Jump to content

An4o_AJM

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно An4o_AJM

  • Рожден ден 26.08.1984

Друго

  • Kaра
    A4 1.9 TDI 116h.p.

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Огняново, общ. Пазарджик

Контакти

  • Skype
    an4o_321

An4o_AJM's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Така, както го обяснява, точно на турбина прилича... май продавачът на въпросното Ауди е ударил джакпота, като се е отървал от него...
  2. An4o_AJM

    Дайте съвет

    Заглавието на темата въобще не отговаря на правилата за писане във форума!
  3. Заглавието на темата въобще не отговаря на правилата за писане във форума!
  4. Аз пък нищо не мога да видя на тези снимки. Какъв извод трябваше да си направя
  5. Аз я сравних с бмв или мерцедес, като е много ясно, че имам предвид кола от същия клас! И съм се мотивирал. Ти какво не разбра !?!
  6. Да не кажа с най-скъпа поддръжка защото, бмв и мерцедес нямат ремаци ами вериги и мисля, че не са със 8 носача, като ауди Тоя бартер си е направо скок в тъмното, щом тепърва ще трябва да я регистрираш и обслужваш. А и твоят двигател (110 коня) си е доста добър!
  7. Без турбо, колата би трябвало да е по-мудна, а "кеф - цена нема" беше казал някой Лично мое мнение е, че турбото не е част която се разваля често! Разбира се не е и вечно, но пред чистия бензин и този с турбина, бих се спрял на втория. Друг е въпроса, че не бих си сложил газ на колата (замислям се за газов инжекцион, но незнам...) затова карам TDI.
  8. Уникални коли... малко се размечтах докато ги гледах макар, че не си падам много по лимузини. Тъй като ми се видяха еднакви избирам първата защото има по хубави джанти а и снимките и наистина бяха по добри!
  9. Аз за зимата си имам 4 зимни гуми Клебер, на лятните едната ми е зимна, понеже тя ми беше за резервна но едната лятна я спуках и трябваше да си използвам резервната. Всъщност няма какво да споря с хора с който са "много наясно с нещата" ама само на хартия т.е. на теория е така-иначе... а на практика е друго! Аз съм карал така, даже в момента още карам така, защото сигурно утре ще си слагам зимните гуми, а вие без такъв опит ще ми говорите, защото видиш ли еди къде си пишело, еди какво си! Специално на мен не ми прави никаква разлика по време на пътуване или спиране. Ако няма пари да си позволи момчето друго да си кара така, но да си кара с едно наум т.е. разумно! Защото и най-скъпия мишелин да сложи, ако се прави на джигит - пак ще си понесе последствията!
  10. Ама хора той няма да се състезава с тези гуми. Аз карам вече цяла година с една зимна и една лятна гума на задния мост, като преди това даже ми бяха и на предния. Проблема е точно НУЛЕВ, стига да не решиш да се правиш на Мишел Ваян !!! А по другия въпрос - Да, няма да му дадат една гума защото на 98% от местата гумите се продават на чифт!
  11. Е на задния мост едва ли ще е чак пък толкоз фатално! Ако се озовеш в канавката вината до голяма степен е на "Зад Воланното Устройство"! А и четвърта гума, същата като останалите 3 едва ли ще си намериш! Но дори и да си намериш, никой няма да ти продаде само една.
  12. Заглавието е доста не точно! Параметрите на колата трябваше да ги посочиш в него! Има си правила за писане все пак!
  13. Благодаря за мненията колеги (гледам - добра дискусия е станало) Аз си поръчах масло 5в40 от Този сайт за който колега от форума ми сподели. Ще видим дали ще се окаже успешна покупката.
  14. Нали колегата paintmaster съдействал за отстъпките там !?
  15. Някой, може ли да ми каже, как да разбера моята кола има ли филтър за твърди частици? (предполагам - няма) Впрочем, не очаквах само 2 мнения до сега!
×
×
  • Create New...