Jump to content

s4_v

Members
  • Мнения

    177
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4 Б6 1.9TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

s4_v's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Комплект за резервна гума, волан, скоростен лост, жабка и кора за багажника - продадени!
  2. Продавам два датчика (кантарчета) за нивото на фаровете за Ауди А4 б6 и б7. Сензорите са оригинални с парт номер 8Е0 907 503, на Hella произведени в Германия. И двата датчика си работят без никакъв проблем, свалени са от А4 Б6 с биксенон. Проблема се оказа в инсталацията и тези останаха. Цената е 60 лева на брой. За контакти на ЛС или тел: 0877953355
  3. Допълнително комплект фарове с мигачите и стопове за Audi A3 8l преди фейслифта( до 2000 година). Левия фар е депо, десния е оригинален хела, мигачите също са хела. Стоповете са оригинални. Всичко е оборудвано с крушки. Комплектът за всичко е 100 лева. Комплект фарове с мигачите- 70 лева. Комплект стопове- 60 лева.
  4. Като цяло това ми е плана. Въпроса е, че нямам представа в София къде ще го минат на по- фин прах( кварцов пясък, топченца и други), та това ми беше питането изначално. Също така като се мине на песъкоструя, каква основа трябва да се ползва преди боята?
  5. В моя случай става дума за оригинален ронал 18 цола. Иначе знам, че има и някакви смивки за боя( не е терминатор), в които топят джантите във варели и всичко пада. Нямам представа къде го правят обаче.
  6. Еми мненията са много различни, от става перфектно до влезнах в една дупка и се изкриви злобно. Ясно е, че всеки ще каже за печене около 200 градуса което е далече от температурата за промяна на свойствата на алуминия, но дали е така? Никой не знае на колко точно се пече и колко време. Истината е, че няколко джантаджии включително известни в София казват да не се боядисват прахово. И сега наистина, боядисвал ли си джанти прахово, оригинални или неоригинални, колко време ги караш?
  7. Здравейте колеги, изчетох няколко теми във форума, но никъде не намирам такава която да ми отговори на въпроса. Търся пясъкоструйка за лети джанти в София. Въпроса е, че искам да намеря такава, където бластирането става с по- фин пясък, не след пясъкоструенето да се търка пак джантата и да се налага да се пълнят язвички. Не искам да ги боядисвам прахово, заради високата температура на печене и последващото разкашкавалване на джантите. Дори и да е малко по-скъпо като цена, въпроса е да се направи като хората. Ако някой знае къде има и ги е правил, ще съм благодарен да сподели (пък може и със снимки). Благодаря предварително!
  8. Здравейте, продавам останали части от бензиново А3 8L, точно последните преди фейслифта. Имам доста снимки от частите, при поискване мога да ги изпратя. Прикачвам линк за повече снимки за момента: https://www.olx.bg/ad/ostanali-chati-ot-audi-a3-8l-CID360-ID8571a.html Тел. за връзка: 0877953355 или ЛС Спортен салон на сиви квадратчета, има забележки по шоф. седалка- 80 лева Рейка- 150 лева Ляв и десен носач с биалетки- 25 лева на носач АБС модул- 80 лева Комплект резервна гума само с крик- 40 лева Волан- 60 лв. Лост за скорости с кожата- 25 лева Жабка- 40 лв. Кора за багажника, здрава- 35 лева Управление на климатроник преди фейса- 40 лв. Ключ за фарове перфектен без фарове за мъгла- 20 лв. Бутон за аварийни светлини- 25 лв. Бутон за подгряване на заден прозорец- 15 лв. Ринг за ъгъла на волана- 30 лв. Ръчка за чистачки и мигачи- всяка по 15 лв. Може и да имам някой други дребни работи, релета и т.н.
  9. Няма да го хвърлям със сигурност, защото все пак си направих труда да го полирам добре и да го фолирам. Ще го сваля тези дни за да видя какво се случва.
  10. Явно е счупено самото захващане към машинката, сега я врътнах и я откачих, но малко парченце пластмаса изпадна от там. Също така и на пипане, защото не може да се види ппд гаден ъгъл е, не усещам някакво особено място където да се хване. Явно аз съм го счупил при слагане на крушка въпреки, че не се изисква особено усилие. При преместване на врътката чувам, че машинката работи иначе.
  11. Главно не ми се сваля фара защото е фолиран и имам чувството, че ще го надера ако тръгна да го свалям. Иначе фара падаше без бронята мисля, само се щракваха едни щипки отгоре.
×
×
  • Create New...