Jump to content

Piny

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 Avant

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Piny's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Само за информация - аз имах пробелм с мигачите, които "залепваха" или изобщо не включваха. Преди около 3 години смених бутона на аварийните и релетата с втора употреба (мисля около 20 лв. беше) и си работят още. Не знам къде и кога са сглобявани, но на някои от елементите на моето (и на това, което взех) пише(ше) "Сделано в СССР" - колата е 2002г.
  2. при мен окачване 1ВА - 3.0 бензин Avant 02г. гуми 205/55/16 - предни2.8atm. ; задни 3.0atm. по метода на "TDI_Fan" - предни 67.5 см. ; задни 66.5 см по метода на "Митака" - предни 37.5 см. ; задни 36.5 см
  3. Каква антена сте ползвали и как/къде е монтирана? Благодаря
  4. здравей, моля, колегите, които са успели да подкарат допълнителен тунер да кажат как са вързали антената. При мен няма оригинален тунер.Благодаря.
  5. не грешиш - въпрос на изказ - имах предвид, че при този (3.0) мотор не става дума за това, което описваш в началото за 3.2
  6. както колегата е казал - слага се конвенционален газов инжекцион. градско София - 17-18, извънградско (спазвайки ограничения) 10-12. Нямам представа какво визираш с "извънградско на спорт режим на нормално каране". Като цяло този "s" режим на кутията позлволява предавката да се сменя при по-високи обороти (около 3000).
  7. Здравейте, Благодаря за споделената информация - може ли някои да сподели как се решава свързването с антена - дали чрез този кабел, който се прави се получава сигнал от съществуващата антена или е необходимо още нещо? Благодаря много
  8. здравей, за съжаление нямам наблюдения и не мога да кажа.
  9. погледни тази тема: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=111354&page=2 1BE - спортно 1BA - нормално комфортно и високо 1BR - комфортно усилено 1BD - спортно окачване за С модели моето е 1BA (пише го при кодовете на лепенката при резервната гума) и точно такова - вози меко и е висока. не мога, обаче да кажа какви пружини трябват.
  10. Здравейте, При мен моторът е ASN, около 20х. км. с BiGas. Quattro+автоматик - градско 17-19/100, извънградско 10-13/100.
  11. Това, което аз намирам като информация е, че за някои модели се налага слагане на smart module когато ще се използва ремарке, за да не отчита грешка компютъра при допълнителния товар от светлините на ремаркето. Не намирам обаче информация, за кои модели/години е валидно това.
  12. Здравейте, Знам, че темате е малко стара, но понеже и на мен ми предстои подобно упражнение - мога ли да попитам дали има отговор на въпроса за допълнителния модул за светлините. Задължително ли е да се ползва? Има линужда от кодиране? Ако има проблем - може ли да се реши с диодни светлини на ремаркето? Колата е А6 2001. Благодаря много.
  13. Ако колата има автоматично регулиране на фаровете това е сигнал за проблем при регулацията. При мен се появява когато някои от фаровете е откачан (пр:ремонт на броня). Оправи се изчистване на грешка (незнам каква) и тогава и регулацията заработи отново.
  14. Piny

    Audi A6 C5 височини?

    При мен на такъв автомобил е съответно 690 отпред и 680 отзад. Колата е Avant, а окачването 1BA.
  15. Може да е от тарифния план. Ако ползваш такъв от вид 'unlimited' -> обема на данни е неограничен, но след Х МВ скоростта се ограничава на ниво EDGE (мисля при всички оператори е така).
×
×
  • Create New...