Jump to content

joey

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди 80 B4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

joey's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. joey

    Проблем с водна система

    Канал трудно ще намеря, затова питах за сервиз. Ще погледна по кората какъв е случая. В понеделник мисля да отива при Марио Ауто. Доколкото помня се занимаваше и с профилактика на охладителни системи.
  2. Колеги от около 10-ина дни имам доста сериозен проблем с водната система. Бях налял антифриз в казанчето, но след около 2-3 дни каране изведнъж ми светна лампата на таблото, че няма вода. Направо се втрещих. Отбих и видях, че казанчето е почти на нула. Купих от една бензиностанция литър антифриз и литър дестилирана вода. Не я бях карал няколко дни, след което днес сутринта дигнах капака, за да проверя какво е положението и нивото в казанчето беше на половина. Наведох се по колата и имаше малко петно. Препоръчайте ми сервиз, в който да отида понеже не искам да си прецакам колата.
  3. joey

    Лампа за масло

    И аз се надявам някой датчик да не е наред и само със смяната да се размине. Иначе филтрите са на ALCO.
  4. joey

    Лампа за масло

    Досега бях с Игол, но сега го смених с Мобил 1 10W40. Отделно го измих дигателя, понеже разляното масло пушеше като на изгоряло.
  5. joey

    Лампа за масло

    Здравейте. Вчера ходих да си сменям маслото на колата. Всичко беше окей, освен че "майсторът" разсипа малко масло по двигателя. Реших да отида на автомивка, за да го измия. Всичко беше окей. Колата запали и тръгнах. Не след дълго ми светна лапмата за маслото. Веднага отбих, за проверя какво става. Нивото на маслото беше окей според пръчката. Запалих отново, дадох на свободен ход газ, колкото се може и лапмата изгасна. Потеглих и отново светна. На какво може да се дължи този проблем и какво решение бихте ми препоръчали.
  6. Въпросът е дали смяната на тези синхронизатори си заслужава и съответно колко пари ще излезе, ориентировачно
  7. Inkozi, това табло, което ти е в подписа пак ли си го правил сам? Много ме кефи и бих искал да направя нещо подобно и на моята каручка. Някакво инфо може ли да дадеш
  8. От два дни имам много странен проблем. Не винаги успявам да включа първа и все едно лоста заяжда. Налага се да вкарам примерно първо на втора и после първа. Нямам представа какъв е проблема. Някакви идеи?
  9. Значи искам да ви кажа да не ходите при Оги от Девил Тунинг. Неговите хора си оставиха ръцете. В интерес на истината ми направиха счупената броня като нова, но до там. Ако ви покажа с какви болтчета и по какъв дърварски начин ми е нагласен фара. Ходих два пъти да ми го нагласят и все .!. Как има разстояние между фара и решетката на B4-ката ще ви прилошее. Разстоянието между капака и калника въобще не го коментирам. Отделно ми сложиха нов мигач, който някъде изпадна на третия ден. Абсолютно некомпетентна история. Сега ще ходя да си купя нов и сам ще си го сложа и ще търся някъде да ми дооправят колата, след като тия мърлячи само взеха пари
  10. GlasWeld Systems дали още съществуват, понеже предното ми стъкло има пукнатина от камъче, а и леко е счупено на друго място, а не ми се иска да си купувам ново? Ако не там, имате ли някакви други варианти за мен?
  11. Аз трябва да махна на една служебна кола фолиото от предните прозорци, но не ми се занимава. Дали има някъде в София местенце, където извършват тази услуга?
  12. Извинявам се, че "ъп"-вам темата, но никой не ми отговори и ще се наложи да повторя въпроса си. Къде се намира сервиза на Сумиста /Стефан/, за да отида и да прегледа системата преди да почне зимата?
  13. Още миналия петък отидох при един чешит в квартала, много печен, който се занимава с всякакви електроники. Отстрани проблема, но не ми каза какъв е бил. Такава била фирмената политика. Не ми взе и много пари, само 20 лева. Важното е, че стъклата пак работят перфектно. П.П. Послушах хората, които писаха, че не е полезно да карам с по-мощни крушки, заради опасността да се прецака ключа и ги смених. Сложих пак стандартните 60/55 на Осрам, модел Силвърстар, който дава до +50% повече светлина. И наистина има ефект. Мерси на всички, които се включиха със съвети
  14. Като намеря някой добър и препоръчан майстор, който може да отстрани проблема с блокиралите ел. стъкла, ще му кажа за светлините и да видим той какво ще помогне с релетата На този етап карам с блокирали стъкла
  15. Не съм запознат дали има реле на ключа...хм...ако скоро пак пиша за светлините, значи е станал фал...дано не стане, да чукам на дърво
×
×
  • Create New...