Jump to content

dimitartp

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dimitartp

  • Рожден ден 19.09.1967

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 B4 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    гр. Русе

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dimitartp's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей,

    Искам да те питам има ли разлика между двигателите 1,8Т АЕВ на АУДИ и Пасат Б5.

  2. Всичко е оправено, оказа се датчика на коляновия вал.
  3. Здравей,

    Разбрах от форума, че преди си имал Б4 ,1,6 а аз имам проблем с такова кола. На газ пали и върви без проблем но на бензин гасне веднага. Можеш ли да дадеш някакъв съвет.

  4. Сменях малко кабели от ел инсталацията, най вече на фаровете и няколко пластмасови тръби мисля, че са за картерните газове. Бензин има и съм сигурен, че отива към двигателя. Мисля, че ток няма или към дюзите или към свещите.
  5. Здравейте, Правих малък ремонт по колата и сега само върти но не ще да запали. Колата е АУДИ 80 Б4, 1,6 с двигател ADA. Някакви съвети и мнения ако може.
  6. Здравей,

    Аудито претърпя малко поражения и искам да го оправя, но ще ми е нужна малко помощ. Ще може ли да се видим и да поговорим.

    1. integrale45

      integrale45

      За какво става въпрос 

    2. dimitartp

      dimitartp

      Стопени са едни пластмасови тръби и малко кабели.

      Но най добре е да се види на място.

  7. Здравейте, Търся колега от Русе, който може да ми помогне да възстановим едно Ауди 80 1,6. Не бих отказал всякаква помощ.
  8. А схема на инсталацията от къде взема.
  9. Здравейте, Преди две седмици се запали бензина в двигателния отсек. На доста кабели им изгоря изолацията и почти всички пластмасови тръби се стопиха. Искам да питам някой възстановявал ли е такива щети и дали си заслужава.
  10. Здрасти.

    Не мога да направя колата да работи на газ. Смених газовия клапан и клапана на евросондата. Паля на бензин на 2000 оборота обръща на газ, тръгвам и след около 100-200 м аха да угасне, сякаш няма газ. Не знам вече какво да гледам.

    1. Show previous comments  6 more
    2. integrale45

      integrale45

      Защо след 2000 оборота обръща в газ? Нормално е да глъхне и да гасне. Направете го  да обръща на газ след 30 градуса на температурата на антифриза

    3. dimitartp

      dimitartp

      Газовата е обикновена и обръща на 2000 оборота.

    4. integrale45

      integrale45

      Изпарителя може да е пълен с боклуци,сменял ли си мембраните му

  11. Мисля, че открих от къде идва големия разход. Оказа се, че клапана на евросондата е развален и не затваря а постоянно пуска газ до газовия клапан. Решил съм да сменя газовия клапан и да се опитам да ремонтирам клапана на евросондата. Някой да знае клапани за евросонда дали се предлагат някъде.
  12. Засичането разхода на газ наистина не може да бъде точно, но и преди пак така съм го засичал и разлика се получава, но малка. А сега разликата е огромна и то при зареждане от различни газ-станции.
  13. Трябва, ама харчи повече. Извънградско ако гори 11/100 и градско около 15,16/100 съм доволен.
×
×
  • Create New...