Jump to content

kristiqn

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kristiqn

  • Рожден ден 26.01.1988

Друго

  • Kaра
    Ауди А4

Контакти

  • AIM
    lucky_kriso
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Бургас
  • Интереси
    интересувам се най-вече А4 и макс. мощност която колата мойе да се придобие

kristiqn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. аз чух че сега от 7 до 9 Май ще има гонки в Сливен, но тази информация я взех от един авер който е във форума на БМХ. мисля да отида да видя за какво ще става дума
  2. аз самия мисля че това е доста ниска цена за такава кола(ако наистина е толкова), в момента се интересувам от точно тези неща, защото искам моето 1.8Т да тръгне малко. по моя лична преценка само модификациите които са и правени са на стоиност около 7 хилки - а те я дават за 8500 Не казвам че съм голям разбирач ама като се замисля какво ми предложи колегата Gareli, направо се чидя кой би си продал колицата за такава ценя, естествено казвам ако са релни тия коне.
  3. какво да ти кажа колега, за сега снимка не мога да ти дам защото телефона ми не е в мен а там са ми снимките, аз съм със 235/45/17 отзад а отпреде са 225. искам да ти кажа 4е никаде не опират мойте такаче мисля че няма за какво да се притесняваш, а какво да ти кажа за 18 - моето мнение е че стоят по-красиво естествено но в България има малко повече дупки отколкото в другите страни такаче ако мислиш да си слагаш 18-ки трябва да си много внимателен. това е от мене.
  4. и аз съм си мислил да ги вграждам колега, но имам едно на ум, мисля да сменям предните седалги и затова не го правя. Така че ако, ако мислиш да си оставаш с оригиналните седалки моят съвет да не ги правиш вградени. всичко това си е лично мнение.
  5. благодаря и на тебе колега ще пробвам и твоя съвет
  6. kristiqn

    ПОЛИРАНЕ

    Колеги искам да знам кой си полира колицата и с каква паста го прави. Моля споделете вашите мнения. Ето една снимка на моята-от едната страна е измита на автомивка, а от другата полирана.
  7. Благодаря колега ще го имам впредвит съвета ти и се надявам да стане.
  8. какво да ти кажа колега аз имах същият проблем преди 2год. но отидох при един приятел да ми го оправи. Ако заводско колицата ти е нямала задни колони трябва да се сменя буксата за колоните(авер така направи и добави още някой друг кабел за задните). Това е което мога аз да ти споделя, сигурен съм че някой друг тука ще ти помогне повече.
  9. Мойте колега са подобни на тези, но аз ги бях взел от МЕТРО, както каза колегата по горе топлят но наистина седи малко селско, макар да съм ги сложил под една най-обикновена тапицерия, мене ме дразни кабела който постоянно трябва да се слага в запалката. ти си решаваш но аз мисля да ги махам.
  10. Ами сега като се замисля преди имах много изтормозен акумулатор, налага ми се е да ми дават ток, а сега с новия и аз съм давал да ти кажа. Но никога не е давало на късо. Вече не мога да се сетя кога стана така защото минаха няколко месеца.
  11. Здравей те колеги имам малак проблем(а може и голям да е), когато запаля колата климатроника започва да премига в продъжение на 1 мин. Освен това не ми изпълнява командите, сереч духа само през духалката за предното стъкло. Каквото и да му задам то не променя пътя на въздуха. Ако има някой който може да ми каже от какво е проблема да помогне. и ако се наложи да се копува нов дисплей колко кинти трябва да проготвя? Благодаря!
  12. Много би ми помогнало снимковото описание колеги. и аз като колегата Acho-Sm вече от една година и дане казвам, година и нещо съм така само с едно ел.стакло. Хахаха! на мене ми се счупи единия водач и едно тракалце (кото гледам на еното има решение на другото няма), искам да попитам дали има някой колега от Бургас и да знае от каде може да се вземе такъв водач, че аз никаде не можах да намеря, а за ролката ще му мисля(може да послушам съвета на колегата и да ида при някой стругар). Поздрави на всички!
×
×
  • Create New...