar4e .Доволен съм.Мисля,че размера беше-125/80/15.Най-добре говори с него!Успех!
  6. Данчо(KCV) ми го свърза.Той има и схема.Направо му пиши и го попитай!Аз от електричарски работи не разбирам(затова и схемата не взех-Данчо направо ми го направи),но ти щом си запознат,ще се справиш!
  7. Гунди

    Зимни гуми

    аз си купих две Контита-втора употреба,дот-2015г, 6мм грайфер,запазени,по 45лв на гума.Чакам още две и ги сменям.Доста се колебаех,даже се спрях на Fulda,но впоследствие ми попаднаха тези и ги купих.Размерът им е 195/65/15.Успех!
  8. Ами колега,аз не разбирам много от тЕя смартфони(имам си стара нокия 6230 и съм доволен),но същия проблем го имаше и сони експерия миро на жената.Понеже е гаранционен(и все още е) го носихме в сервиза 6 пъти със същите признаци като твоя.Два пъти сменяха платка,смениха карта(нова-3g)дадоха нов телефон-все така-няма оправия!Накрая вдигнаха ръце!Аз го дадох на един колега от работата(това му е хоби-да човърка телефони),момчето си поигра с него и работата стана!Не знам какво бърника,но вече 3 месеца няма проблем(и жената се успокои ,че все ми мрънкаше-не можела да говори спокойно с приятелки)!Единственото,което трябвало да не правим е да не пипаме иконката за актуализации!Така,че според мен не е карта,платка, а до някаква настройка!Дано оправиш проблема,че е много тегаво така!
  9. Гунди

    Дебитомер

    Колега,гледам,че същия въпрос си задал и месец юни-за 5 месеца до днес така ли не откри дали е дебитомер(ако е дебитомер,предполагам,че за 5 месеца щеше да се скапе)?А иначе и моя съм го пръскал-временно помага и после пак забиваше муцуната.Смених го както е писал колегата по-горе с Пиербург(казаха ми,че заводски ги вграждали на фолксвагените-дали е така-не знам).
  10. Моята и тя е настроена на 30градуса.Майсторът каза,че няма да навреди на двигателя и аз се съгласих.Иначе старата беше на 60 градуса.
  11. Да,това е много полезна екстра!Аз също я имам(да е жив и здрав колегата от форума- Данчо-KCV,който беше така добър да ми каже какви чарколяци да купя и после ми я монтира.Даже една джаджа за вакуума беше прецакана и той безвъзмездно ми предостави една от неговите ).Купих частите от колегата Спас(more) ,после Данчо ги натамани и ми ги монтира.И аз съм с механично жило на газта.Сега на дълъг път-кеф-пускам темпомата и си виркам краката !Даже имам в съобщенията си какви чаркове трябват(Данчо ми беше пратил списъка).Ако можеш да се справиш или имаш човек да ти го направи мога да ти пратя списъка! А,забравих колата ми е от подписа!
  12. Аз купих дисплея от Данчо(KCV) и той ми го монтира Работата си е жичкаджийска и си е нужно да имаш съответните познания.
  13. За Пловдив-колегата ACE!Аз засега карам с 5W50-взимам го от Кокича!
  14. при мен поради калпаво сложен парктроник(от един пишман майстор) се наложи да ходя при друг майстор(автотенекеджия),който запълни дупките(стана добре),китоса,боядиса(излезе ми 80лв).После отидох в сервиз(за парктроници и аларми),момчетата си разбираха перфектно от работата и за 20лв пробиха нови дупки и сега всичко е ок.Само да спомена,че пробиваха и греда на шасито за да бъдат дупките на точното място.Успех!
×
×
  • Create New...