Jump to content

mladen07

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mladen07

  1. Здравейте колеги, калата е А6 С5 ASN quattro автоматик. Проблема е, че гасне в движение, паля работи около минута и пак гасне. По някое време се оправя и върви, също и светват плафоните в купето. На диагностика дава грешка само crash sensor, сигурно някъде има лоша връзка. Въпроса ми е къде се намира сензора и мога ли да направя нещо ако изгасне, поне за да я прибера. Благодаря Ви.
  2. Здравейте, търся семеринг за раздатка и семеринг за заден диференциал от дясна страна. Audi A6 C5 3.0 ASN с № WAUZZZ4B53N040480.
  3. Здравейте, отскоро карам кола с quattro, колко литра масло ще ми трябват за раздатката и преден и заден диференциал.
  4. Здравейте, търся семеринг /към кардана/ и масло за раздатката. Рамa № WAUZZZ4B53N040480.
  5. Ще проверя и вариаторните колела. Благодаря. Налях Castrol 5W40.
  6. Благодаря, ще го проверя, по принцип ползваха специалния инструмент.
  7. Здравейте, колеги от един месец имам A6 C5 3.0 V6 ASN quatro. Колата имаше съвсем леки нестабилни обороти на празен ход, но откакто смених ангренажния ремък с ролките и тресе много повече. Дава грешка за ламбда сонда "P0160 OBD-II Trouble Code: 02 Sensor Circuit No Activity Detected (Bank 2 Sensor 2" и misfire на 3 цилиндър и по малко на 1 и 2, само на дясната глава. Майстора превери свещи, бобини, вакуми добре са. Предполагаха, че е запушен катализатор и отрязаха след меката връзка гърнетата и се оказа, че задните катализатори са избушени, а ми казват, че предните не се запушвали. И последно мериха компресията като на всички е около 11, а на 3 цилиндър е 8. Сега искат да отварят двигателя за проверка и сигурно ремонт. Ще съм благодарен за съвети, да правя ли двигателя или да търся проблема другаде.
  8. Здравей колега, може ли да ми дадеш цена за всички ремъци, ролки и водна помпа. За Audi A6 1.8T AJL 180к.с. 1989г.
  9. Колега, търся кората под чистачките.
  10. mladen07

    Поставка за чаши

    От къде мога да купя поставка за чаши за Audi А3 8L. Нещо се счупи и не се прибира. Проверих в olx, ebay, amazon, но няма. И има ли вероятност от друг модел на Audi да стават за А3. От А6 не става, проверих.
  11. Задната чистачката засича и пръскалката не пръска, затова реших да разглобя всичко. Кората я свалих и половината щипки са счупени. Не искам да напана нещо да не се счупи стаклото. Благодаря Ви.
  12. mladen07

    Audi Concert и USB

    Имам касетофон Audi Concert, прерових темите и разбрах, че може да се сложи това http://elimex.bg/product/28511/kit-k152-mp3-3-mp3-modul-fm-radio-rc.html но видях и това http://elimex.bg/product/28512/kit-k154-mp3-1-mp3-modul-fm-radio.html ще може ли да се сложи на мястото на касетата и има ли някои които да се навие да го направи.
  13. Преди три дена се сдобих с Audi А6 С5 Авант AJL. Има касетофон Audi Concept които като го включа работи, но понякога като трагна да регулирам звукът тои изчезва, изключвам го и като го включа историята се повтаря. А днес се случи обратното звукът се усили и не мога да го намаля. И още като дам на контакт се чува някакво прещракване и като запаля пак се чува, маи е от касетофона, но не съм сигурен. Другото питане е защо климатроника мига и как да оправя неработещото надуване на седалките. Благодаря Ви предварително.
  14. Колеги, какви цветове на таблото съществуват
×
×
  • Create New...