Jump to content

Inglo

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B4 2.0E АВК Avant

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Перник

Inglo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес разкачиха в един сервиз на блвд.Любляна бутона на педният капак, замериха 0,03. Почна се с метода на изключване
  2. Панела на CDто съм го махнал вече втори месец, защото спря да свири. Една сутрин го сложил, само светна но неиска пак да свири.Съмнявам се във CDто и фаровете, които смених октомври месец. Новите са супер измислени и фасонките на габаритите не правят хубав контакт с крушките. Неразбирам от тоци и не ми се правят грешки, затова предпочитам някои дето разбира.
  3. Здравейте, след замерване с мултицет се установи утечка.Ако някой е имал подобен проблем и знае човек , че аз нямам идея къде да я карам. Колата е 2.0ABK Авант. Мерси на всички.
  4. Получи се ситуация - развиване на гайка на терсене място 8 часа. Оправих се с телоподаващо и заваряване на гайки.Мерси на всички за съветите.
  5. Най-странното е че болта се беше вече скъсал от самосебе си.Като тръгнах да го развивам на четвърт оборот се разкачи помпата. Парчето е изцяло вътре. Ще пробваме на варианта на SinisteR със заваряване на гайка. Рапробиване на място е почти ъпсурдно. Iovkom до болта се стига само отдолу под дигателя с гаечен ключ, а тръбичката за течността може да се върже и от под капака.
  6. Здравейте, Днес за втори път ми се наложи да сменям долната помпа на съединителя..Предната смяна беше преди 50хил км. като тогава смених гумички на Княжево. Дотук добре...смяната вече беше отиграна манипулация.Разкачих тръбичката за спирачната течност и когато тръгнах да свалям помпата се скъса болта, който я закрепва към кожуха на скоростите.Част от болта остана вътре в резбата и дотам..... просто съм пред нервна криза. Нещата отиват към сваляне на скорости,разпробиване, нова резба и т.н и т.н. Моля ако някой има идеи за проблема или е бил на моето дередже нека сподели.
  7. Здравейте, купувам преден десен калник за 80-ка B4 комби, синя перла. 0896310469 Светлин
  8. Прерових интернет и никъде няма информация как се демонтира модула за управление.Има снимки за А4-ка за 80-ka няма. Опитах с тънка отверка да изкарам целия модул, но се отказах,че нещо ми се стори тегаво.Някой да е имал подобен проблем?
  9. Такаа, малко със закъснение пиша но изчаках да видя дали ще се получи.Вече имам работеща стрелка на температурата.Разглобих таблото и го сглобих, без да правя нищо друго. Никакво презапояване...нищо!Немога да си го обясня, но вече повече от месец си работи като пушка.
  10. колега моята имаше студена спойка оправиха яра колко ти гори на градцко моля помагай моята 13 ми гори

  11. Тези дни захладня и почна отново да отчита,за това не съм го проверил все още . Ще драсна 2 реда като има резултат.
  12. Само предно ляво. Междудругото същото това реле е и за шибидах, за тези които имат!
  13. мерси на всички, днес ще се бориме с неволята... дано излезе датчик, как не ми се разглобява таблото
  14. Сваляш големият "джоб" под волана(сваля се много лесно), там има доста релета. Примен бяха изпуснали 2 спойки. Презапоих ги и пей сърце
×
×
  • Create New...