Jump to content

Twiner

Members
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Avant 2.5

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Twiner's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега провери си възвратният клапан за горивото. 057127247J Аз имах подобен проблем, набиваше някаква грешка ГНП-то също както при теб но се оказа този клапан. Дърпаше въздух и гаснеше на ниски обороти. Успех.
  2. И аз смених моята. Преебах я докато се опитвах да сваля рамото за да монтирам такова което е с аеро туин. Шлицата беше клеясала и се наложи да действам с груба сила за да я извада.
  3. И аз да се похваля, поръчах си пръскалки с подгрев само че оригинални, втора употреба. Ще ми тряват адаптори обаче. @buzzi, ако твоето предложение е все още валидно, можем да се разберем нещо.
  4. @buzzi, кажи ми дали съм разбрал правилно че имам усещане че нещо ми убягва. Имаш Ексео което е било с заводските пръскалки, с три струйника, без магла и подгрев. Искал си такива с мъгла и си поръчал 5M0955985C плюс адаптерите които се оказало че са излишни, така ли? Монтирал си новите на Ексеото и в момента си с тях. Това което не ми стана ясно е: * Как си монтирал новите пръскалки без адаптери като Ексеото е А4 Б7 а пръскалите за Б6 и Б7 са еднакви. Тези номера които съм ги посочил са еднакви за всички Ексео-та от 2009 до 2014, други номера просто не ми излзиат. Не знам дали някога е създавана пръскалка за Ексео която да е с мъгла. Тъй като твоите, както каза са без подгрев и мъгла, единственият шанс да има заводски прсъкалки за Ексео с мъгла е, тези които са с подгрев, аз се съмнявам обаче.
  5. Колегата Buzzi е използвал пръскалки от Seat Exeo които пасват едно към едно според него. Не стана ясно обаче дали тези които той ги е монтирал са с подгрев или не, и дали пръскат мъгла. @buzzi Иначе ако пръскат мъгла и двете пръскалки, без значение дали са с подгрев или не, то тогава на теб ти трябват тези: 3R0955985 - Без подгрев (лява) 3R0955986 - Без подгрев (дясна) Можеш да си ги поръчаш направо от Юнитрейд цък за 19.25 без отстъпка или да се свържеш с колегата gsb ако искаш отстъпка. Ако се окаже че тези от Exeo-то не пръскат мъгла, другия вариант е споменат в дискусията.
  6. По-принцип има логика в това което казваш, но не мога да съм сигурен обаче. Би било тъпо обаче да са направили само пръскалките с подгрев да пръскат мъгла, а другите не стига че нямат подгрев па и да пръскат на струя, но не е изключено.
  7. В случая по-скоро завършващите на "А" имат подгрев. В ЕТКА-та не е уточнено другото за съжаление. Само хората притежаващи Ексео могат да отговорят на този въпрос.
  8. Колегата не е споменал това, но тъй като такива пръскалки се обсъждаха последно, смятам че не би взел участие иначе. Само той може да потвърди обаче.
  9. Твоите пръскалки с подгрев ли са, или без? Любопитно ми е дали буксата е еднаква и дали има значение че е на противоположната страна.
  10. Като гледам колега, парт номерата на пръскалките са еднакви на Ексеото от 2009 до 2014. В интерес на истината, поне според ЕТКА, пръскалките на А4 са също лява и дясна.
×
×
  • Create New...